BETMARKET TIPS

Προγνωστικά στοιχήματος: Επιλογές από το Κύπελλο Ελλάδας Betsson και το Κόπα Άφρικα

Προγνωστικά στοιχήματος: Επιλογές από το Κύπελλο Ελλάδας Betsson και το Κόπα Άφρικα
INTIME SPORTS

Από το Κόπα Άφρικα και το Κύπελλο Ελλάδας Betsson προκύπτουν τα σημερινά προγνωστικά του Betmarket.gr

Ξεκινάμε από την αναμέτρηση Νίκη Βόλου - Άρης για το Κύπελλο Ελλάδας Betsson.

Η Νίκη Βόλου μπορεί να κατάφερε να περιορίσει τον Άρη στο πρώτο παιχνίδι, για 90 λεπτά, όμως λύγισε στις καθυστερήσεις και δέχθηκε δύο τέρματα, με το τελικό 3-0 να μην της επιτρέπει να έχει πολλές ελπίδες στη ρεβάνς.

Ο Άρης ζορίστηκε στον πρώτο γύρο, όμως στο τέλος κατάφερε να πάρει ένα ισχυρό προβάδισμα πρόκρισης και να μετατρέψει τη ρεβάνς σε… τυπική διαδικασία. Σήμερα, στόχος είναι να κλειδώσει την πρόκριση χωρίς να ανεβάσει ρυθμό, καθώς γενικότερα έχει θέματα κόπωσης.

Όσον αφορά τα προγνωστικά μας, εφόσον δεν περιμένουμε ρυθμό στο παιχνίδι, η λογική λέει πως δεν θα δούμε και εντάσεις. Συνεπώς, θα επιλέξουμε το Under 3.5 κάρτες, που είναι σε απόδοση 2.20

Συνεχίζουμε στο Κόπα Άφρικα 2024 και το παιχνίδι Μαρόκο - Νότια Αφρική

Το Μαρόκο κατάφερε να πάρει εύκολα την πρόκριση από τον όμιλο, με δύο νίκες και μία ισοπαλία, σκοράροντας συνολικά πέντε τέρματα και έχοντας δεχθεί μόλις ένα. Σήμερα, είναι το φαβορί και αναμένεται να έχει τον έλεγχο του ρυθμού και την κατοχή.

Η Νότια Αφρική έχει παρουσιάσει μέτρια εικόνα μέχρι στιγμής στη διοργάνωση. Όσον αφορά την πρόκριση, κέρδισε τη Ναμίμπια και αυτό ήταν το μόνο παιχνίδι που βρήκε δίχτυα, καθώς έμεινε άσφαιρη τόσο στην ισοπαλία με την Τυνησία, όσο και στην ήττα από το Μάλι.

Αναμέτρηση με ξεκάθαρο φαβορί, καθώς το Μαρόκο υπερτερεί ποιοτικά και έχει παρουσιαστεί αρκετά καλύτερο απ’ ότι η Νότια Αφρική. Οπότε, θα πάμε στον άσο, που είναι σε απόδοση 1.60

ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ

  • Νίκη Βόλου - Άρης : Under 3.5 κάρτες (απόδοση 2.20), 19:00
  • Μαρόκο – Νότια Αφρική: 1 (απόδοση 1.60), 22:00

Τα κορυφαία πρωταθλήματα παίζουν στο BetMarket.gr με καθημερινές αναλύσεις και προγνωστικά ποδοσφαίρου από τους σημαντικότερους αγώνες!

TAGS BETMARKET TIPS ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΟΣ ΕΙΔΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΕΛΛΑΔΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ