BIG GAMES BET

Προγνωστικά στοιχήματος: Ευρωπαϊκή τριάδα άσων φαβορί στο 5.20

Ο Όλι Γουότκινς πανηγυρίζει γκολ της Άστον Βίλα κόντρα στην Τσέλσι | 24 Σεπτεμβρίου 2023
Ο Όλι Γουότκινς πανηγυρίζει γκολ της Άστον Βίλα κόντρα στην Τσέλσι | 24 Σεπτεμβρίου 2023 @2023 ALASTAIR GRANT/AP IMAGES

Μια απόλυτα ποδοσφαιρική, και στοιχηματική βέβαια, Πέμπτη με τις ρεβάνς για τη φάση των 16.

Πρώτο στη σειρά στο οποίο μένουμε το Γουέστ Χαμ – Φράιμπουργκ, με τους Γερμανούς να ταξιδεύουν έχοντας στο πλευρό τους το οριακό 1-0 του πρώτου αγώνα. . Η Φράιμπουργκ είναι πειθαρχημένη ομάδα που δεν θα πάει να δώσει δικαιώματα και θα το παίξει όσο πιο σκληρά γίνεται. Παρ’ όλα αυτά η Γουέστ Χαμ στα καλά της διαθέτει μια δυνατή μεσοεπιθετική γκάμα, το Λόντον Στέντιουμ ξέρει να σπρώχνει σε τέτοια ματς – το υποδηλώνουν και οι ευρωπαϊκοί αριθμοί της- ενώ και το μοτίβο από το αναμεταξύ τους παιχνίδι στο φινάλε των ομίλων τον περασμένο Δεκέμβρη είναι ακόμη φρέσκο στο μυαλό των “σφυριών”. Στο 1,75 ο άσος, τόσο όσο.

Προγνωστικά στοιχήματος

Στη συνέχεια υπάρχει το Αταλάντα – Σπόρτινγκ με τους λογαριασμούς ανοιχτούς ύστερα από το 1-1 της Λισαβόνας. Γνωρίζονται πολύ καλά, σαν να πρόκειται για ομάδες του ίδιου πρωταθλήματος αφού αναμετρήθηκαν τρεις φορές σε πέντε μήνες, με την Αταλάντα να έχει πάρει τον αέρα της Σπόρτινγκ. Στο πρώτο ματς στη Λισαβόνα άξιζε τη νίκη, έχοντας πολύ περισσότερες τελικές, στη ρεβάνς έχει το ελαφρύ προβάδισμα για τη νίκη και λόγω έδρας φυσικά, το 2,05 στον άσο είναι ικανοποιητικό.

Διάβασε εδώ τα πιο ψαγμένα προγνωστικά ποδοσφαίρου.

Περνώντας στο Conference League, μένουμε στην Αγγλία και στο Άστον Βίλα – Άγιαξ, ακόμη μια περίπτωση ρευστού ζευγαριού αφού το ματς στο Άμστερνταμ έληξε 0-0. Η φετινή Άστον Βίλα είναι μια φουλ σοβαρή ομάδα που έχει βλέψεις και μάλιστα μεγάλες στη διοργάνωση (άλλωστε είναι και το πρώτο φαβορί κατάκτησης), με εξαιρετικό βιογραφικό στην έδρα της και με ένα τεχνικό, τον Ουνάι Έμερι, που αν μη τι άλλο έχει το know how για να σηκώνει ευρωπαϊκά τρόπαια. Θα ‘ναι πολύ μεγάλο και δύσκολο στοίχημα για αυτή τη φετινή άμυνα του Άγιαξ το να αντέξει στο Βίλα Παρκ. Ο άσος φαβορί στο 1,45.

ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ

  • Γουέστ Χαμ - Φράιμπουργκ: 1 (απόδοση 1.75), 19:45
  • Αταλάντα - Σπόρτινγκ : 1 (απόδοση 2.10), 22:00
  • Άστον Βίλα - Άγιαξ: 1 (απόδοση 1.45), 22:00
TAGS BIG GAMES BET ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΟΣ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ EUROPA LEAGUE ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ