BETMARKET TIPS

Προγνωστικά στοιχήματος: Τριάδα σε απόδοση 5.67

Besiktas' Vincent Aboubakar, right, vies for the ball with Galatasaray's Dries Mertens during the Turkish Super Lig soccer match between Besiktas and Galatasaray at Besiktas park stadium in Istanbul, Turkey, Sunday, March 3, 2024. Galatasaray won 1-0. (AP Photo/Francisco Seco)
Besiktas' Vincent Aboubakar, right, vies for the ball with Galatasaray's Dries Mertens during the Turkish Super Lig soccer match between Besiktas and Galatasaray at Besiktas park stadium in Istanbul, Turkey, Sunday, March 3, 2024. Galatasaray won 1-0. (AP Photo/Francisco Seco) 2024 AP PHOTO/FRANCISCO SECO

Με τα παιχνίδια του προγράμματος της Τετάρτης ασχολείται το Freetips247.com, προτείνοντας τριάδα απόδοσης 5.67.

Ξεκινάμε με τον τελικό στο κύπελλο Τουρκίας ανάμεσα σε Μπεσίκτας και Τραμπζονσπόρ. Η τυπικά γηπεδούχος Μπεσίκτας πέρασε δύσκολα στον τελευταίο αγώνα της διοργάνωσης, καθώς χρειάστηκε τη νίκη στο δεύτερο ματς κόντρα στην Ανκαραγκουτσού για να γίνει η πρώτη φιναλίστ. Αντίθετα, η Τραμπζονσπόρ με δυο νίκες σε ισάριθμα ματς κόντρα στην Καραγκουμρούκ πήρε το εισιτήριο για το ματς στο Atatürk Olimpiyat Stadı.

Σε αυτή την αναμέτρηση θα επιλέξουμε το Χ ημίχρονο. Αναμένουμε αρκετά ανταγωνιστικό τελικό, ο οποίος πιθανότατα να μην έχει καλό ρυθμό στο πρώτο 45λεπτο, μιας και οι δύο ομάδες θα κοιτάξουν να προφυλάξουν την εστία τους και θα ψάξουν τις ευκαιρίες τους για ένα γκολ, το οποίο θα τους δώσει πλεονέκτημα.

Συνεχίζουμε με το ματς στην χώρα της τουλίπας ανάμεσα Ναϊμέγκεν και Γκόου Αχέντ Ίγκλς. Οι δυο ομάδες αγωνίζονται για τα πλέι οφ του ολλανδικού πρωταθλήματος και για ένα ευρωπαϊκό εισιτήριο στα προκριματικά του Conference League.

Εδώ θα πάρουμε το G/G στην αναμέτρηση. Οι δυο ομάδες φημίζονται για το επιθετικό τους στυλ και τις… τρύπιες άμυνες τους. Μάλιστα, το σημείο μας ενισχύει πάρα πολύ και η παράδοση των συναντήσεων τους, με τις τέσσερις από τις τελευταίες πέντε φορές να έχουν λήξει με αμφισκόρ.

Τελευταίο σημείο θα έρθει από το πρωτάθλημα της Ιταλίας, όπου Κάλιαρι και Φιορεντίνα αναμετριόνται στο πλαίσιο της τελευταίας αγωνιστικής. Αδιάφορη θα παρουσιαστεί η Φιορεντίνα, η οποία έχει στο μυαλό της τον τελικό του Conference League. Από την άλλη η Κάλιαρι σφράγισε την παραμονή στην κατηγορία, μετά και την νίκη της επί της Σασουόλο.

Θα προσθέσουμε τη διπλή ευκαιρία σε αυτό το ματς (1Χ). Θα ποντάρουμε στο κίνητρο της γηπεδούχου, η οποία θα δώσει τον τελευταίο της αγώνα για φέτος εντός έδρας και μάλιστα με τον Κλαούντιο Ρανιέρι, ο οποίος ανακοίνωσε την απόσυρση του από την ενεργό δράση.

H πρόταση του Freetips247.com

  • Μπεσίκτας - Τραμπζονσπόρ Χ ημίχρονο (Απόδοση: 1.75)
  • Ναϊμέγκεν - Γκόου Αχέντ Ίγκλς Goal/Goal (Απόδοση: 1.62)
  • Κάλιαρι - Φιορεντίνα 1Χ (Απόδοση 2.00)

Στο Freetips247.com μπορείτε να βρείτε έτοιμα δελτία με προγνωστικά από όλες τις αγορές, όπως anytime scorers, γκολ, νικητές και πολλές ακόμα επιλογές.

TAGS BETMARKET TIPS ΕΙΔΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΑ ΣΕΡΙ & ΠΑΡΑΔΟΣΕΙΣ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΟΣ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΓΚΟΛ ΓΚΟΛ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ FREETIPS247
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ