BIG GAMES BET

Προγνωστικά στοιχήματος: Δυάδα φαβορί

Προγνωστικά στοιχήματος: Δυάδα φαβορί
EUROKINISSI

Ολυμπιακός και Σερβέτ δίνουν δύο, αν μη τι άλλο, δίκαια φαβορί από το πρόγραμμα της Πέμπτης.

Ολυμπιακός – Μακάμπι Τελ Αβίβ. Οι Ισραηλινές είναι ύπουλες ομάδες, το κατάλαβε φέτος ο Παναθηναϊκός, το έχει καταλάβει στο πετσί του και ο ίδιος ο Ολυμπιακός. Αλλά δεν υπάρχει αμφιβολία ότι η κλήρωση για τον Ολυμπιακό ήταν λουκούμι. Όταν φτάνεις στους 16 ευρωπαϊκής διοργάνωσης και σου τυχαίνει ισραηλινή ομάδα, η κλήρωση είναι εξ ορισμού εξαιρετική, ειδικά αυτή τη χρονική συγκυρία, όπου οι ομάδες του Ισραήλ, όσο και να το κάνεις, βιώνουν μια ιδιαίτερη σεζόν λόγω του πολέμου στη Γάζα.

Σε κάθε περίπτωση, ο Ολυμπιακός είναι καλύτερη ομάδα από τη Μακάμπι. Και ταυτόχρονα, πλέον, μετά την έλευση του Μεντιλίμπαρ, σε εντυπωσιακή κατάσταση και με φοβερή ψυχολογία μετά το απόλυτο του Βάσκου τεχνικού στον πάγκο των Πειραιωτών, που έφερε τόσο την πρόκριση επί της Φερεντσβάρος όσο και το ψαλίδισμα της διαφοράς στο πρωτάθλημα. Sold out το Καραϊσκάκης, τεχνικός που ξέρει πολύ καλά τις ευρωπαϊκές διοργανώσεις, παίκτες-κλειδιά όπως ο Ποτένσε και ο Ελ Κάμπι σε φόρμα, αντίπαλος μια ομάδα που αν μη τι άλλο δεν φοβίζει και το 1,80 του άσου, με όλα αυτά, είναι μια χαρά απόδοση.

Βρες εδώ τα καλύτερα προγνωστικά στοιχήματος.

Σερβέτ – Πλζεν. Η Σερβέτ, αυτή την περίοδο, μοιάζει με τον… Ολυμπιακό, καθώς και η ελβετική ομάδα είναι σε εξαιρετική κατάσταση. Πέντε σερί νίκες σε όλες τις διοργανώσεις, πρόκριση στον ενδιάμεσο γύρο επί της Λουντογκόρετς και με τη σειρά της ψαλίδισμα της διαφοράς στο ελβετικό πρωτάθλημα, όπου από το -7 έχει πλέον βρεθεί στο -1, βγάζοντας μεταξύ άλλων διπλό στην έδρα της πρωτοπόρου Γιουνγκ Μπόις με 1-0. Κι όπως είναι φυσικό, και καθώς η κλήρωση είναι βατή, οι Ελβετοί έχουν κάθε δικαίωμα να ονειρεύονται.

Προγνωστικά στοιχήματος

Η Πλζεν έρχεται βέβαια από το εντυπωσιακό 6Χ6 στους ομίλους, αλλά ο όμιλός της ήταν πολύ ευνοϊκός: Αστάνα, Μπαλκάνι και μια Ντιναμό Ζάγκρεμπ που εκείνη την περίοδο ήταν σε πολύ κακή κατάσταση έχοντας ακόμη τα απόνερα από τον αποκλεισμό της από την ΑΕΚ. Και η δυναμικότητα της Πλζεν αντικατοπτρίζεται περισσότερο στο εγχώριο πρωτάθλημα, όπου βρίσκεται στο -8 από τη Σλάβια Πράγας και στο -12 από την πρωτοπόρο Σπάρτα Πράγας.

ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ

  • Ολυμπιακός – Μακάμπι: 1 (απόδοση 1,80) 19:45
  • Σερβέτ – Πλζεν: 1 (απόδοση 2,20) 22:00
TAGS BIG GAMES BET ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΟΣ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ