ΕΙΔΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΑ

Προγνωστικά στοιχήματος: Δεν χαρίζεται η Παλμέιρας

Ο Αμπέλ Φερέιρα στον πάγκο της Παλμέιρας σε αναμέτρηση για το Παγκόσμιο Κύπελλο Συλλόγων κόντρα στην Τσέλσι
Ο Αμπέλ Φερέιρα στον πάγκο της Παλμέιρας © 2022 HASSAN AMMAR/ASSOCIATED PRESS

Ολοκληρώνεται η φάση των ομίλων του Copa Libertadores και η αδιάφορη βαθμολογικά Παλμέιρας κοντράρεται με τη Ντεπορτίβο Τατσίρα που καίγεται για βαθμούς. Ποντάρισμα σε combo του 3.16.

Στην τελική ευθεία βρίσκεται η φάση των ομίλων του Copa Libertadores και πλέον ξεχωρίζουν οι ομάδες που έχουν κίνητρο, από τις αδιάφορες. Αυτό δεν σημαίνει πως οι αδιάφορες βαθμολογικά θα είναι χαλαρές και θα κάτσουν με σταυρωμένα τα χέρια. Μια από αυτές είναι η Παλμέιρας που απόψε φιλοξενεί τη Ντεπορτίβο Τατσίρα (03:30 LIVE από το SPORT24 ) για τον πρώτο όμιλο, στον πρώτο γύρο η Παλμέιρας επικράτησε 4-0. Η back to back νικήτρια του Libertadores έχει κάνει το 5Χ5 ως τώρα και είναι δεδομένα πρώτη. Η αποψινή αντίπαλός της είναι δεύτερη με 7 βαθμούς και στο +2 από την τρίτη Εμελέκ.

Η ομάδα από τη Βενεζουέλα έχει το πλεονέκτημα σε σύγκριση με την ομάδα από το Εκουαδόρ, μόνο που η Εμελέκ κοντράρεται με την ουραγό και δεδομένα τελευταία και πιο αδύναμη ομάδα του ομίλου Ιντεπεντιέντε Πετρολέρο.

Ο Αμπέλ Φερέιρα διαχειρίζεται ως τώρα άψογα το ροτέισον και η ομάδα αποδίδει ολοένα και καλύτερα. Άνοιξε το ροτέισον στο εντός έδρας με την Εμελέκ και κέρδισε εύκολα 1-0, παρότι το πάλεψε η αντίπαλος. Θα μπορούσε να πετύχει μάλιστα και δεύτερο γκολ. Στο πρωτάθλημα προέρχεται από νίκη κόντρα στη Ζουβεντούδε με 3-0 εκτός κάνοντας γεμάτη και κυριαρχική εμφάνιση.

Προγνωστικά στοιχήματος

Η Βερντάο μετράει τέσσερις σερί νίκες και στο διάστημα αυτό έχει δεχτεί μόλις ένα γκολ. Η Ντεπορτίβο καίγεται για βαθμούς. Έκανε καλή εμφάνιση την προηγούμενη αγωνιστική κόντρα στην Ιντεπεντιέντε, αλλά το αποψινό εμπόδιο είναι υψηλό. Υπάρχει διαφορά κλάσης, ο κόσμος θα γεμίσει ξανά το Αλιάνζ, η Βερντάο θέλει να τελειώσει με το απόλυτο τον όμιλο, ενώ η διαχείριση του ροτέισον αποδίδει και με το παραπάνω ως τώρα. Παρά τις απουσίες των Λουάν (αμυντικός), Βερόν (επιθετικός) και Πικέρες (μπακ) υπάρχει βάθος. Δεν περιμένουμε να είναι χαλαρή η Παλμέιρας, το ένα και κάτι ψιλά που βρίσκεται ο άσος είναι ενδεικτικός της διαφοράς ποιότητας. Η φιλοξενούμενη οφείλει να ανοιχτεί και να ψάξει το γκολ. Φέτος στον δρόμο σε εννιά ματς, μόνο σ' ένα δεν σκόραρε. Ρίσκο με το combo 1 και Goal/Goal που κυκλοφορεί στο 3.16.

ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ

  • Παλμέιρας - Ντεπορτίβο Τατσίρα: 1 & Goal/Goal (απόδοση 3.16), 03:30
TAGS ΕΙΔΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΟΣ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΓΚΟΛ ΓΚΟΛ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ