ΕΙΔΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΑ

Προγνωστικά Στοιχήματος: Δυάδα στο 4.29 από τη League C

Ο Έντον Ζεγκρόβα στον αγώνα του Κοσόβου με την Ελλάδα για το Nations League
Ο Έντον Ζεγκρόβα στον αγώνα του Κοσόβου με την Ελλάδα για το Nations League © 2022 VISAR KRYEZIU/ASSOCIATED PRESS

Προγνωστικά και στοιχηματική ανάλυση για την αναμέτρηση του Κοσόβου με τη Βόρεια Ιρλανδία και της Βόρειας Μακεδονίας με τη Γεωργία από τη League C του Nations League.

Τέσσερις αγώνες περιλαμβάνει το αποψινό πρόγραμμα στη League C του Nations League 2022/23. Στον όμιλο της εθνικής μας, η οποία παίζει με την Κύπρο, το Κόσοβο φιλοξενεί στην Πρίστινα τη Βόρεια Ιρλανδία (21:45 Novasports Start, Live από το SPORT24).

Κόσοβο - Βόρεια Ιρλανδία: Προγνωστικά και Ανάλυση

Το Κόσοβο ξεκίνησε τις υποχρεώσεις του στο Nations League με την πειστική νίκη με 2-0 επί της Κύπρου στη Λάρνακα. Ο αγώνας όμως με την Ελλάδα εξελίχθηκε σε ανώμαλη προσγείωση για την ομάδα του Αλέν Ζιρές. Το Κόσοβο με εξαίρεση μία φάση στο 5' και άλλη μία στο 83', δεν μπόρεσε να απειλήσει σοβαρά την άμυνα της εθνικής μας και μοιραία είδε ένα αήττητο σερί τεσσάρων αγώνων (2-2-0) να σπάει.

Πλέον, για τους Κοσοβάρους το αποψινό παιχνίδι με τη Βόρεια Ιρλανδία έχει χαρακτήρα τελικού, καθώς αν θέλουν να κυνηγήσουν την Ελλάδα και την πρωτιά στον όμιλο, πρέπει να κερδίσουν τους Βρετανούς, πριν έρθουν στο Βόλο για το παιχνίδι με τη "γαλανόλευκη" την ερχόμενη Κυριακή.

Η Βόρεια Ιρλανδία απογοήτευσε στα δύο πρώτα παιχνίδια με Ελλάδα και Κύπρο. Θα μπορούσε μάλιστα να είχε υποστεί ακόμη και δύο ήττες, αφού στο 0-0 της Λάρνακας, οι Κύπριοι είχαν δοκάρι και ακόμη δύο κλασικές ευκαιρίες για ένα γκολ.

Η ομάδα του Ίαν Μπάρακλαφ έμεινε άσφαιρη στις πρώτες δύο αγωνιστικές, έχοντας συνολικά μόλις τέσσερις τελικές στο στόχο. Στα τελευταία εννιά ματς που έχει δώσει, φιλικά και επίσημα, σκόραρε μόνο κόντρα στο Λουξεμβούργο, τη Βουλγαρία και τη Λιθουανία. Επίσης, θα πρέπει να σημειωθεί ότι η Βόρεια Ιρλανδία, από τότε που ξεκίνησε το Nations League δεν έχει πανηγυρίσει ούτε μία νίκη, αφού το ρεκόρ της είναι 0-3-9 σε 12 ματς!

Παρότι λοιπόν το Κόσοβο έχει τις απουσίες του μπακ Αλίτι (Ζυρίχη) και του γκολκίπερ Μούριτς (Ντεμίρσπορ), που είναι τιμωρημένοι, διότι αποβλήθηκαν κόντρα στην Ελλάδα, οι μπουκ θεωρούν ότι έχει τον πρώτο λόγο για τη νίκη, σε τιμές στο 2.15-2.20.

Η αλήθεια είναι πως το Κόσοβο διαθέτει παίκτες με σαφώς καλύτερη τεχνική κατάρτιση από αυτούς της Βόρειας Ιρλανδίας, η οποία μοιάζει τσακωμένη με το γκολ. Με μεγαλύτερη ασφάλεια, μπορούμε να πάμε στη διπλή ευκαιρία (1Χ) και παράλληλα να ζητήσουμε Over 3,5 κάρτες στο ματς, για να φτάσουμε την απόδοση 2.20.

Το Κόσοβο στα πρώτα δύο ματς του Nations League πήρε έξι κίτρινες κάρτες και δύο κόκκινες και η Βόρεια Ιρλανδία μάζεψε συνολικά τέσσερις κίτρινες. Και οι δύο ομάδες φημίζονται για τη σκληράδα τους, συνεπώς ο Δανός διαιτητής, Γιάκομπ Κέλετ, αναμένεται να χρησιμοποιήσει τις κάρτες του για να ελέγξει το ματς. Άλλωστε, σε πέντε ευρωπαϊκά ματς που έχει διευθύνει φέτος έβγαλε 4,6 κάρτες κατά μέσο όρο.

Βόρεια Μακεδονία - Γεωργία: Προγνωστικά και Ανάλυση

Στον τέταρτο όμιλο, έχουμε το ντέρμπι κορυφής ανάμεσα στη Γεωργία και τη Βόρεια Μακεδονία (21:45 Novasports News, Live από το SPORT24). Η Γεωργία έχει ξεκινήσει εντυπωσιακά τον όμιλο, αφού μετά τη λογική νίκη με 4-0 επί του αδύναμου Γιβραλτάρ, πέτυχε εκκωφαντικό διπλό στη Βουλγαρία με 5-2, χάνοντας μάλιστα και πέναλτι στο 94' για να βάλει και έκτο γκολ!

Η Βόρεια Μακεδονία από την άλλη, μετά το 1-1 στη Βουλγαρία κέρδισε εκτός έδρας το Γιβραλτάρ με 2-0, δίχως προβλήματα. Η ομάδα του Μπλαγκόγια Μιλέφσκι έχει καταγράψει σημαντικά βήματα προόδου τα τελευταία χρόνια και μετά τη συμμετοχή της στο Euro 2020 έχει χάσει μόνο από τη Γερμανία και την Πορτογαλία σε συνολικά 11 ματς (5-4-2).

Οι δύο ομάδες έχουν συναντηθεί τρεις φορές στο παρελθόν. Έπαιξαν στο προηγούμενο Nations League, φέρνοντας δύο ισοπαλίες με 1-1, ενώ είχαν μονομαχήσει και στο μπαράζ για την πρόκριση στο Euro 2020, με τη Βόρεια Μακεδονία να παίρνει το εισιτήριο, κερδίζοντας 1-0 μέσα στην Τιφλίδα.

Από την αποστολή της Βόρειας Μακεδονίας ξεχωρίζουν οι χαφ Ελμάς (Νάπολι), Μπάρντι (Λεβάντε) και ο εξτρέμ Τσουρλίνοφ (Σάλκε). Στη Γεωργία, αδιαμφισβήτητος ηγέτης είναι ο εξτρέμ Κβαρατσκχέλια (Ντιναμό Μπατούμι), που είχε γκολ και ασίστ κόντρα στους Βούλγαρους.

Έτσι όπως έχει εξελιχθεί ο όμιλος, τα παιχνίδια της Βόρειας Μακεδονίας με τη Γεωργία θα κρίνουν την πρώτη θέση και την άνοδο στη League B. Η Βόρεια Μακεδονία είναι δεδομένο πως θα παίξει απόψε για τη νίκη, προκειμένου να βάλει από κάτω τους Γεωργιανούς. Η ομάδα του Βίλι Σανιόλ πάντως, διανύει περίοδο φόρμας, είναι αήττητη επτά σερί ματς (6-1-0) και δεν θα προξενήσει εντύπωση αν βρει γκολ στα Σκόπια. Σε ενδιαφέρουσες τιμές το αμφίσκορο, στο 1.95.

ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ

  • Κόσοβο – Βόρεια Ιρλανδία: 1Χ & Over 3,5 κάρτες (απόδοση 2.20), 21:45
  • Βόρεια Μακεδονία – Γεωργία: Goal/Goal (απόδοση 1.95), 21:45
TAGS ΕΙΔΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΑ ΣΕΡΙ & ΠΑΡΑΔΟΣΕΙΣ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΟΣ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ