TOTAL BETTING

Η πρόταση της ημέρας από το Match Money: Η Ελλάδα που… αγαπήσαμε

Οι παίκτες της εθνικής Ελλάδος πανηγυρίζουν το γκολ του Τάσου Μπακασέτα στο ματς με το Κόσοβο για το Nations League
Οι παίκτες της εθνικής Ελλάδος πανηγυρίζουν το γκολ του Τάσου Μπακασέτα στο ματς με το Κόσοβο για το Nations League © 2022 VISAR KRYEZIU/ASSOCIATED PRESS

Το Match Money διαβάζει το πρόγραμμα της Πέμπτης και ποντάρει στα προκριματικά του Nations League και στο Ελλάδα – Κύπρος.

Η εθνική μας ομάδα δείχνει ότι παίρνει ξανά τα πάνω της. Σίγουρα χρειάζεται πάρα πολλή δουλειά και υπομονή για να φτάσουμε στο επίπεδο που βρισκόμασταν ως το Μουντιάλ της Βραζιλίας το 2014, όμως σε σύγκριση με τα τελευταία χρόνια, ο Γκουστάβο Πογέτ φαίνεται να έχει βάλει ξανά την ομάδα στις ράγες, έχει παρουσιάσει ένα εξαιρετικά σοβαρό σύνολο, το οποίο μαθαίνει να κερδίζει ξανά.

Δες εδώ όλα τα προγνωστικά Nations League από το Match Money

Προγνωστικά Στοιχήματος

Ξεκινήσαμε το Nations League με δύο νίκες. Και οι δύο με 1-0 εκτός έδρας με Βόρεια Ιρλανδία και Κόσοβο. Δεν είναι ότι βγάλαμε… μάτια με την απόδοσή μας, ούτε σκοτώσαμε τίποτα θηρία. Όμως ήμασταν ξανά σοβαροί, νικήσαμε με τον τρόπο που είμαστε μαθημένοι να νικάμε και επιτρέψαμε ελάχιστα στους αντιπάλους μας. Στα δύο αυτά παιχνίδια Βόρεια Ιρλανδία και Κόσοβο είχαν μόλις 3 τελικές on target, ενώ μάλιστα στο Μπέλφαστ τα xGoals έγραψαν 0,26-0,50 και στην Πρίστινα 0,27-0,68!

Το 3 στα 3 θα ήταν το ιδανικό σενάριο για την εθνική μας και κόντρα στην Κύπρο του Νίκου Κωστένογλου μπορεί να το πετύχει (21:45 Alpha/Novasports Prime, Live από το SPORT24). Η ποιότητα των δύο ομάδων απέχει παρασάγγας. Προφανώς και οι αποδόσεις είναι απολύτως προσαρμοσμένες στον αγώνα και ο άσος της Ελλάδας είναι στο 1.25-1.30. Μπορεί, όμως, η απόδοση να… γλυκάνει πολύ (φτάνει στο 2.60 το κόμπο), εάν η νίκη της Ελλάδας συνδυαστεί με το under 2.5, με μια λογική νίκης 1-0 ή 2-0.

ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ

  • Ελλάδα – Κύπρος: 1 & Under 2,5 (απόδοση 2.60), 21:45
TAGS TOTAL BETTING ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΟΣ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΕΙΔΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ