ΣΕΡΙ & ΠΑΡΑΔΟΣΕΙΣ

Προγνωστικά Στοιχήματος: Δυάδα με γκολ και γερμανικό χρώμα

Ο Ενκουνκού πανηγυρίζει το γκολ της Λειψίας απέναντι στην Μπάγερν
Ο Ενκουνκού πανηγυρίζει το γκολ της Λειψίας απέναντι στην Μπάγερν © 2022 ANDREAS SCHAAD/ AP IMAGES

Τα παιχνίδια του Europa League βρίσκονται στο επίκεντρο του στοιχηματικού ενδιαφέροντος απόψε. Δυάδα με γκολ σε τιμές άνω του 4.00 από τα δύο ματς στη Γερμανία.

Δύο παιχνίδια επί γερμανικού εδάφους απόψε στο πλαίσιο των playoffs του Europa League. Ντόρτμουντ και Λειψία τερμάτισαν στην τρίτη θέση των ομίλων τους, στο Champions League και ρίχνονται απόψε στη μάχη της δεύτερης τη τάξει διασυλλογικής διοργάνωσης στην Ευρώπη.

Ντόρτμουντ - Ρέιντζερς: Προγνωστικά και Ανάλυση

Πρώτη το χορό ανοίγει η ομάδα του Μάρκο Ρόζε, η οποία υποδέχεται στη Βεστφαλία, τη Ρέιντζερς (19:45 Cosmote Sport 5HD, Live από το SPORT24). Οι «κιτρινόμαυροι» είναι το απόλυτο φαβορί στο ζευγάρι και η πρόκρισή τους τοποθετείται μόλις στο 1.30, ενώ το κάνουν την έκπληξη οι Σκωτσέζοι προσφέρεται στο 3.55.

Η Ντόρτμουντ αναμένεται να δει ζεστά την προοπτική να πάει μακριά στο Europa League φέτος. Έχοντας αποκλειστεί από το κύπελλο Γερμανίας και γνωρίζοντας πως στην Bundesliga, η Μπάγερν παραμένει αχτύπητη, οι Βεστφαλοί θα κοιτάξουν να προχωρήσουν όσο μπορούν στην Ευρώπη. Άλλωστε, σύμφωνα με τους μπουκ είναι το πρώτο φαβορί για την κατάκτηση της διοργάνωσης, σε απόδοση 7,00, μπροστά ακόμη και από την Μπαρτσελόνα, που πληρώνει 7,50.

Την ποιότητα της Ντόρτμουντ δεν μπορεί να την αμφισβητήσει κανείς, ωστόσο το βασικό της πρόβλημα, είναι η έλλειψη συνέπειας και σταθερότητας στην απόδοσή της, κάτι που παραδέχεται και ο ίδιος ο Ρόζε. Χαρακτηριστικοί οι τελευταίοι δύο αγώνες της στην Bundesliga, όπου στον έναν συνετρίβη με 5-2 από τη Λεβερκούζεν εντός έδρας και στον άλλο, έβγαλε σπουδαίο διπλό με 3-0 επί της Ουνιόν, σε ένα γήπεδο, που είχε κερδίσει μόνο η Μπάγερν στα 26 προηγούμενα παιχνίδια.

Η Ρέιντζερς δεν έχει κάτι να χάσει από τα δύο ματς με την Ντόρτμουντ. Κανείς δεν πρόκειται να κατηγορήσει τον Τζιοβάνι Φαν Μπρόνκχορστ για αποτυχία, εφόσον η ομάδα του αποκλειστεί. Αυτό σημαίνει λοιπόν, ότι οι Σκωτσέζοι θα παίξουν χωρίς άγχος και λογικά θα προσπαθήσουν να διασκεδάσουν τα δύο ματς απέναντι σε μία από τις κορυφαίες γερμανικές ομάδες.

Η Ντόρτμουντ, μπορεί να στερείται ξανά τον Χάαλαντ, όμως γκολ βρίσκει σταθερά και άνετα. Είναι χαρακτηριστικό πως μετράει 15 over 2,5 στα τελευταία 16 επίσημα παιχνίδια της! Στο ίδιο διάστημα κράτησε ανέπαφη την εστία της μόνο τρεις φορές, εμφανίζοντας τις γνωστές αμυντικές της αδυναμίες. Με τον Μορέλος, η Ρέιντζερς μπορεί να γίνει απειλητική και να βρει τουλάχιστον ένα τέρμα. Σε ενδιαφέρουσες αποδόσεις το combo G/G και Over 2,5, στο 2.15.

Λειψία - Σοσιεδάδ: Προγνωστικά και Ανάλυση

Λίγο αργότερα, η Λειψία στη Red Bull Arena, μπροστά σε 25.000 θεατές, θα φιλοξενήσει τη Σοσιεδάδ (19:45 Cosmote Sport 5HD, Live από το SPORT24). Εδώ προξενεί εντύπωση, ότι ο άσος των «ταύρων» έχει δεχθεί σημαντικές πιέσεις και από το 1.90, διατηρείται πλέον οριακά στο 1.80.

Παρά την τάση της αγοράς, υπέρ του άσου, ο Αλγκουαθίλ δεν προτίθεται να κάνει ιδιαίτερο ροτέισον. Αντίθετα, αναμένεται να κατεβάσει καλή ενδεκάδα, έχοντας κανονικά μέσα τον Οϊαρθάμπαλ και τον Ισακ. Φυσικά, η απουσία του Γιανουζάι είναι σημαντική για τους Βάσκους, ωστόσο μόνο αυτή δεν δικαιολογεί την πτώση του άσου.

Σε κάθε περίπτωση, πρόκειται για ένα από τα πιο ποιοτικά ζευγάρια στο συγκεκριμένο γύρο της διοργάνωσης. Δύο ομάδες που παίζουν καλά με την μπάλα στα πόδια και αρέσκονται σε παιχνίδι κατοχής. Δεν αποκλείεται λοιπόν, αυτό να οδηγήσει στην αλληλοεξουδετέρωσή τους.

Άλλωστε, όπως δήλωσε και ο τεχνικός της Λειψίας, Ντομένικο Τεντέσκο, δεν χρειάζονται υπερβολικά ρίσκα από το πρώτο παιχνίδι. Πολύ πιθανό λοιπόν να πάμε σε μία αναμέτρηση υπομονής, χωρίς υψηλό σκορ. Αυτό αποτυπώνεται και στην αγορά, όπου το under 2,5 από τα αρχικά 2.10 έχει υποχωρήσει στο 1.95.

Εμείς θα πάμε ένα κλικ πιο πάνω, στο 2-3 γκολ σε τιμές διπλασιασμού, εύρος που επαλήθευσε τέσσερις φορές στα τελευταία πέντε παιχνίδια της η Σοσιεδάδ στην Ευρώπη και πέντε φορές η Λειψία σε εννιά ματς με τον Τεντέσκο στον πάγκο.

ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ

  • Ντόρτμουντ – Ρέιντζερς: Goal/Goal & Over 2,5 (απόδοση 2.15), 19:45
  • Λειψία – Σοσιεδάδ: 2-3 γκολ (απόδοση 2.00), 22:00
TAGS ΣΕΡΙ & ΠΑΡΑΔΟΣΕΙΣ ΑΛΛΑΓΕΣ ΑΠΟΔΟΣΕΩΝ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΟΣ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΓΚΟΛ ΓΚΟΛ OVER 2.5 ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ