TIPS ΜΑΡΚΟ

Προγνωστικά στοιχήματος: Έχει το μομέντουμ για το 2.08 η Γκιμαράες

Φίλαθλοι της Γκιμαράες σε αναμέτρηση  με την Πόρτο για την Primeira Liga
Φίλαθλοι της Γκιμαράες σε αναμέτρηση με την Πόρτο © 2022 PAULO DUARTE/ASSOCIATED PRESS

Το κυριακάτικο πρόγραμμα στην Πορτογαλία ολοκληρώνεται στο Αφόνσο Ενρίκες με την Γκιμαράες να φιλοξενεί την Μποαβίστα. Σε επιλογή διπλασιασμού οδηγεί το μομέντουμ.

Με μια ενδιαφέρουσα συνάντηση για τη μάχη της πεντάδας ολοκληρώνεται το κυριακάτικο πρόγραμμα στην πρώτη τη τάξει κατηγορία της Πορτογαλίας. Στο Αφόνσο Ενρίκες η Γκιμαράες φιλοξενεί την Μποαβίστα (22:30 COSMOTE SPORT 8, LIVE από το SPORT24 ).

Είναι στα πάνω της η γηπεδούχος, παίζει με αυτοπεποίθηση και μετά από καιρό τα πράγματα τής πάνε πρίμα. Μετά τρεις σερί ήττες με οριακά σκορ τρέχει πλέον ρεκόρ 3-2-0. Στο τελευταίο χρονικά ματς κέρδισε την Κανέλας 2010, ομάδα της Γ’ κατηγορίας με 3-1 στο Κύπελλο και προκρίθηκε στον τέταρτο γύρο. Είχε προηγηθεί η εκτός έδρας νίκη με 1-0 κόντρα στην Πάσος Φερέιρα, σ’ ένα ματς που έπαιζε με αριθμητικό μειονέκτημα από το 41’ και αυτό διορθώθηκε στις καθυστερήσεις του αγώνα.

Πότε έτσι, πότε αλλιώς η Μποαβίστα. Θα ψάξει έναν τρόπο να αντιδράσει, αλλά δεν έχει πείσει για την ώρα πως μπορεί να θέσει σωστές βάσεις και να είναι σταθερή στο χορτάρι. Μετά από τον θρίαμβο κόντρα στη Σπόρτινγκ με 2-1 ακολούθησαν τρία αρνητικά αποτελέσματα (2 ήττες και 1 ισοπαλία). Στο τελευταίο χρονικά ματς μάλιστα έχασε από τη Ματσίκο στο Κύπελλο με 1-0, ομάδα τέταρτης κατηγορίας. Μετράει τρεις ήττες στα τέσσερα τελευταία στον δρόμο (1-0-3).

Προγνωστικά στοιχήματος

Εκ διαμέτρου αντίθετη η φόρμα των δύο ομάδων. Έχει το μομέντουμ η Γκιμαράες, πείθει έτσι και αλλιώς περισσότερο το τελευταίο διάστημα. Έχει την παράδοση συν τοις άλλοις, αφού έχει να χάσει ως γηπεδούχος από το 2001, έκτοτε μετράει 9 νίκες και 5 ισοπαλίες, ανεξαρτήτως έδρας και διοργάνωσης.

ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ

  • Γκιμαράες - Μποαβίστα: 1 (απόδοση 2.08), 22:30
TAGS TIPS ΜΑΡΚΟ TIPSTERS ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΟΣ ΣΕΡΙ & ΠΑΡΑΔΟΣΕΙΣ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ