BIG GAMES BET

Προγνωστικά στοιχήματος: Bet Builders στο 9.60 σε Νάπολι και Στουτγάρδη

Napoli's Victor Osimhen celebrates after scoring the opening goal during the Champions League round of 16 second leg soccer match between SSC Napoli and Eintracht Frankfurt at the Diego Armando Maradona stadium in Naples, Italy, Wednesday, March 15, 2023. (AP Photo/Gregorio Borgia)
Napoli's Victor Osimhen celebrates after scoring the opening goal during the Champions League round of 16 second leg soccer match between SSC Napoli and Eintracht Frankfurt at the Diego Armando Maradona stadium in Naples, Italy, Wednesday, March 15, 2023. (AP Photo/Gregorio Borgia) AP

Παιχνίδι με δύο δυνατά στοιχήματα από το πρόγραμμα της Παρασκευής.

Στην Ιταλία και τη Serie A η αγωνιστική ανοίγει με το Νάπολι – Τορίνο. Νίκη-θρίλερ επί της Γιουβέντους (2-1) για τη Νάπολι. Δέχτηκε φάσεις στην κόντρα αλλά στο 42’ προηγήθηκε. Γλίτωσε την ισοφάριση σε αρκετές περιπτώσεις, στο 81’ δέχτηκε το 1-1. Στο 88’ ο Οσίμχεν έχασε το πέναλτι, ο Ρασπαντόρι στην επαναφορά πέτυχε το νικητήριο, στο 93’ η Γιουβέντους έχασε ευκαιρία από το μισό μέτρο. Πολλά παράπονα για τη διαιτησία στο 0-0 με τη Φιορεντίνα έχει η Τορίνο. Στο 45’ έμεινε άδικα με δέκα παίκτες, κατόπιν περιορίστηκε σε παθητικό ρόλο, στο 90’ κινδύνευσε με το 0-1. Αρκετές απουσίες για το ματς που ακολουθεί. Η Νάπολι μετά από καιρό πήρε δεύτερη σερί νίκη, μπορεί να επεκτείνει την επίδοσή της. Έχει βέβαια την Μπαρτσελόνα την Τρίτη, η Τορίνο όμως έχει καλές απουσίες. Νίκη της Νάπολι σε συνδυασμό με το να σκοράρει ο Οσίμχεν που είναι το νούμερο ένα επιθετικό της όπλο, μαζί στο 3.20.

Τα πάντα για το στοίχημα στο matchmoney.com.gr.

Στην πρώτη κατηγορία της Γερμανίας ενδιαφέρον υπάρχει στο Στουτγάρδη - Ουνιόν Βερολίνου. Με πρωταγωνιστή ξανά τον Γκιρασί που σημείωσε άλλα δύο γκολ, η Στουτγάρδη κέρδισε με 3-2 στο Βόλφσμπουργκ. Ρεκόρ συλλόγου οι 50 βαθμοί σε 24 ματς, είναι η κορυφαία τρίτη στην ιστορία της Bundesliga, κάνει καλύτερη σεζόν και από τις χρονιές που κατέκτησε τον τίτλο. Πρώτη ήττα εντός έδρας με τον Μπιέλιτσα στον πάγκο για την Ουνιόν το 2-0 από την Ντόρτμουντ. Ύπουλο παιχνίδι για τη Στουτγάρδη και μπορεί να απειληθεί. Λογικά θα έχουμε γκολ, ενώ ο νούμερο ένα κίνδυνος για τη γηπεδούχο είναι ο Γκιρασί που κάνει όργια με 20 γκολ σε 18 συμμετοχές. Bet Builder με Goal/Goal & Γκιρασί anytime σκόρερ στο 3.00.

ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ

  • Στουτγάρδη - Ουνιόν Βερολίνου: Bet Builder Goal/Goal & Γκιρασί anytime σκόρερ (απόδοση 3.00), 21:30
  • Νάπολι - Τορίνο: Bet Builder 1 & Οσίμχεν anytime σκόρερ (απόδοση 3.20), 21:45
TAGS BIG GAMES BET ΣΕΡΙ & ΠΑΡΑΔΟΣΕΙΣ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΟΣ ΕΙΔΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΑ ΓΕΡΜΑΝΙΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΙΤΑΛΙΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ