TOTAL BETTING

Η πρόταση της ημέρας από το Match Money: Με την εμπειρία για το 1.96

HJK's fans chant slogans after the end of the Europa League soccer match between Roma and HJK Helsinki at Rome's Olympic stadium, Thursday, Sept. 15, 2022. (AP Photo/Alessandra Tarantino)
HJK's fans chant slogans after the end of the Europa League soccer match between Roma and HJK Helsinki at Rome's Olympic stadium, Thursday, Sept. 15, 2022. (AP Photo/Alessandra Tarantino) © 2023 ALESSANDRA TARANTINO/ASSOCIATED PRESS

Το Match Money αναλύει το στοιχηματικό πρόγραμμα της Τετάρτης και καταλήγει σ' ένα ποντάρισμα του 2.40.

Δεύτερο πιάτο των επαναληπτικών του 1ου προκριματικού γύρου του Champions League σήμερα, με συνολικά εφτά παιχνίδια. Όπως σου λέγαμε βέβαια και χθες, αυτοί οι πρώτοι προκριματικοί γύροι στοιχηματικά δεν είναι εύκολα ματς, από τη σημερινή μέρα πάντως ξεχωρίζει η περίπτωση της Ελσίνκι.

Η Ελσίνκι είναι φυσικά η μεγαλύτερη ομάδα της Φινλανδίας, έχοντας κατακτήσει τα πέντε από τα έξι τελευταία πρωταθλήματα και μετρώντας συνολικά 32 πρωταθλήματα και 14 κύπελλα. Φέτος όμως η Ελσίνκι κάνει κακή σεζόν για τα δεδομένα της και είναι στην 3η θέση της βαθμολογίας, στο -4 από την κορυφή, ενώ μετριότατη εικόνα είχε και στο 1-0 επί της βορειοϊρλανδικής Λέιρν πριν από μία εβδομάδα (1,26-0,80 xGoals, 7-7 τελικές, 2-0 εντός στόχου).

Έτσι, η διοίκηση δεν δίστασε αμέσως μετά το 1-0 επί της Λέιρν να προχωρήσει στην απόλυση του 40χρονου Τόνι Κόσκελα, σε μια προσπάθεια να ταράξει τα νερά προτού να είναι αργά. Στη θέση του ανέλαβε με συμβόλαιο ως το τέλος της σεζόν ο 55χρονος Τόνι Κορκεάουνας, που μέχρι πρότινος ήταν ασίσταντ του Κόσκελα αλλά έχει αρκετή εμπειρία στην καριέρα του ως πρώτος.

Η Ελσίνκι είχε ρεπό στο πρωτάθλημα το Σαββατοκύριακο, ώστε να είναι αυτή την περίοδο απερίσπαστη στην Ευρώπη, και η πρεμιέρα του Κορκεάουνας στον πάγκο θα γίνει στη ρεβάνς με τους Βορειοϊρλανδούς. Έτσι, και παρότι η Ελσίνκι προκρίνεται και με ισοπαλία, το 2,40 του διπλού το θεωρούμε πολύ καλή απόδοση.

Προγνωστικά στοιχήματος

Η Λέιρν, όσο φιλότιμη και μαχητική κι αν είναι, δεν παύει να είναι μια ομάδα από τη Βόρεια Ιρλανδία, η οποία μάλιστα πέρυσι πήρε το πρώτο πρωτάθλημα της ιστορίας και αυτή είναι η μόλις τρίτη παρουσία της στην Ευρώπη. Και βέβαια, στοιχείο που πολύ συχνά αποδεικνύεται καθοριστικό σε αυτές τις φάσεις των ευρωπαϊκών αγώνων, για τη Λέιρν το παιχνίδι της στη Φινλανδία ήταν το πρώτο επίσημο της σεζόν, καθώς το βορειοϊρλανδικό πρωτάθλημα ξεκινά στις 4 Αυγούστου, ενώ η Ελσίνκι είναι σε φουλ αγωνιστικό ρυθμό.

ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ

  • Λέιρν – Ελσίνκι: 2 (απόδοση 2,40) 21:30

ΓΙΑ ΟΛΑ ΤΑ ΜΑΤΣ της ημέρας και προγνωστικά στοιχήματος για όλα τα ποδοσφαιρικά πρωταθλήματα και τις διοργανώσεις, με αναλύσεις, τελευταία νέα, κλίμα στα αποδυτήρια, πιθανές 11άδες και προτάσεις για κάθε γούστο, κάντε κλικ στο www.matchmoney.com.gr.

TAGS TOTAL BETTING ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΟΣ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ CHAMPIONS LEAGUE ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ