BIG GAMES BET

Προγνωστικά στοιχήματος: Έχει πάρει τον αέρα της Φλαμένγκο η Φλουμινένσε

Ο Λουίζ Ενρίκε της Φλουμινένσε πανηγυρίζει γκολ κόντρα στη Ζούνιορ
Ο Λουίζ Ενρίκε της Φλουμινένσε © 2022 BRUNA PRADO/ASSOCIATED PRESS

Μεγάλο ματς στο Ρίο για το Brasileirao, Φλουμινένσε εναντίον Φλαμένγκο σ’ ένα ντέρμπι μίσους. Φλου-Φλα σ’ ένα ντέρμπι που η τυπικά φιλοξενούμενη δεν είναι στα καλύτερά της. Ποντάρισμα στο 1.92.

Το μεγαλύτερο κλάσικο στη Βραζιλία διεξάγεται απόψε στο Ρίο. Φλουμινένσε εναντίον Φλαμένγκο (00:00 LIVE από το SPORT24), σ’ ένα ντέρμπι με έντονη αντιπαλότητα, ενώ οι ομάδες μοιράζονται την ίδια έδρα. Από τις πλέον παραδοσιακές μονομαχίες στη Λατινική Αμερική. Η Φλαμένγκο έχει ρίξει χρήματα τα τελευταία χρόνια, προσπαθεί να έρθει πιο πολύ στα ευρωπαϊκά στάνταρ, αλλά αυτό ενίοτε φέρνει και τη γκρίνια του κόσμου. Κάποιες φορές δεν έρχονται αποτελέσματα, άλλες φορές δεν θέλγει η ομάδα με την εικόνα της.

Στοιχηματικά, το διπλό δέχεται πιέσεις και βρίσκεται κάτω από τις δύο μονάδες, ενώ ο άσoς κυκλοφορεί στο 4.00+. Η παράδοση πάντως την τελευταία διετία είναι με το μέρος της Φλουμινένσε. Η Φλου έχει πάρει τον αέρα της αντιπάλου της και αυτό φαίνεται έντονα τόσο στο Καριόκα όσο και στο Brasileirao. Πήρε το πολιτειακό τον Απρίλιο με 2-0 ως φιλοξενούμενη και 1-1 ως γηπεδούχος στους τελικούς, ενώ από τον Ιανουάριο του 2021 μέχρι σήμερα η Φλουμινένσε μετράει 6 νίκες, 2 ισοπαλίες και μόλις μια ήττα.

Η Φλουμινένσε πήγε και τα έδωσε όλα κόντρα στην Οριέντε Πετρολέρο μεσοβδόμαδα στο Copa Sudamericana, τη σκόρπισε με 10-1 παρότι έκανε και αλλαγές, αλλά αυτό δεν ήταν αρκετό, αφού την ίδια ώρα η Σάντα Φε κέρδιζε στην Κολομβία τη Ζούνιορ. Έχασε λοιπόν την πρόκριση στην επόμενη φάση για έναν βαθμό, αφού μόνο ο πρώτος από κάθε γκρουπ παίρνει το εισιτήριο για τη συνέχεια. Εκτός ο αμυντικός Νίνο, μπακ Πινέιδα και ο πολύπειρος επιθετικος Φρεντ. Ετοιμοπόλεμος ο χαφ Φελίπε Μέλο.

Η Φλαμένγκο μεσοβδόμαδα έκανε αλλαγές, κέρδισε όμως τη Σπόρτινγκ Κριστάλ εντός έδρας με 2-1 και προκρίθηκε στην επόμενη φάση του Copa Libertadores ως πρώτη με ρεκόρ 5-1-0 αφήνοντας δεύτερη την Ταγέρες με 5 βαθμούς λιγότερους. Είχε δύο μέρες περισσότερες για να ξεκουραστεί. Στο πρωτάθλημα προέρχεται το οριακό 1-0 κόντρα στη Γκοϊάς χωρίς να πείσει με την αγωνιστική εικόνα της. Μετράει 4 νίκες και μια ισοπαλία στην τελευταία πεντάδα αγώνων ανεξαρτήτως διοργάνωσης, αλλά όλες οι επικρατήσεις ήταν στο Μαρακανά.

Το κλίμα είναι περίεργο έως βαρύ, ο κόσμος είναι στα κάγκελα τόσο με τη διοίκηση, όσο και με τον Πάουλο Σόουζα. Δεν πείθει, δεν ενθουσιάζει η ομάδα και το αποψινό ντέρμπι είναι τεστ αποδείξεων για όλους, αφού η γκρίνια είναι έκδηλη και εκκωφαντική εδώ και καιρό. Ο Σόουζα δεν έχει κερδίσει την εμπιστοσύνη του κόσμου από την πρώτη στιγμή. Μακροχρόνια τα όποια αγωνιστικά προβλήματα.

Προγνωστικά στοιχήματος

Πιο ξεκούραστη η Φλα, έκανε όμως και η Φλου γερό ροτέισον. Η Φλαμένγκο είναι πιο ποιοτική ομάδα, αλλά το κλίμα είναι βαρύ. Όλοι είναι μόνιμα υπό αμφισβήτηση και η ομάδα δεν ενθουσιάζει με την εικόνα της. Ο Σόουζα προσπαθεί να προσαρμοστεί στις απαιτήσεις, αλλά δεν μπορεί να κερδίσει τον κόσμο. Η Φλου έχει μεγάλη αυτοπεποίθηση μετά το εντυπωσιακό κλείσιμο στο Sudamericana παρά το γεγονός πως δεν μπόρεσε να προκριθεί στη συνέχεια. Έχει πάρει τον αέρα της Φλαμένγκο και οι τιμές αδικούν την τυπικά οικοδέσποινα. Έστω την ισοπαλία μπορεί να την πάρει η Φλουμινένσε. Στο 1.92 το 1Χ.

ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ

  • Φλουμινένσε - Φλαμένγκο: 1Χ (απόδοση 1.92), 00:00
TAGS BIG GAMES BET ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΟΣ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΣΕΡΙ & ΠΑΡΑΔΟΣΕΙΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ