ΣΕΡΙ & ΠΑΡΑΔΟΣΕΙΣ

Προγνωστικά στοιχήματος: Bet το Σαββατόβραδο

Ο Τσίρο Ιμόμπιλε
Ο Τσίρο Ιμόμπιλε 2024 AP PHOTO/ANDREW MEDICHINI

Τα δύο βραδινά ματς σε Γαλλία και Ιταλία προσφέρουν μια δυάδα σε απόδοση 4.40.

Φροζινόνε – Λάτσιο. Στη Λάτσιο είχαμε εξελίξεις αυτή την εβδομάδα, καθώς μετά την πολύ κακή εικόνα της τελευταίας αγωνιστικής και το 1-2 από την Ουντινέζε ο Μαουρίτσιο Σάρι τα βρόντηξε από τον πάγκο ρίχνοντας ευθέως τις ευθύνες στους παίκτες και θεωρώντας ότι τον άδειασαν με τις τελευταίες εμφανίσεις τους.

Σε τέτοιες περιπτώσεις στα αποδυτήρια συνήθως επικρατεί το ένστικτο της αυτοσυντήρησης και οι παίκτες έχουν την τάση να αντιδρούν, ώστε να δείξουν ότι οι φταίχτες δεν ήταν αυτοί. Και βέβαια η Φροζινόνε ως αντίπαλος δεν τρομάζει, κάθε άλλο. Κάτω πλέον από την κόκκινη ζώνη του υποβιβασμού και με πρόσφατο ρεκόρ 0-2-5.

Βρες εδώ τα καλύτερα προγνωστικά στοιχήματος.

Λανς – Νις. Η κατάσταση στη φετινή Λανς είναι γνωστή. Ζορίστηκε πολύ στο πρώτο μισό της σεζόν, καθώς βγήκε από ένα μπερδεμένο μεταγραφικά καλοκαίρι και είχε μπροστά της και την πρόκληση του Champions League, αλλά σταδιακά έχει βρει τα πατήματά της και θυμίζει την περσινή Λανς, που τερμάτισε 2η πίσω από την Παρί. Ήδη η Λανς είναι στην 5η θέση και προέρχεται από δύο δυνατές νίκες, γεμάτο 3-0 μέσα στη Λιόν και 1-0 επί της φετινής έκπληξης Μπρεστ, που είναι στη 2η θέση και πλέον μόλις στο +4.

Προγνωστικά στοιχήματος

Η Νις, αντίθετα, έχει κάνει την αντίστροφη πορεία: πολύ καλό ξεκίνημα, αλλά εμφανής πτώση τους τελευταίους δύο τρεις μήνες. Η Νις βέβαια, ακόμη και στο καλό της διάστημα, δεν είχε πειστικές εμφανίσεις, με σχεδόν όλες τις νίκες της απόλυτα οριακές, και ουσιαστικά η βαθμολογική διόρθωση ήταν αναμενόμενη. Έτσι, η Νις είναι πλέον στην 6η θέση, δύο πόντους πίσω από τη Λανς, και σε τραγική φόρμα: 0-2-4 στα τελευταία έξι στο πρωτάθλημα.

ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ

  • Φροζινόνε – Λάτσιο: 2 (απόδοση 2.15), 21:45
  • Λανς – Νις: 1 (απόδοση 2.05), 22:00
TAGS ΣΕΡΙ & ΠΑΡΑΔΟΣΕΙΣ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΟΣ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΓΑΛΛΙΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΙΤΑΛΙΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ