ΕΙΔΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΑ

Προγνωστικά Στοιχήματος: Δυάδα με φαβορί από το Champions League στο 2.89

Οι παίκτες της Καραμπάγκ πανηγυρίζουν γκολ που σημείωσαν κόντρα στον Ολυμπιακό για τη φάση των ομίλων του Europa League 2022-2023 στο "Γεώργιος Καραϊσκάκης" | Πέμπτη 6 Οκτωβρίου 2022
Οι παίκτες της Καραμπάγκ πανηγυρίζουν γκολ που σημείωσαν κόντρα στον Ολυμπιακό για τη φάση των ομίλων του Europa League 2022-2023 στο "Γεώργιος Καραϊσκάκης" | Πέμπτη 6 Οκτωβρίου 2022 INTIME SPORTS

Προγνωστικά και στοιχηματική ανάλυση για τις αναμετρήσεις Φερεντσβάρος - Κλάκσβικ και Κάραμπαγκ - Λίνκολν στο πλαίσιο του πρώτου προκριματικού γύρου του Champions League.

Με επτά αναμετρήσεις ολοκληρώνεται απόψε ο πρώτος προκριματικός γύρος του Champions League. Στη Βουδαπέστη η Φερεντσβάρος υποδέχεται την Κλάκσβικ (19:00 LIVE στο SPORT24). Οι δύο ομάδες έμειναν στο 0-0 στο πρώτο παιχνίδι που διεξήχθη στα Νησιά Φερόε.

Ασφαλώς, η πρωταθλήτρια Ουγγαρίας είναι το απόλυτο φαβορί και στον επαναληπτικό, σε τιμές που δεν ξεπερνούν το 1.25. Το παιχνίδι της περασμένης εβδομάδας ήταν το πρώτο για το σύνολο του Στάνισλαβ Τσερτσέσοβ τη φετινή σεζόν, επομένως ήταν απολύτως φυσιολογική η εικόνα ανετοιμότητας κόντρα στους νησιώτες, που έχουν δώσει 16 παιχνίδια πρωταθλήματος και προπορεύονται άνετα στην τοπική λίγκα.

Τα δεδομένα όμως απόψε, μέσα στην Γκρουπάμα Αρένα, θα είναι πολύ διαφορετικά. Η Φερεντσβάρος είναι προφανώς ένα κλαμπ με πολύ μεγαλύτερες φιλοδοξίες από την Κλάκσβικ. Οι Ούγγροι έχουν δώσει ήδη πάνω από 6,5 εκατ. ευρώ για αγορές παικτών το φετινό καλοκαίρι, επομένως η είσοδος σε έναν ευρωπαϊκό όμιλο θεωρείται αδιαπραγμάτευτη. Μεταξύ των νέων αποκτημάτων είναι και ο ποιοτικός, διεθνής χαφ με το Ισραήλ, Αμπού Φανί από τη Μακάμπι Χάιφα, που είχε αντιμετωπίσει στα περσινά προκριματικά τον Ολυμπιακό.

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

Την περσινή σεζόν, η Φερεντσβάρος τερμάτισε πρώτη σε όμιλο του Europa League με Μονακό, Τράμπζονσπορ και Ερυθρό Αστέρα και αποκλείστηκε στους “16” από τη Λεβερκούζεν.

Για να φτάσει μέχρι εκεί, έκανε δύο προκρίσεις στα προκριματικά του Champions League και μία στα πλέι οφ του Europa League. Στον αντίστοιχο περσινό πρώτο προκριματικό γύρο, είχε φέρει ξανά 0-0 εκτός έδρας με την Τομπόλ Κοστανάι (Καζακστάν), αλλά εντός έδρας επικράτησε με 5-1.

Επίσης, κέρδισε εντός έδρας με 4-1 τη Σλόβαν Μπρατισλάβα στον δεύτερο προκριματικό γύρο και με 4-0 τη Σάμροκ Ρόβερς στα πλέι οφ του Europa League. Ακολούθησαν οι εντός έδρας νίκες στον όμιλο απέναντι στην Τράμπζονσπορ (3-2) και τον Ερυθρό Αστέρα (2-1), ενώ κόντρα στη Μονακό έφερε 1-1 μέσα στη Βουδαπέστη.

Εκτός απροόπτου, η Φερεντσβάρος δεν θα προβληματιστεί απόψε να κερδίσει την Κλάκσβικ, άλλωστε στο παρελθόν έχει λυγίσει πολύ πιο μεγάλα ονόματα στην έδρα της. Ο άσος με -1,5 AH (ψάχνουμε δηλαδή νίκη των Ούγγρων με τουλάχιστον δύο γκολ διαφορά) ανεβαίνει στο 1.70.

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

Προγνωστικά Στοιχήματος

Άλλο ένα ζευγάρι με καθαρό φαβορί είναι το Κάραμπαγκ – Λίνκολν (19:00 LIVE στο SPORT24). Η Κάραμπαγκ κέρδισε 2-1 με ανατροπή στο πρώτο ματς που πραγματοποιήθηκε στο Γιβραλτάρ και απόψε απλά απομένει το τυπικό τσεκάρισμα για την πρόκρισή της στον δεύτερο γύρο.

Η Λίνκολν σκόραρε (24') στη μοναδική τελική που έκανε στο παιχνίδι, αλλά η Κάραμπαγκ έφερε τούμπα την κατάσταση στο δεύτερο ηημίχρονο με γκολ στο 58' και στο 94'. Το νικητήριο τέρμα ήρθε από τον Γιασίν Μπενζιά, που στο παρελθόν έχει φορέσει και τη φανέλα του Ολυμπιαικού.

Η Κάραμπαγκ την περσινή σεζόν έκανε τρεις προκρίσεις στα προκριματικά του Champions League. Στον πρώτο γύρο συνέτριψε εντός έδρας τη Λεχ Πόζναν με 5-1. Στον δεύτερο γύρο κέρδισε στο Μπακού με 3-2 τη Ζυρίχη, ενώ στον τρίτο απέκλεισε τη Φερεντσβάρος με μεγάλο διπλό (3-1) στη Βουφαπέστη.

Στα πλέι οφ αποκλείστηκε στις λεπτομέρειες από τη Βικτώρια Πλζεν και έτσι συμμετείχε στους ομίλους του Europa League. Εκεί, τερμάτισε τρίτη μπροστά από τον Ολυμπιακό και στην ενδιάμεση φάση του Conference League αποκλείστηκε στα πέναλτι από τη Γάνδη.

Ο άσος απόψε για την ομάδα του Κούρμπαν Κουρμπάνοφ, η οποία έχει 10 πρωταθλήματα Αζερμπαϊτζάν από το 2014 και μετά, δεν ξεπερνάει το 1.15. Το απλό Over 2,5 είναι κάτω από το 1.50, θεωρείται δηλαδή από τους μπουκ ένα αρκετά πιθανό ενδεχόμενο, το οποίο μπορεί να επαληθεύσει ακόμη και μόνη της η Κάραμπαγκ. Στο 1.70 το Over 2,5 των Αζέρων. Σε δυάδα με το 1.70 της Φερεντσβάρος χτίζουμε απόδοση 2.89.

ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ

  • Φερεντσβάρος – Κλάκσβικ: 1 -1,5 ΑΗ (απόδοση 1.70), 19:00
  • Κάραμπαγκ – Λίνκολν: Over 2,5 Κάραμπαγκ (απόδοση 1.70), 19:00
TAGS ΕΙΔΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΟΣ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ CHAMPIONS LEAGUE ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ