BETMARKET TIPS

Προγνωστικά στοιχήματος: Δυάδα από Τουρκία και Ιταλία

Προγνωστικά στοιχήματος: Δυάδα από Τουρκία και Ιταλία
2024 AP PHOTO/DARKO VOJINOVIC

Από δύο ματς προέρχονται σε Τουρκία και Ιταλία προέρχονται τα σημερινά προγνωστικά στοιχήματος του BetMarket.

Πλούσιο το πρόγραμμα της σημερινής αγωνιστικής δράσης, με σημαντικά ματς. Το BetMarket.gr ασχολείται στα προγνωστικά στοιχήματος με τον τελικό του Κυπέλλου στην Τουρκία και με ένα ματς της Serie A.

Μπεσίκτας - Τράμπζονσπορ

Μία αρκετά κακή χρονιά διανύει η Μπεσίκτας. Έχει αλλάξει 5 διαφορετικά πρόσωπα στον πάγκο της, ενδεικτικό της αστάθειας στην οποία βρίσκεται. Εδώ και ένα μήνα περίπου τον ρόλο του υπηρεσιακού προπονητή εκτελεί ο Σερντάρ Τοπρακτεπέ (διαδέχθηκε τον Φερνάντο Σάντος). Στο τελευταίο της χρονικά ματς, ισοφάρισε (2-2) στις καθυστερήσεις κόντρα στην Χατάισπορ. Τρέχει ένα μίνι σερί 4 διαδοχικών αγώνων σε όλες τις διοργανώσεις χωρίς να χάσει. Βρίσκεται αισίως στην 5η θέση στο πρωτάθλημα και θέλει θετικό αποτέλεσμα την τελευταία αγωνιστική για να εξασφαλίσει την έξοδό της σε ευρωπαϊκές διοργανώσεις. Προέχει βέβαια ο τελικός του Κυπέλλου, όπου σε περίπτωση νίκης θα πάρει το «καλό» εισιτήριο για τα playoffs του Europa League.

Από την άλλη μεριά, θετικό πρόσημο έχει η σεζόν της Τράμπζονσπορ. Είναι στην 3η θέση της βαθμολογίας με 64 βαθμούς. Μόνο Γαλατά και Φενέρ είναι από πάνω της, οι οποίες φέτος έχουν ξεφύγει αγωνιστικά στην Τουρκία. Ειδικά, εάν κατακτήσει και ένα τρόπαιο, η χρονιά για την ομάδα της Τραπεζούντας θα είναι απολύτως επιτυχημένη. Άλλαξε επίσης, προπονητή (ήρθε ο Αβτσί με τον οποίο κατέκτησε το πρωτάθλημα πριν δύο χρόνια), και βελτιώθηκε αμέσως. Προέρχεται από εκτός έδρας νίκη (1-0) κόντρα στη Μπασακσεχίρ, ενώ μετράει 6 νίκες στα τελευταία 7 παιχνίδια της σε όλες τις διοργανώσεις.

Η Τράμπζονσπορ είναι πιο σταθερή ομάδα και πιο αξιόπιστη. Το να κατακτήσει η φετινή Μπεσίκτας τίτλο θα είναι ενάντια από τη ποδοσφαιρική λογική. Γι' αυτό εμείς πάμε ποντάρουμε στο να κατακτήσει το τρόπαιο η Τράμπζονσπορ στο 2,12.

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

Κάλιαρι – Φιορεντίνα

Εξασφάλισε την παραμονή της στην κατηγορία με τη νίκη (2-0) στη έδρα της Σασουόλο, η Κάλιαρι. Ο φετινός της στόχος επετεύχθη. Άπαντες στον οργανισμό κινούνται πλέον γύρω από την απόφαση του Κλαούντιο Ρανιέρι, ο οποίος ανακοίνωσε την αποχώρηση του από την ομάδα και την απόσυρση του από το ποδόσφαιρο. Στην έδρα της, είναι αήττητη στα έξι τελευταία παιχνίδια (2-4-0) και θα παίξει το τελευταίο παιχνίδι της σεζόν. Φυσικά, όλοι οι παίκτες θα παίξουν για τον Ιταλό κόουτς, ενώ και ο κόσμος που θα βρεθεί στο γήπεδο θα πανηγυρίσει την παραμονή, αλλά θα αποχαιρετήσει κιόλας τον προπονητή.

Με το μυαλό της τόσο στο πρωτάθλημα, όσο και στον τελικό του Conference League, η Φιορεντίνα. Ισόπαλη (2-2) κόντρα στη Νάπολι και είναι στην 8η θέση με 54 βαθμούς. Είναι ξεκάθαρα στο χέρι της πλέον η εξασφάλιση του ευρωπαϊκού εισιτηρίου, ενώ έχει να παίξει και ένα ματς παραπάνω απέναντι στην Αταλάντα (μετά τον τελικό του Conference). Μετράει επτά σερί Goal/Goal, έξι εκ των οποίων συνδυάστηκαν με Over 2,5.

Μπορεί το βαθμολογικό ενδιαφέρον να το έχουν μόνο οι φιλοξενούμενοι, όμως το κίνητρο της Κάλιαρι σίγουρα είναι υπαρκτό. Έχει περισσότερη ποιότητα σαν ομάδα η Φιορεντίνα, όμως το έργο της δεν θα είναι εύκολο.

Όσον αφορά τα προγνωστικά, θα σταθούμε στα γκολ. Οι γηπεδούχοι εντός έδρας έχουν 15 Goal/Goal στις 16 τελευταίες αναμετρήσεις. Με βάση αυτό αλλά και των παραπάνω, θα ποντάρουμε στο Goal/Goal, που το βρίσκουμε σε απόδοση 1,70.

ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ

  • Μπεσίκτας - Τράμπζονσπορ: Κατάκτηση Τράμπζονσπορ (απόδοση 2.12), 20:45
  • Κάλιαρι - Φιορεντίνα: Goal/Goal (απόδοση 1.70), 21:45

Τα κορυφαία πρωταθλήματα παίζουν στο BetMarket.gr με καθημερινές αναλύσεις, προγνωστικά και ειδικά στοιχήματα από όλες τις στοιχηματικές εταιρίες!

TAGS BETMARKET TIPS ΣΕΡΙ & ΠΑΡΑΔΟΣΕΙΣ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΟΣ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΙΤΑΛΙΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ