BETMARKET TIPS

Προγνωστικά στοιχήματος: Δυάδα του 3.31 με Ελλάδα και Κύπρο

Ο Τάσος Μπακασέτας στη διάρκεια του αγώνα Κύπρος - Ελλάδα | 24 Σεπτεμβρίου 2022
Ο Τάσος Μπακασέτας στη διάρκεια του αγώνα Κύπρος - Ελλάδα | 24 Σεπτεμβρίου 2022 IN TIME SPORTS

Το BetMarket.gr αναλύει τα παιχνίδια των Εθνικών ομάδων Ελλάδας και Κύπρου και φτιάχνει δυάδα σε απόδοση 3.31.

Φινάλε στο Nations League 2022/2023 απόψε, με το επόμενο (επίσημο) ραντεβού με τις Εθνικές ομάδες να είναι το απόγευμα της 20ης Νοεμβρίου, όταν θα έχουμε σέντρα στο Κατάρ - Ισημερινός.

Αρκετά ενδιαφέροντα παιχνίδια στη βραδιά, μεταξύ των οποίων και η μάχη των πιο φορμαρισμένων φορ στην Ευρώπη. Η Νορβηγία του Χάλαντ απέναντι στη Σερβία του Μίτροβιτς και του Βλάχοβιτς.

Η δική μας Εθνική έχει ήδη κατακτήσει την 1η θέση στον όμιλο, έτσι για τη δική μας πλευρά δεν υπάρχει κανένα άγχος στην υποδοχή της Βορείου Ιρλανδίας (21:45 ALPHA TV, NOVASPORTS PRIME, LIVE από το SPORT24). Αντίθετα σε εκείνους υπάρχει και παραϋπάρχει, καθώς είναι μπλεγμένοι σε σενάρια υποβιβασμού.

Η Ελλάδα του Πογέτ έχει δείξει πως εντός έδρας το έχει το γκολ. Τα στόπερ ανεβαίνουν για να βοηθάνε στο μοίρασμα της μπάλας, οι σέντρες του Τσιμίκα από τη μία και οι καλές συνεργασίες του Μπαλντόκ με τον εκάστοτε δεξιό μπακ από την άλλη και τα σουτ του Μπακασέτα είναι οι κύριοι τρόποι απειλής.

Προγνωστικά στοιχήματος

Ο αρχηγός είναι αμφίβολος και μιας και το ματς δεν είναι δα και τόσο κρίσιμο, πιθανό να μην ρισκάρει. Και πάλι όμως η ομάδα έχει πείσει πως μπορεί να απειλήσει. Και αμυντικά, η Κύπρος μας απέδειξε πως δεν είμαστε άτρωτοι.

Οι αντίπαλοί μας έρχονται με εξαιρετική ψυχολογία, μετά την ανατροπή που πέτυχαν κόντρα στο Κόσοβο, ενώ η επίθεσή τους έχει ρολάρει. Στα δύο πρόσφατα παιχνίδια τους έχουν βγάλει λίγο λιγότερες από 40 τελικές, βάζοντας και 4 γκολ. Δέχτηκαν όμως και οι 3.

Με αυτά τα νούμερα και το ανεβασμένο ηθικό της, κόντρα σε μια Ελλάδα που δημιουργεί στην έδρα της, το over 2,5 είναι υπερβολή να φτάνει έως και το 2.60. Διπλασιάζει το ασιατικό over 2, με επιστροφή πονταρίσματος αν σημειωθούν ακριβώς δύο τέρματα.

Προγνωστικά και ανάλυση: Κόσοβο - Κύπρος

"Βασική επιλογή στο 1.82 από το Κύπρος – Ελλάδα" αυτός ήταν ο τίτλος της στήλης του περασμένου Σαββάτου. Το σημείο ήταν τα over 11,5 φάουλ της Κύπρου και η αιτιολογία πως από το άνευρο παιχνίδι του Κωστένογλου θα πάμε στο πιο δυναμικό του Κετσπάγια.

Το σημείο επιβεβαιώθηκε από αρκετά νωρίς, με την Κύπρο να κάνει συνολικά 18 φάουλ στην αναμέτρηση. Σήμερα (21:45 NOVASPORTS START, LIVE από το SPORT24) παίζει ένα ακόμη πιο κρίσιμο ματς, κόντρα σε μια ομάδα που επίσης καίγεται και το Line των φάουλ είναι στο πολύ χαμηλό 9,5.

ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ

  • Ελλάδα - Β. Ιρλανδία: Over 2 (απόδοση 1.95), 21:45
  • Κόσοβο - Κύπρος: Οver 9,5 φάουλ Κύπρος (απόδοση 1.70), 21:45

Το ανανεωμένο BetMarket.gr είναι στον «αέρα»! Διάβασε ψαγμένα ειδικά στοιχήματα, πλούσιες ποδοσφαιρικές αναλύσεις, καθημερινά προγνωστικά στοιχήματος σε όλα τα σπορ καθώς κι όλες τις εξελίξεις για τις νόμιμες στοιχηματικές εταιρίες στην Ελλάδα.

TAGS BETMARKET TIPS ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΟΣ ΕΙΔΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ