ΣΕΡΙ & ΠΑΡΑΔΟΣΕΙΣ

Προγνωστικά Στοιχήματος: Δυάδα στο 4.77 με Βολιβία και Ουρουγουάη

Ο Λουίς Σουάρες πανηγυρίζει το γκολ του στο παιχνίδι της Ουρουγουάης με την Παραγουάη για τα προκριματικά του Μουντιάλ
Ο Λουίς Σουάρες πανηγυρίζει το γκολ του στο παιχνίδι της Ουρουγουάης με την Παραγουάη Ⓒ 2022 JORGE SAENZ/ASSOCIATED PRESS

Με σύμμαχο το υψόμετρο η Βολιβία κόντρα στην απογοητευτική Χιλή. Υποχρεωμένη να κερδίσει την ουραγό Βενεζουέλα η Ουρουγουάη.

Σημαντικά παιχνίδια περιλαμβάνει το πρόγραμμα στη ζώνη της Νοτίου Αμερικής, για τα προκριματικά του Μουντιάλ. Υπενθυμίζεται, ότι από τη Λατινική Αμερική προκρίνονται οι πρώτες τέσσερις ομάδες απευθείας και η πέμπτη δίνει διηπειρωτικό μπαράζ.

Βραζιλία και Αργεντινή έχουν ήδη εξασφαλίσει την παρουσία τους στα τελικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου. Ο Ισημερινός με 24 βαθμούς είναι τρίτος και επίσης πολύ κοντά στην πρόκριση. Ακολουθεί το Περού με 20 βαθμούς, η Ουρουγουάη αυτή τη στιγμή, με 19, βρίσκεται στη θέση που οδηγεί σε μπαράζ και πιο πίσω είναι η Κολομβία με 17, η Χιλή με 16 και η Βολιβία με 15.

Βολιβία - Χιλή: Προγνωστικά και Ανάλυση

Ετσι όπως έχει διαμορφωθεί η κατάσταση, το αποψινό ματς για Βολιβία και Χιλή είναι τελικός (22:00 Live από το SPORT24). Οποια κερδίσει θα διατηρήσει πιθανότητες πρόκρισης, ενώ όποια ηττηθεί θα συμβιβαστεί οριστικά με την ιδέα του αποκλεισμού.

Η Χιλή, για τα ποιοτικά της στάνταρ, έχει πραγματοποιήσει πολύ άσχημα προκριματικά. Συνολικά μετράει τέσσερις νίκες σε 15 αγώνες, εκ των οποίων οι τρεις κόντρα στις δύο ουραγούς, την Παραγουάη και τη Βενεζουέλα.

Την Παρασκευή, η Ρόχα πρόσθεσε ακόμη μία άτονη εμφάνιση στο παθητικό της, χάνοντας εντός έδρας από την Αργεντινή, παρότι η Αλμπισελέστε αγωνίστηκε χωρίς τον Μέσι και δίχως βαθμολογικό κίνητρο. Με δεδομένο ότι ακολουθούν παιχνίδια με τη Βραζιλία και την Ουρουγουάη, η Χιλή βρίσκεται σε δεινή θέση και πολύ δύσκολα θα μπορέσει να ανατρέψει την κατάσταση.

Η Βολιβία με σύμμαχο το υψόμετρο μπορεί να εκμεταλλευτεί το βαρύ κλίμα στην πλευρά των Χιλιανών και να κρατήσει ζωντανό το όνειρο. Αλλωστε, εντός έδρας, με τον Φαρίας στον πάγκο, η Βολιβία έχει αποδειχθεί ιδιαίτερα αξιόπιστη, κερδίζοντας τη Βενεζουέλα (3-1), το Περού (1-0), την Παραγουάη (4-0) και την Ουρουγουάη (3-0). Μοναδική γκέλα το 1-1 με την ποιοτική Κολομβία.

Αν συνυπολογίσουμε και τις κάμποσες απουσίες που έχουν οι φιλοξενούμενοι (Βιδάλ, Βάργκας, Μαριπάν, Μπράβο, Σιεράλτα), ο άσος στο 2.45 είναι αποδεκτός.

Ουρουγουάη - Βενεζουέλα: Προγνωστικά και Ανάλυση

Στο Μοντεβίδεο, η Ουρουγουάη φιλοξενεί τη Βενεζουέλα (01:00 Live από το SPORT24), σε ένα παιχνίδι που η Σελέστε οφείλει να το πάρει για να κάνει άλμα πρόκρισης. Το ιδιαίτερο στη συγκεκριμένη αναμέτρηση είναι πως και οι δύο ομάδες είχαν επιτυχημένο ντεμπούτο νέου τεχνικού την προηγούμενη αγωνιστική.

Η Ουρουγουάη κέρδισε 1-0 στην Παραγουάη στο πρώτο ματς με τον Ντιέγκο Αλόνσο στον πάγκο και η Βενεζουέλα συνέτριψε εντός έδρας με 4-1 τη Βολιβία στην πρώτη του Χοσέ Πέκερμαν. Για απόψε ωστόσο υπάρχει πολύ μεγάλη διαφορά στο βαθμολογικό κίνητρο. Η Σελέστε παλεύει για την απευθείας πρόκριση στην τελική φάση, ενώ η ουραγός Βινοτίντο, πρακτικά δεν έχει καμία ελπίδα με μόλις 10 βαθμούς σε 15 αγώνες.

Η Βενεζουέλα άλλωστε, σε επτά εκτός έδρας ματς στον όμιλο, έχει γνωρίσει ισάριθμες ήττες με γκολ 2-14. Λογικό λοιπόν φαβορί η Ουρουγουάη, που έχει παίκτες κορυφαίας κλάσης όπως οι Χιμένες (Ατλέτικο), Αραούχο (Μπαρτσελόνα), Βαλβέρδε (Ρεάλ), Μπεντακούρ (Τότεναμ), Σουάρες (Ατλέτικο), Νούνιες (Μπενφίκα) και Καβάνι (Μάντσεστερ Γ.).

Χαμηλό το 1.35, ανεβαίνει στο 1.95 σε συνδυασμό με το under 3,5, στη λογική ότι μετράει 7/7 η Βενεζουέλα εκτός έδρας και 6/7 εντός η Ουρουγουάη.

ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ

  • Βολιβία – Χιλή: 1 (απόδοση 2.45), 22:00
  • Ουρουγουάη – Βενεζουέλα: 1 & Under 3,5 (απόδοση 1.95), 01:00
TAGS ΣΕΡΙ & ΠΑΡΑΔΟΣΕΙΣ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΟΣ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ