TIPS ΜΠΑΛΑΦΑΣ

Προγνωστικά στοιχήματος: Έχουν ευκαιρία για… κούπα Ατλέτικο και Μπιλμπάο

Ο Ντιέγκο Σιμεόνε στον πάγκο της Ατλέτικο σε ματς κόντρα στην Σέλτικ για το Champions League | 7 Νοεμβρίου 2023
Ο Ντιέγκο Σιμεόνε στον πάγκο της Ατλέτικο σε ματς κόντρα στην Σέλτικ για το Champions League | 7 Νοεμβρίου 2023 @2023 JOSE BRETON/AP IMAGES

Παιχνίδι με δύο επιλογές στο 1.95 και στο 3.25 κάνει για σήμερα ο Λάμπρος Μπαλάφας.

Ώρα ημιτελικών στο Κύπελλο Ισπανίας, χθες στο ζευγάρι Μαγιόρκα - Σοσιεδάδ οι δύο ομάδες έμειναν στο 0-0, σήμερα το Ατλέτικο Μαδρίτης - Μπιλμπάο μπορεί να δώσει πολλά περισσότερα.

Αρχικά να τονίσουμε τη μεγάλη ευκαιρία που υπάρχει για το τρόπαιο, από τη στιγμή που έχουν μείνει εκτός, Ρεάλ Μαδρίτης και Μπαρτσελόνα.

Η Ατλέτικο την Κυριακή έμεινε όρθια στο Μπερναμπέου, ισοφάρισε στις καθυστερήσεις, κλασική ομάδα Σιμεόνε, το πάλεψε και δικαιώθηκε στο φινάλε. Εντός έδρας είναι πανίσχυρη, στάθηκε και ο Βαλβδέρδε σε αυτό το στοιχείο, το οποίο εμφανίζεται έντονα στα ματς των δύο αυτών ομάδων στο «Μετροπολιτάνο», οι «ροχιμπλάνκος» μετρούν 8 νίκες και 2 ισοπαλίες στα 10 τελευταία που υποδέχθηκαν τους Βάσκους.

Η Μπιλμπάο παρουσιάζει την καλύτερη εκδοχή της φέτος εδώ και αρκετά χρόνια, το Κύπελλο την ενδιαφέρει πάντα και θα τα δώσει όλα, θέλει να πάει με καλές πιθανότητες στη ρεβάνς μπροστά στο καυτό κοινό της.

Εκμεταλλεύεται την απουσία του Παυλίδη η Φέγενορντ

Ενδιαφέρον ζευγάρι και στο Κύπελλο Ολλανδίας, η Φέγενορντ φιλοξενεί την Άλκμααρ, για την προημιτελική φάση, σε μονό ματς. Έπαιξαν και την Κυριακή στο Άλκμααρ, η Φέγενορντ επικράτησε 1-0 ελεγχόμενα, αλλά επειδή στο πρωτάθλημα ο τίτλος έχει χαθεί, το βάρος πέφτει στο Κύπελλο, με εξαιρετική προοπτική, μιας και είναι η ομάδα που απέκλεισε την Αϊντχόφεν, το κορυφαίο σύνολο στην Ολλανδία τη φετινή σεζόν.

Η Άλκμααρ δεν είναι καλά, σήμερα θα στερηθεί τις υπηρεσίες του κορυφαίου σκόρερ της, Βαγγέλη Παυλίδη, ο οποίος είναι τιμωρημένος.

Προγνωστικά στοιχήματος

Παραδοσιακά η Ατλέτικο ξέρει να διαχειρίζεται καταστάσεις στην έδρα της, αναφέραμε παραπάνω τα στοιχεία, η Μπιλμπάο θέλει να μείνει στην πρόκριση ενόψει της ρεβάνς στο… σπίτι της, επιλέγουμε 2-3 γκολ.

Στο Φέγενορντ - Άλκμααρ, οι γηπεδούχοι πείθουν περισσότερο τη δεδομένη στιγμή, οι φιλοξενούμενοι χωρίς Παυλίδη δύσκολα θα απειλήσουν, αυτά τα ματς συνήθως ανοίγουν, παίζουμε 1 & goal/goal σε εξαιρετική απόδοση.

ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ

  • Φέγενορντ - Άλκμααρ: 1 & Goal/Goal (απόδοση 3.20), 22:00
  • Ατλέτικο Μαδρίτης - Μπιλμπάο : 2-3 γκολ (απόδοση 1.95), 22:30
TAGS TIPS ΜΠΑΛΑΦΑΣ TIPSTERS ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΟΣ ΕΙΔΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΙΣΠΑΝΙΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΓΚΟΛ ΓΚΟΛ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ