TIPS ΤΣΑΡΛΥ

Τσάρλι Στοίχημα: Η ευκαιρία της Μαρσέιγ και το κίνητρο της Κολομβίας

Ο τεχνικός της Κολομβίας, Ρεϊνάλδο Ρουέδα, με τον παίκτη του Βίλμαρ Μπάριος, στο παιχνίδι με το Περού για το προκριματικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου
Ο τεχνικός της Κολομβίας, Ρεϊνάλδο Ρουέδα, με τον παίκτη του Βίλμαρ Μπάριος, στο παιχνίδι με το Περού Ⓒ 2022 FERNANDO VERGARA/ASSOCIATED PRESS

Ο Τσάρλυ αναλύει το στοιχηματικό πρόγραμμα της Τρίτης και καταλήγει σε τρεις δυνατές επιλογές από το γαλλικό πρωτάθλημα και τα προκριματικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου.

Η Λιόν υποδέχεται τη Μαρσέιγ σε εξ αναβολής αναμέτρηση για τη Ligue 1 (22:00 Novasports 2HD, Live από το SPORT24), η οποία θα διεξαχθεί χωρίς την παρουσία θεατών. Πρόκειται για ένα παιχνίδι που είχε διακοπεί στο 2ο λεπτό, γιατί ένα αντικείμενο είχε πετύχει τον Παγέτ.

Η Λιόν λύγισε στα τελευταία δύο παιχνίδια της την Τρουά και τη Σεντ Ετιέν με 1-0, χάρη σε δύο εύστοχα πέναλτι του Ντεμπελέ (6 γκολ). Ο Γάλλος επιθετικός όμως προσβλήθηκε από κορονοϊό και δεν πρόκειται να αγωνιστεί απόψε.

Προγνωστικά Γαλλία: Με πειραματική επίθεση η Λιόν

Ο Μπος έχει να διαχειριστεί πολλές απουσίες, ειδικά από τη μέση και μπροστά και πρακτικά είναι αναγκασμένος να κατεβάσει μία πειραματική επίθεση. Πέρα από τον Ντεμπελέ, δεν είναι διαθέσιμος επίσης ο κορυφαίος μεσοεπιθετικός Πακετά (7 γκολ), που έχει υποχρεώσεις με την εθνική Βραζιλίας, ο σημαντικός μεσοεπιθετικός Αουάρ (3 γκολ) είναι τραυματίας, ο επιθετικός Καντεβέρε είναι τιμωρημένος, ενώ οι φορ Σλιμανί (1 γκολ) και Εκαμπί (5 γκολ) βρίσκονται στο Κόπα Αφρικα.

Απουσίες ωστόσο, υπάρχουν και στην αμυντική γραμμή, αφού δεν υπολογίζονται για απόψε οι στόπερ Ντενάγιερ (3 γκολ) και Ντα Σίλβα, ενώ η Λιόν έχασε και τον βασικό χαφ Γκιμαράες, που πήρε μεταγραφή στη Νιούκαστλ.

Καταλαβαίνετε λοιπόν, πως η σταθερότατη αμυντικά Μαρσέιγ έχει απόψε μία μεγάλη ευκαιρία να πάρει τη νίκη. Η ομάδα του Σαμπάολι είναι αήττητη εννιά παιχνίδια. Στο κύπελλο απέκλεισε στα πέναλτι τη Μονπελιέ, άξιζε όμως να περάσει από την κανονική διάρκεια.

Με τριάδα μπροστά τους Παγέτ, Αρίτ και Μίλικ, η Μαρσέιγ μπορεί να κάνει τη ζημιά στη Λιόν και να επιβεβαιώσει ένα καλοπληρωμένο διπλό στο 2.60.

Αργεντινή - Κολομβία: Προγνωστικά και Ανάλυση

Στα προκριματικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου για τη ζώνη της Λατινικής Αμερικής, η Κολομβία δέχθηκε μία τεράστια σφαλιάρα. Έπαιζε σε όλο το παιχνίδι στο μισό γήπεδο το Περού και κατάφερε στο τέλος να χάσει τον αγώνα από μία αντεπίθεση.

Με βάση την πληρότητα, που έχει στο ρόστερ της και τις μεσοεπιθετικές λύσεις που διαθέτει, δεν μπορεί να εξηγηθεί πώς αυτή η ομάδα είναι έξι ματς χωρίς γκολ. Τα τέσσερα από αυτά έληξαν ισόπαλα με 0-0, στη Βραζιλία και εντός έδρας με το Περού, έχασε με 1-0.

Ειδικά κόντρα στο Περού, οι Κολομβιανοί σπατάλησαν 30 τελικές και είχαν ποσοστό κατοχής 69%, αλλά την μπάλα στα δίχτυα δεν την έστελναν με τίποτα.

Τώρα τα πράγματα έχουν γίνει πολύ δύσκολα. Έπεσαν στην έκτη θέση, έχοντας 17 βαθμούς, δύο λιγότερους από την Ουρουγουάη και τρεις από το Περού. Το θετικό για την Κολομβία, είναι πως τα τελευταία δύο παιχνίδια είναι με ομάδες που έχουν αποκλειστεί. Εντός με τη Βολιβία και εκτός με τη Βενεζουέλα. Το πιθανότερο όμως είναι ότι οι 23 βαθμοί δεν θα φθάσουν. Στην πράξη, πραγματικές πιθανότητες, θα αποκτήσει μόνο αν καταφέρει και κερδίσει την Αργεντινή.

Η ομάδα του Σκαλόνι δεν θα χαριστεί (02/02 01:30 Live από το SPORT24), όπως δεν χαρίστηκε και στη Χιλή. Έχει εξασφαλίσει την πρόκριση, στην αποστολή δεν έχει μαζί της τον Μέσι και η Κολομβία παίζει το τελευταίο της χαρτί. Επειδή έχει πραγματικά καλή άμυνα η Κολομβία, πιθανότατα θα τη βοηθήσει το γεγονός, πως αυτήν την φορά, δεν θα έχει να ανοίξει ένα ταμπούρι. Ποντάρισμα στο κίνητρο με το Χ2 στο 1.87.

Βραζιλία - Παραγουάη: Προγνωστικά και Ανάλυση

Η Βραζιλία θέλει να κρατήσει μέχρι τέλους την πρώτη θέση. Από την στιγμή λοιπόν, που έφερε ισοπαλία την προηγούμενη αγωνιστική στην έδρα του Ισημερινού και η διαφορά μειώθηκε από την Αργεντινή στους τέσσερις βαθμούς, δεν θέλει να δώσει άλλα δικαιώματα.

Οι Βραζιλιάνοι έχουν τελευταία αγωνιστική παιχνίδι στο υψόμετρο της Λα Παζ και σίγουρα, θα θέλουν να πάνε άνετοι και να μην πιεστούν εκεί. Προηγουμένως έχουν δύο βατά εντός έδρας παιχνίδια με την Παραγουάη (02/02 01:30 Live από το SPORT24) και με τη Χιλή, όπου θα έχουν την ευκαιρία καθαρίσουν την πρώτη θέση.

Περιμένω μία καθαρή νίκη της Βραζιλίας, αφού η Παραγουάη βρίσκεται σε κάκιστη αγωνιστική κατάσταση και το κλίμα είναι πολύ βαρύ για τον τεχνικό Σκελότο. Ασος με ασιατικό χάντικαπ -1,5 στο 1.82.

ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ

  • Λιόν – Μαρσέιγ: 2 (απόδοση 2.60), 22:00
  • Αργεντινή – Κολομβία: Χ2 (απόδοση 1.87), 01:30
  • Βραζιλία – Παραγουάη: 1 ΑΗ -1,5 (απόδοση 1.82), 02:30
TAGS TIPS ΤΣΑΡΛΥ ΤΣΑΡΛΙ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΟΣ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΓΑΛΛΙΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ TIPSTERS
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ