ΕΙΔΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΑ

Προγνωστικά Στοιχήματος: Combo του 4.30 στο Τορίνο, ματς για κάρτες στο "Coliseum"

Προγνωστικά Στοιχήματος: Combo του 4.30 στο Τορίνο, ματς για κάρτες στο "Coliseum"
@2023 ANDREW MEDICHINI/AP IMAGES

Προγνωστικά και στοιχηματική ανάλυση για τις αναμετρήσεις Γιουβέντους - Νάπολι και Χετάφε - Βαλένθια.

Το ντέρμπι Γιουβέντους – Νάπολι (21:45 Cosmote Sport 2HD, Live από το SPORT24) ξεχωρίζει από το κουπόνι της Παρασκευής. Αμφίρροπο ζευγάρι, η Γιουβέντους πατάει σε πιο γερές βάσεις, ούσα αήττητη για εννιά ματς στο πρωτάθλημα, υποβοηθούμενη και από την έλλειψη ευρωπαϊκών υποχρεώσεων. 5/9 ήττες μετρά σε όλες τις διοργανώσεις στο "Μαραντόνα" η Νάπολι, μακριά από το σπίτι της όμως είναι σχεδόν αψεγάδιαστη με μονάχα μία ήττα και αυτή από τη Ρεάλ Μαδρίτης στο Champions League. Ζόρικο το πρόγραμμα που ακολουθεί, παλεύει να χωρέσει όλα τα... καρπούζια κάτω από τις μασχάλες της με τον Βάλτερ Ματσάρι στον πάγκο.

Δύσκολα βγαίνει άκρη επομένως όσον αφορά στο σημείο, το ενδιαφέρον εντοπίζεται στα γκολ. Για εφτά σερί ματς σκοράρει η Νάπολι στην έδρα της Γιουβέντους, η οποία με τη σειρά της δέχεται γκολ για τρία σερί ματς. Ικανοποιεί το G/G στο 1,80.

Από εκεί και πέρα, εντυπωσιάζει η ροπή της Γιουβέντους στα "Χ ημίχρονο", εφτά στα τελευταία εννιά ματς μετρά, 6/10 τελευταία μεταξύ τους στο Τορίνο έχουν επιβεβαιώσει επίσης την επιλογή αυτή. Το 4,30 αγγίζει το G/G & Χ ημίχρονο συνδυαστικά.

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

Προγνωστικά Στοιχήματος

Σε δεύτερο πλάνο από το πρόγραμμα της Παρασκευής το Χετάφε – Βαλένθια (22:00 Novasports 1HD, Live από το SPORT24). Από αγχωτικές προκρίσεις στο κύπελλο προέρχονται αμφότερες, τρέχουν ωστόσο μια ήσυχη σεζόν μακριά από περιπέτειες υποβιβασμού. Η Χετάφε πιο συγκεκριμένα πριν από την ήττα στα Κανάρια από τη Λας Πάλμας (2-0) έτρεχε αήττητο σερί οχτώ αγώνων. Αήττητη γενικότερα εντός έδρας φέτος, έχει ωστόσο σημαντικές απουσίες και χρειάζεται προσοχή.

Ματς λεπτομερειών αναμένεται, η Βαλένθια δεν σκοράρει στην έδρα της Χετάφε στις πέντε τελευταίες επισκέψεις της σε όλες τις διοργανώσεις και δύσκολα θα δούμε το συγκεκριμένο ματς να ανοίγει.

Ενδιαφέρον υπάρχει και στις αγορές καρτών. Γεμάτα ένταση τα μεταξύ τους ματς, στα τελευταία δέκα ανεξαρτήτως έδρας βγαίνουν κατά μέρο όρο 8,8 κίτρινες κάρτες. Μπορούμε επομένως να ρίξουμε μια ματιά και προς τα εκεί, το Bet Builder με 1Χ & Under 2,5 & Over 7,5 κάρτες αγγίζει το 4,50.

ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ

  • Γιουβέντους – Νάπολι: G/G & Χ ημίχρονο (απόδοση 4.30), 21:45
  • Χετάφε – Βαλένθια: 1Χ & Under 2,5 & Over 7,5 κάρτες (απόδοση 4.50), 22:00
TAGS ΕΙΔΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΟΣ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΙΤΑΛΙΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΙΣΠΑΝΙΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΓΚΟΛ ΓΚΟΛ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ