TIPS ΜΠΑΛΑΦΑΣ

Προγνωστικά στοιχήματος: Διαστημική η Λεβερκούζεν του Αλόνσο, στοίχημα στο 3.40

Leverkusen's head coach Xabi Alonso reacts during the German Bundesliga soccer match between Bayer Leverkusen and Borussia Dortmund at the BayArena in Leverkusen, Germany, Sunday, Dec. 3, 2023 (AP Photo/Martin Meissner)
Leverkusen's head coach Xabi Alonso reacts during the German Bundesliga soccer match between Bayer Leverkusen and Borussia Dortmund at the BayArena in Leverkusen, Germany, Sunday, Dec. 3, 2023 (AP Photo/Martin Meissner) AP PHOTO / MARTIN MEISSNER

Ο Λάμπρος Μπαλάφας κάνει παιχνίδι μ΄ ένα στοίχημα του 3.40 από το πρόγραμμα της Πέμπτης.

Κι αφού μάθαμε το ζευγάρι που θα διεκδικήσει το τρόπαιο του Champions League, σήμερα θα γίνουν γνωστοί οι φιναλίστ και στις άλλες δύο ευρωπαϊκές διοργανώσεις. Στο Λεβερκούζεν ζουν μαγικές στιγμές, ο Τσάμπι Αλόνσο παρουσιάζει μια ομάδα που δεν ξέρει τι πάει να πει ήττα, η εικόνα της, αλλά και τα συνεχόμενα θετικά αποτελέσματα, την καθιστούν μεγάλο φαβορί για να κάνει δικό της και το Europa League.

Σήμερα φιλοξενεί τη Ρόμα, έχοντας κερδίσει 2-0 και στην πρωτεύουσα της Ιταλίας, κοινώς θα πρέπει να συμβούν τρομερά πράγματα, για να μην βρεθεί στον τελικό του Δουβλίνου στις 22 Μαΐου. Παίζει ένα πολύ σύγχρονο, πολύ ολοκληρωμένο ποδόσφαιρο η Λεβερκούζεν, δικαίως αποτελεί σημείο αναφοράς. Οι τζαλορόσι είναι ανεβασμένοι με τον Ντε Ρόσι στην άκρη του πάγκου, αλλά όχι σε επίπεδο να αμφισβητήσουν τους Γερμανούς.

Στο ποδόσφαιρο έχουμε δει τρομερές ανατροπές και αποτελέσματα που ουδείς περίμενε. Σαφώς και μπορεί να επαναληφθεί κάτι τέτοιο, αλλά η μέχρι τώρα εικόνα των δύο ομάδων, δεν μας προδιαθέτει για… θρίλερ.

Προγνωστικά στοιχήματος

Το κάναμε και χθες και δικαιωθήκαμε με Βινίσιους και Κέιν, θα ακολουθήσουμε την ίδια συνταγή και σήμερα. Η Λεβερκούζεν υπερέχει της Ρόμα, ο άσος όμως είναι χαμηλός, μετά βίας ξεπερνά το 1.50. Θα ζητήσουμε να έχουν από μία τελική στην εστία, οι καλοί σκόρερ, Βιρτς (18 γκολ φέτος σε όλες τις διοργανώσεις) και Ντιμπάλα (16 γκολ), συνδυαστικά η απόδοση φτάνει το 3.40.

ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ

  • Λεβερκούζεν - Ρόμα: Βιρτς και Ντιμπάλα, Over 0.5 προσπάθειες στην εστία (απόδοση 3.40), 22:00
TAGS TIPS ΜΠΑΛΑΦΑΣ TIPSTERS ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΟΣ ΕΙΔΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ EUROPA LEAGUE ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ