TIPS ΜΑΡΚΟ

Προγνωστικά στοιχήματος: Έχει άλλες σκοτούρες η Πατρονάτο, δίκαιο το 2.22

Ο Αργεντινός τεχνικός Φακούντο Σάβα σε αναμέτρηση της Ράσινγκ με την Ατλέτικο Μινέιρο στο Copa Libertadores
Ο Φακούντο Σάβα © 2022 EUGENIO SAVIO/ASSOCIATED PRESS

Στο Ροσάριο η Πατρονάτο κοντράρεται με την Κολόν Σάντα Φε για τη φάση των "32" του Κυπέλλου Αργεντινής. Στο 2.22 ποντάρει ο Ντενίς Μάρκο απόψε μετά από το χθεσινό ταμείο.

Στο ουδέτερο Κολόσο του Ροσάριο η Πατρονάτο κοντράρεται με την Κολόν Σάντα Φε για τη φάση των "32" του Κυπέλλου Αργεντινής. Η αναμέτρηση είναι μονή και σε περίπτωση ισοπαλίας στο 90λεπτο η πρόκριση θα κριθεί απευθείας στα πέναλτι, δίχως να μεσολαβήσει ημίωρη παράταση. Ο νικητής της διοργάνωσης εξασφαλίζει τη συμμετοχή του στη φάση των ομίλων του Copa Libertadores.

Η Πατρονάτο τα βρήκε σκούρα σ’ άλλο ένα ματς. Έχασε από τη Σαρμιέντο πριν τρεις μέρες 3-1 σ’ ένα παιχνίδι που όφειλε να χτυπήσει και να κυνηγήσει. Οι διαφορές με τη Σαρμιέντο δεν είναι μεγάλες, ωστόσο η ήττα ήρθε αρκετά εύκολα. Έχει συγκεντρώσει στη Liga Profesional 4 βαθμούς μετά από τέσσερις αγωνιστικές και έχει αρκετό δρόμο να διαβεί ώστε να σώσει τη σεζόν. Στην ειδική βαθμολογία βρίσκεται στην κόκκινη ζώνη και η διαφορά για τη σωτηρία ανοίγει ολοένα και περισσότερο. Το αποψινό ματς δεν αποτελεί προτεραιότητα όπως γίνεται αντιληπτό για αυτό και θα γίνει ροτέισον.

Η Κολόν από την άλλη δεν μπόρεσε να κεφαλαιοποιήσει τη μεγάλη νίκη που πέτυχε εντός έδρας επί της Ρίβερ Πλέιτ (1-0), έχασε από την απρόβλεπτη Λανούς εκτός με 1-0 σ’ ένα παιχνίδι που είχε τις στιγμές, είχε αριθμητικό πλεονέκτημα στο τελευταίο 20λεπτο, αλλά λύγισε στο 85’.

Προγνωστικά στοιχήματος

Η Κολόν προσπαθεί να χτίσει μομέντουμ και να επιστρέψει στον σωστό δρόμο, η νίκη επί της Ρίβερ δεν ήταν τυχαία, έχει στη συνέχεια εντός έδρας ματς με την Ουρακάν, ενώ την επόμενη εβδομάδα δίνει ματς στο Copa Libertadores με την Ταγέρες για τη φάση των "16". Θέλει να πάει με όσο το δυνατόν καλύτερη ψυχολογία στο ματς εκείνο.

Η Πατρονάτο έχει άλλες σκοτούρες, δεν αποτελεί προτεραιότητα το Κύπελλο, θα κάνει ροτέισον απόψε ο Φακούντο Σάβα, αφού η σωτηρία προέχει. Η Κολόν έχει μια καλή ευκαιρία να κερδίσει και να συνεχίσει στον θεσμό. Έχει την ποιότητα να πάρει το ματς, δεν τρομάζει η Πατρονάτο. Το διπλό πιέζεται, αλλά στο 2.22 είναι στα επίπεδα του αποδεκτού.

ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ

  • Πατρονάτο - Κολόν Σάντα Φε: 2 (απόδοση 2.22), 00:00
TAGS TIPS ΜΑΡΚΟ TIPSTERS ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΟΣ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ