ΣΕΡΙ & ΠΑΡΑΔΟΣΕΙΣ

Προγνωστικά Στοιχήματος: Δεδομένα για διπλασιασμό στο Νιου Ίνγκλαντ - Ορλάντο

Οι φίλαθλοι του Νιου Ιγκλαντ στο παιχνίδι με το Μαϊάμι για το MLS
Οι φίλαθλοι του Νιου Ιγκλαντ στο παιχνίδι με το Μαϊάμι για το MLS © 2022 MICHAEL DWYER/ASSOCIATED PRESS

Προγνωστικά και στοιχηματική ανάλυση για την αναμέτρηση του Νιου Ίνγκλαντ με το Ορλάντο για το MLS.

Τα ξημερώματα το Νιου Ίνγκλαντ υποδέχεται το Ορλάντο για το MLS, σε μία αναμέτρηση που ο άσος είναι καθαρό φαβορί στο 1.70 κατά μέσο όρο (16/06 02:30 Live από το SPORT24).

Νιου Ιγκλαντ - Ορλάντο: Προγνωστικά και Ανάλυση

Το Νιου Ίνγκλαντ προέρχεται από εκτός έδρας νίκη με 2-1 επί της Κάνσας. Προηγήθηκε στο 30', κέρδισε αποβολή στο 48', ισοφαρίστηκε στο 52', αλλά βρήκε νικητήριο γκολ στο 87' και διεύρυνε το αήττητο σερί της στις έξι αγωνιστικές (3-3-0).

Το Ορλάντο από την άλλη, επιστρέφει στις αγωνιστικές υποχρεώσεις μετά από 17 ημέρες. Βρίσκεται αυτή τη στιγμή στο +2 από το Νιου Ίνγκλαντ στη βαθμολογία της Ανατολής, όντας στην πέμπτη θέση με εξαιρετικό ρεκόρ εκτός έδρας (3-3-1). Βέβαια, στο Νιου Ίνγκλαντ έχει κάκιστη παράδοση με πέντε ήττες και μόνο μία ισοπαλία στις τελευταίες έξι επισκέψεις του εκεί.

Το πιο χαρακτηριστικό στατιστικό του Νιου Ίνγκλαντ, στο οποίο παρεμπιπτόντως αγωνίζεται ο άλλοτε εξτρέμ της ΑΕΚ, Ινγκι Τραούστασουν, είναι ότι μετράει οκτώ Goal/Goal στα τελευταία εννιά ματς στο πρωτάθλημα και σε συνολικά 14 αγώνες από το ξεκίνημα της σεζόν, έχει μόνο τρεις καθαρές εστίες.

Στον αντίποδα, το Ορλάντο, του Αλεχάντρε Πάτο, σκοράρει έξι σερί αγώνες εκτός έδρας και σε 14 αγωνιστικές φέτος έμεινε άσφαιρο μόλις μία φορά, παρότι έχει περισσότερα xGoals (15,8) μόνο από το 12ο Τορόντο στην Ανατολή.

Τα δεδομένα δείχνουν ότι πρόκειται για ένα ματς που ξεκινάει από το 1-1. Με το σχετικό ρίσκο μπορούμε να ζητήσουμε και το Over 2,5 σε combo για να φτάσουμε σε αποδόσεις διπλασιασμού. Προς αυτήν την κατεύθυνση μπορεί να βοηθήσει και το γεγονός ότι οι δύο ομάδες θα παίξουν χωρίς τους βασικούς τους τερματοφύλακες. Ο διεθνής Αμερικανός, Μάθιου Τέρνερ του Νιου Ιγκλαντ έχει κλείσει στην Αρσεναλ, ενώ ο άσος του Ορλάντο, Πέδρο Γκαγιέσε, είχε υποχρεώσεις με την εθνική Περού, στο Κατάρ, τη Δεύτερα, παίζοντας 120 λεπτά στο μπαράζ με την Αυστραλία, το οποίο τελικά κρίθηκε στα πέναλτι υπέρ των "καγκουρό".

ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ

Νιου Ίνγκλαντ – Ορλάντο: Goal/Goal & Over 2,5 (απόδοση 2.00), 02:30

TAGS ΣΕΡΙ & ΠΑΡΑΔΟΣΕΙΣ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΟΣ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΓΚΟΛ ΓΚΟΛ OVER 2.5 ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ