BIG GAMES BET

Προγνωστικά στοιχήματος: Ελλάδα – Καζακστάν με Bet builder στο 6.50

Ο Φώτης Ιωαννίδης στην προθέρμανση της Εθνικής
Ο Φώτης Ιωαννίδης στην προθέρμανση της Εθνικής EUROKINISSI SPORTS

Η μεγάλη στιγμή για την Εθνική μας ομάδα έφτασε κόντρα στο Καζακστάν, με ένα εισιτήριο για το Euro να παίζεται στο μίνι αυτό τουρνουά.

Σε περίπτωση πρόκρισης, περιμένει στον τελικό μία εκ των Γεωργία και Λουξεμβούργο σε εκτός έδρας αναμέτρηση. Πάμε να δούμε τις επιλογές μας στο σημερινό ματς με το Καζακστάν.

Με επιβλητική εικόνα στο Nations League η Ελλάδα (ρεκόρ 5-1-0) και αξιοπρεπέστατο πρόσωπο στα προκριματικά του Euro, έχει δείξει πως διαθέτει τη δυναμική για να ξεπερνά εμπόδια σαν αυτό του Καζακστάν. Πάλεψαν οι φιλοξενούμενοι στον όμιλό τους, έμειναν μέχρι το τέλος στη διεκδίκηση ενός απευθείας εισιτηρίου για τα τελικά του Euro, στο κρίσιμο τελευταίο ματς όμως με τη Σλοβενία λύγισαν (2-1, σε περίπτωση νίκης θα έπαιρνε το εισιτήριο εκείνο).

Δίκαιος επομένως ο άσος κοντά στο 1,35 και θα τον επιλέξουμε. Από εκεί και πέρα, το Καζακστάν βγάζει μεγάλη ευχέρεια στο γκολ μακριά από την έδρα του (σκόραρε σε 5/5 εξόδους του στα προκριματικά του Euro), δεν αποκλείεται να βρει κι εδώ ένα και να αναγκάσει το φαβορί του ζευγαριού να κυνηγήσει παραπάνω από ένα γκολ.

Προγνωστικά στοιχήματος

Σε αγορές σκόρερ, κρατάμε το anytime του Φώτη Ιωαννίδη. Χρονιά καριέρας για τον 24χρονο στράικερ, ο οποίος αναμένεται πως θα επιλεχθεί στο αρχικό σχήμα. Την πρώτη φορά που συνέβη αυτό, κόντρα στη Γαλλία δηλαδή, βρήκε γκολ. Στα καλύτερά του και πάλι μετά τον τραυματισμό του, με τα δύο γκολ που πέτυχε στο πρόσφατο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό έφτασε τα 20 στη σεζόν. Στο 6,50 οι τρεις αυτές επιλογές συνδυασμένες.

ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ

  • Ελλάδα – Καζακστάν: 1 & Goal/Goal & Ιωαννίδης να σκοράρει (απόδοση 6.50), 21:45
TAGS BIG GAMES BET ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΟΣ ΕΙΔΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ