TIPS ΤΣΑΡΛΥ

Τσάρλυ προγνωστικά: Το 100ο παιχνίδι του Σάντος και η ανάγκη του Ενρίκε

Ο Φερνάντο Σάντος στην αναμέτρηση της εθνικής Πορτογαλίας με τη Βόρεια Μακεδονία
Ο Φερνάντο Σάντος στην αναμέτρηση της εθνικής Πορτογαλίας με τη Βόρεια Μακεδονία © 2022 LUIS VIEIRA / AP IMAGES

Ο Τσάρλυ αναλύει το στοιχηματικό πρόγραμμα της Πέμπτης (09/06) και καταλήγει σε τρία πονταρίσματα μετά το χθεσινό του ταμείο (2/2).

Για τον δεύτερο όμιλο της πρώτης κατηγορίας την πρώτη αγωνιστική οι Πορτογάλοι πήραν την ισοπαλία στη Σεβίλλη με τον Σάντος να ξεκουράζει τον Κριστιάνο και να τον περνά για 30 λεπτά στο τέλος στο γήπεδο, σε διάστημα που ήρθε το γκολ της ισοφάρισης του Όρτα. Την δεύτερη αγωνιστική το εντός έδρας παιχνίδι με την Ελβετία μετατράπηκε σε ένα πάρτι. με τους Πορτογάλους να επικρατούν 4-0 των κουρασμένων Ελβετών.

Απίθανη πληρότητα

Έχει απίθανη πληρότητα για να διαχειριστεί ο Σάντος, ακόμη και να πάει σε αλλαγές έχει ρόστερ για να παρουσιάσει ενδεκάδα, που θα είναι δύσκολο να αντιμετωπίσουν οι Τσέχοι. Επίσης, το σημερινό παιχνίδι (21:45 NOVASPORTS 3 , LIVE από το SPORT24) είναι το 100ο του Φερνάντο Σάντος στην Εθνική Πορτογαλίας και καταλαβαίνετε πως έχει το κίνητρο για να παρουσιάσει μία ομάδα ικανή για να κερδίσει. Ο άσος στο 1.40.

Για την πρώτη νίκη οι Ισπανοί

Αυτό που έχει φανεί στα δύο πρώτα παιχνίδια του ομίλου είναι πως οι Τσέχοι είναι ανταγωνιστικοί και παίζουν στα όριά τους, αντίθετα οι Ελβετοί δείχνουν κλαταρισμένοι. Οι Ισπανοί (21:45 NOVASPORTS 2 , LIVE από το SPORT24) μετρούν δύο ισοπαλίες και χρειάζεται να κερδίσουν τους προβληματικούς Ελβετούς, που έχουν τα αστέρια τους σε κακή αγωνιστική κατάσταση. Ο Ενρίκε δήλωσε πως η ομάδα του θέλει τη νίκη για να κρατήσει ανοιχτές τις ελπίδες της για την πρώτη θέση. Οι Ελβετοί είναι πραγματικά σε πολύ κακή κατάσταση και δείχνουν σαν να έχουν μείνει στο παιχνίδι με την Ιταλία που τους έδωσε την πρόκριση στο Μουντιάλ. Το διπλό δίνεται στο 1.90.

Με όπλο πως έχει τον καλύτερο προπονητή και τον καλύτερο ποδοσφαιριστή στο γήπεδο

Πάμε στην Γ’ κατηγορία. Είχε φανεί από τα προκριματικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου πως ο Σανιόλ έχει κάνει πολύ σπουδαία δουλειά στην Εθνική Γεωργίας. Τους είχαμε στον όμιλο μας και διαπιστώσαμε και στα μεταξύ μας παιχνίδια την πρόοδο που έχουν κάνει. Στην Γ’ κατηγορία του Nations League με αντιπάλους στα μέτρα της Γεωργίας είναι πιο εύκολο να φανεί η βελτίωση.

Προγνωστικά στοιχήματος

Στην πρεμιέρα κέρδισε 4-0 το Γιβραλτάρ και 5-2 τη Βουλγαρία. Εννιά τέρματα σε δύο παιχνίδια και η 5άρα στη Σόφια δείχνει πως η Γεωργία είναι σε εποχή προόδου και θα παλέψει ακόμη και για την πρόκριση της στα τελικά του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος. Η δυνατή ομάδα του ομίλου είναι η Βόρεια Μακεδονία, οι Γεωργιανοί όμως έχουν δύο σημαντικά όπλα που μπορούν να κάνουν και τη διαφορά. Θα έχουν μαζί τους τον καλύτερο ποδοσφαιριστή στο γήπεδο (21:45 NOVASPORTS NEWS, LIVE από το SPORT24 ), τον Κβαρατσκέλια και φυσικά καλύτερο προπονητή. Ο Σανιόλ έχει κάνει πραγματικά σπουδαία δουλειά. Το Χ2 στο 1.60.

ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ

  • Ελβετία - Ισπανία: 2 (απόδοση 1.90) 21:45
  • Πορτογαλία - Τσεχία: 1 (απόδοση 1.40) 21:45
  • Βόρεια Μακεδονία - Γεωργία: Χ2 (απόδοση 1.60) 21:45
TAGS TIPS ΤΣΑΡΛΥ TIPSTERS ΤΣΑΡΛΙ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΟΣ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ