TOTAL BETTING

Η πρόταση της ημέρας από το Match Money: Δυάδα από το Europa League

Ο Σέρτζιο Κονσεϊσάο στον πάγκο της Πόρτο σε ματς Champions League κόντρα στην Μίλαν | 19 Οκτωβρίου 2021
Ο Σέρτζιο Κονσεϊσάο στον πάγκο της Πόρτο σε ματς Champions League κόντρα στην Μίλαν | 19 Οκτωβρίου 2021 @2021 LUIS VIEIRA/AP IMAGES

To Match Money διαβάζει το πρόγραμμα της Πέμπτης και ποντάρει σε δύο πορτογαλικές ομάδες από το Europa League.

Στο Europa League παίζουν Σέριφ Τίρασπολ – Μπράγκα (19:45 Cosmote Sport 7HD, Live από το SPORT24). Η Σέριφ άλλαξε πολύ σε σύγκριση με την ομάδα που ξέραμε από τη φάση των ομίλων του Champions League. Αποχώρησαν πέντε ποδοσφαιριστές, που έπαιξαν καθοριστικό ρόλο στην καλή εικόνα που είχε στην κορυφαία διασυλλογική διοργάνωση, ενώ έχει για το αποψινό παιχνίδι έχει και δύο τιμωρημένους, επίσης βασικούς. Μιλάμε δηλαδή για τα 7/11 της ενδεκάδας.

Διαβάστε εδώ το στοιχηματικό ρεπορτάζ του παιχνιδιού

Και προφανώς θα είναι εκτός ρυθμού, όπως κάθε ομάδα που έχει χειμερινή διακοπή στο πρωτάθλημα. Έχει να παίξει μπάλα από τις αρχές Δεκεμβρίου! Και σε καμιά περίπτωση δεν έχει την εμπειρία, όπως για παράδειγμα οι ρωσικές ομάδες, να διαχειριστεί την κατάσταση.

Η Μπράγκα, πάντα 4η δύναμη στο πορτογαλικό ποδόσφαιρο, μπορεί να έχει χάσει τον παικταρά Γκαλένο, διαθέτει όμως την ποιότητα και το ρόστερ για να ανταπεξέλθει στη Μολδαβία. Το διπλό της παίζεται στο 2.00+.

Πόρτο - Λάτσιο: Προγνωστικά και Ανάλυση

Στη στοιχηματική κουβέντα της ημέρας μπορεί να μπει και ο άσος της Πόρτο απέναντι στη Λάτσιο (22:00 Cosmote Sport 4HD, Live από το SPORT24). Δεν χρειάζονται πολλά λόγια για τους πολύπειρους Πορτογάλους, οι οποίοι έδειξαν την ποιότητα και τη δυναμική τους στα ματς των ομίλων του Champions League κόντρα στη Μίλαν.

Διαβάστε εδώ τις πιθανές 11άδες του παιχνιδιού

Περιμένουν τώρα μια πολύ κουρασμένη και ταλαιπωρημένη Λάτσιο, η οποία λόγω του μικρού της ρόστερ δεν έχει εναλλακτικές και θα τα βρει σκούρα με το ποδόσφαιρο έντασης των «δράκων». Επίσης, η Λάτσιο θα έχει εκτός και τον μπόμπερ Ιμπόμπιλε. Ο άσος της Πόρτο παίζεται στο 1.90+.

ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ

  • Σέριφ - Μπράγκα: 2 (απόδοση 2.05), 19:45
  • Πόρτο – Λάτσιο: 1 (απόδοση 1.92), 22:00

ΓΙΑ ΟΛΑ ΤΑ ΜΑΤΣ της ημέρας, από την Premier League και την Bundesliga μέχρι τα πρωταθλήματα της Χιλής και της Κίνας, με αναλύσεις, τελευταία νέα, κλίμα στα αποδυτήρια, πιθανές 11άδες και προτάσεις για κάθε γούστο, κάντε κλικ στο www.matchmoney.com.gr.

TAGS TOTAL BETTING ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΟΣ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ