BETMARKET TIPS

Προγνωστικά στοιχήματος: Βασική επιλογή στο 1.82 από το Κύπρος - Ελλάδα

Ο Μπάλντοκ κόντρα στον Ιωάννου σε αναμέτρηση Ελλάδα - Κύπρος στο Πανθεσσαλικό για το Nations League
Ο Μπάλντοκ κόντρα στον Ιωάννου σε αναμέτρηση Ελλάδα - Κύπρος INTIME

Το BetMarket.gr αναλύει γιατί ο Κετσπάγια "πρέπει" να κάνει πιο σκληρή την Κύπρο και πως αυτό μας δίνει στοιχηματικές επιλογές.

Για την Εθνική Ελλάδος δεν έχουμε και πάρα πολλά να πούμε. Και αυτό μόνο ως καλό νέο μπορεί να ακουστεί. Καμία γκρίνια, έριδα, διχογνωμία ή κριτική. Η ομάδα είναι ήρεμη, το ξεκίνημα καλό, ο Πογέτ έχει κερδίσει την εμπιστοσύνη και ακόμη και στα της ενδεκάδας, λίγα είναι αυτά που συζητούνται.

Και εκεί υπάρχει ήδη μια δομή από τον νέο ομοσπονδιακό τεχνικό, που έχει βρει τους ποδοσφαιριστές πάνω στους οποίους χτίζει την ομάδα. Με βάση για ακόμη μια φορά την άμυνα, από εκεί που ξεκινούσαν πάντα οι καλές και σοβαρές Εθνικές που είχαμε στο παρελθόν.

Η πεντάδα Βλαχοδήμος – Μπάλντοκ, Χατζηδιάκος, Μαυροπάνος, Τσιμίκας δεν αλλάζει, με τα δύο στόπερ να έχουν τη δυνατότητα να ανεβάσουν τις γραμμές και τους μπακ να φτιάξουν παιχνίδι.

Επιθετικά ο Δουβίκας είναι φορ με μέλλον, όπως το ίδιο ισχύει και για τον Τζόλη, αλλά το παρόν είναι ο Μπακασέτας, που είναι ο μεγαλύτερος κίνδυνος για τις αντίπαλες άμυνες.

Στην Κύπρο το πράγμα είναι πιο μπερδεμένο. Η ομάδα έπαιζε ένα εντελώς άνευρο ποδόσφαιρο επί Κωστένογλου, που δεν ταίριαζε στο ρόστερ που είχε. Όταν ποιοτικά είσαι κατώτερος, πρέπει να γίνεις και πιο σκληρός.

Η Κύπρος στο πρώτο παιχνίδι μεταξύ των δύο ομάδων έκανε μόλις 5 φάουλ στον Βόλο. Πριν και μετά από εκείνο το ματς, κόντρα στους Βορειοιρλανδούς δεν έφτασε ούτε τα 20 σε 180 λεπτά!

Ένα από τα πρώτα πράγματα που πρέπει να αλλάξει ο Κετσπάγια, ο οποίος αντικατέστησε τον Κωστένογλου, είναι να κάνει την ομάδα πιο νευρική. Με περισσότερο πάθος και ένταση πάνω στα μαρκαρίσματα.

Το να ξεπεράσει τα 10 φάουλ η Κύπρος απόψε (21:45 NOVASPORTS PRIME, ALPHA TV, LIVE από το SPORT24) είναι η βασική επιλογή της στήλης σε απόδοση 1.82. Από εκεί και πέρα, υπάρχει και το υψηλό 3.80 για να κάνει η Κύπρος τα περισσότερα φάουλ στον αγώνα. Άλλωστε η Εθνική Ελλάδος είχε λιγότερα φάουλ από τον αντίπαλο και στις δύο αναμετρήσεις με το Κόσοβο.

ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ

  • Κύπρος - Ελλάδα: Over 10,5 φάουλ Κύπρος (απόδοση 1.82), 21:45

Το ανανεωμένο BetMarket.gr είναι στον «αέρα»! Διάβασε ψαγμένα ειδικά στοιχήματα, πλούσιες ποδοσφαιρικές αναλύσεις, καθημερινά προγνωστικά στοιχήματος σε όλα τα σπορ καθώς κι όλες τις εξελίξεις για τις νόμιμες στοιχηματικές εταιρίες στην Ελλάδα.

TAGS BETMARKET TIPS ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΟΣ ΕΙΔΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ