BET CORNER

Προγνωστικά στοιχήματος: Δεν πετάει βαθμούς στην έδρα της εδώ και 275 μέρες

Philadelphia Union players celebrate a goal by midfielder Daniel Gazdag against the Columbus Crew during an MLS soccer match, Saturday, Feb. 25, 2023, in Chester, Pa. (AP Photo/Rich Schultz)
Philadelphia Union players celebrate a goal by midfielder Daniel Gazdag against the Columbus Crew during an MLS soccer match, Saturday, Feb. 25, 2023, in Chester, Pa. (AP Photo/Rich Schultz) © 2023 RICH SCHULTZ/ASSOCIATED PRESS

Βραδιά γεμάτη αναμετρήσεις από το MLS η αποψινή, ωστόσο πολλά ματς είναι γρίφοι. Υπάρχει κίνητρο στο Φιλαντέλφια - Ορλάντο για το 1.98.

Φουλ δράση τα ξημερώματα στο MLS. Σάββατο ειδικών συνθηκών, αφού πολλές ομάδες έχουν μαζεμένες απουσίες λόγω εθνικών υποχρεώσεων ή τραυματισμών. Πολλά είναι και τα σταυρώματα που δεν βοηθούν. Υπάρχει όμως ένα ματς που έχει το δικό του ενδιαφέρον.

Στη 01:30 η Φιλαντέλφια κοντράρεται με το Ορλάντο σ’ ένα ματς που οι οικοδεσπότες θα πρέπει να επιβεβαιώσουν για άλλη μια φορά πόσο βάθος έχουν στο ρόστερ τους. Τα ματς στον δρόμο δεν τη θέλουν ιδιαίτερα την οικοδέσποινα, υπάρχει βέβαια και ο παράγοντας κόπωση από το δυνατό ματς με το Σικάγο και αυτό με την Αλιάνζα για το CONCACAF Champions League.

Δεν εξελίχθηκε ευχάριστα το ματς με το Μόντρεαλ, που επικράτησαν οι Καναδοί με 3-2. Καθοριστική η αποβολή του επιθετικού Καράνθα στο 69’ και ενώ η ομάδα από την Πενσιλβάνια ήταν μπροστά στο σκορ με 2-1. 2-2 στο 90', 3-2 στο 90+8’ και δεύτερη ήττα στον δρόμο, μετά από αυτή στο Μαϊάμι στις αρχές του μήνα. Απόψε δεν έχει τον Καράνθα, τον βασικό γκολκίπερ Μπλέικ και κάποιους καλούς χαφ. Οι επιθετικοί Ούρε και Τόρες όμως είναι υπολογίσιμοι.

Το Ορλάντο πάει με φουλ απουσίες απόψε σ’ όλες τις γραμμές. Πιο κομβική από όλες όμως είναι αυτή του εξαιρετικού τερματοφύλακα Γκαγιέσε. Παίκτης βαρόμετρο για την άμυνα του Ορλάντο. Προέρχεται από ήττα εντός έδρας κόντρα στη Σάρλοτ με 2-1 και κάπως έτσι μπήκε STOP στο σερί των 4 ισοπαλιών. Ήταν από τις κακές μέρες στη δουλειά, δεν έπιασε καλή απόδοση, πιέστηκε αρκετά και το σκορ την κολακεύει.

Η Φιλαντέλφια είναι ανώτερη ομάδα, έχει βάθος στο ρόστερ, είναι πιο σταθερή ομάδα και απόψε κυνηγάει ένα σπουδαίο ρεκόρ. Μετράει 13 σερί νίκες στην έδρα της μαζί με τα playoffs, δεν πετάει βαθμούς εκεί μέσα εδώ και 275 μέρες. Εάν κερδίσει απόψε θα ισοφαρίσει το ρεκόρ του Σαν Χοσέ που κρατάει από το 2002. Μεγάλο κίνητρο για τους γηπεδούχους, ενώ παραδοσιακά τέτοιες βραδιές τα ρεκόρ πραγματοποιούνται και συνδυάζονται και με θέαμα κιόλας. Στο 1.98 στη Stoiximan combo 1 & over 1,5.

Οι αποδόσεις ενδέχεται να υπόκεινται σε αλλαγές.

TAGS BET CORNER STOIXIMAN BET STOIXIMAN BRAND EXPERIENCE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ