TIPS ΜΑΡΚΟ

Προγνωστικά στοιχήματος: Έχει την προσωπικότητα το Σιατλ για το 1.81

Οι παίκτες του Σιατλ πανηγυρίζουν γκολ κόντρα στο Σαν Χοσέ
Οι παίκτες του Σιατλ πανηγυρίζουν γκολ © 2022 NIC COURY/ASSOCIATED PRESS

Το Σιατλ βρίσκεται αντιμέτωπο με μια μεγάλη πρόκληση, να βάλει φρένο στην παντοκρατορία των Μεξικανών στο CONCACAF Champions League. Αντίπαλος η Πούμας στους διπλούς τελικούς. Ποντάρισμα στο 1.81.

Ώρα τελικών στο CONCACAF Champions League. Πούμας και Σιατλ θα τεθούν αντιμέτωπες σε διπλούς αγώνες με έπαθλο το τρόπαιο. Ισχύει ο κανονισμός του εκτός έδρας τέρματος. Ο κάτοχος του θεσμού παίρνει μέρος στο Παγκόσμιο Κύπελλο Συλλόγων. Ομάδα από τις ΗΠΑ από τη στιγμή που άλλαξε μορφή η διοργάνωση το 2008 δεν έχει κατακτήσει το τρόπαιο.

Η ανυπομονησία είναι μεγάλη στην Πούμας είναι μεγάλη, το ματς πάει για sold out, η ομάδα βρίσκεται για πρώτη φορά σε τελικό μετά από τον χαμένο του 2005 κόντρα στη Σαπρίσα από την Κόστα Ρίκα, ενώ η ομάδα δεν έχει κατακτήσει κάποιο τρόπαιο τα τελευταία 11 χρόνια.

Για πρώτη φορά η διαφορά μεταξύ Μεξικού και MLS είναι τόσο οριακή, οι δεύτεροι έχουν κλείσει αισθητά την ψαλίδα και το Σιατλ φαντάζει η ιδανική ομάδα για να βάλει STOP στο απόλυτο αφεντικό του θεσμού, το Μεξικό.

Οι Σάουντερς διαθέτουν πιο ισχυρές προσωπικότητες, Ρουίντιας και Λοντέιρο είναι κάτι παραπάνω από δύο μηχανές γκολ, είναι παίκτες που μπορούν να αλλάξουν τα δεδομένα σ’ ένα ματς με μια κίνηση. Ο Σμέτζερ είναι ένας χαρισματικός τεχνικός, βρίσκεται στον πάγκο της ομάδας από το 2016 και έχει χτίσει ένα καλοδουλεμένο σύνολο.

Προγνωστικά στοιχήματος

Ο πρώτος τελικός για τους Αμερικανούς είναι δύσκολος, αυτό είναι δεδομένο, οι ομάδες των ΗΠΑ παραδοσιακά ζορίζονται στο Μεξικό, η Πούμας έχει ρίξει όλο το βάρος καιρό τώρα στον θεσμό, θα έχει τον κόσμο στο πλευρό της, σκοράρει, όμως δέχεται και φάσεις, ενώ ο καταλυτικός επιθετικός Ντινένο λογικά δεν θα προλαβαίνει. Η πρόκληση είναι μεγάλη και για τους δύο, ιστορική για διαφορετικούς λόγους. Αμφότερες δεν έχουν την τάση να κάνουν παιχνίδι σκοπιμότητας, βεβαίως μιλάμε για έναν τελικό, ωστόσο με την αμυντική συμπεριφορά της Πούμας και το γεγονός πως το Σιατλ, τρέχει, κάνει φάσεις και έχει τους επιθετικούς του σε καλό βράδυ οι Μεξικανοί οφείλουν να κάνουν και αυτοί παιχνίδι. Στο 1.81 το Goal/Goal, έχει λογική.

ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ

  • Πούμας - Σιατλ: Goal/Goal (απόδοση 1.81), 05:30
TAGS TIPS ΜΑΡΚΟ TIPSTERS ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΓΚΟΛ ΓΚΟΛ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΟΣ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ