ΕΙΔΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΑ

Προγνωστικά στοιχήματος: Bet Builder στο 5,00+ από Γερμανία, Ισπανία και Ιταλία

Ο Τζιάκομο Ρασπαντόρι της Νάπολι πανηγυρίζει γκολ που σημείωσε κόντρα στην Ουνιόν για τη φάση των ομίλων του Champions League 2023-2024 στο Ολυμπιακό Στάδιο Βερολίνου | Τρίτη 24 Οκτωβρίου 2023
Ο Τζιάκομο Ρασπαντόρι της Νάπολι πανηγυρίζει γκολ που σημείωσε κόντρα στην Ουνιόν για τη φάση των ομίλων του Champions League 2023-2024 στο Ολυμπιακό Στάδιο Βερολίνου | Τρίτη 24 Οκτωβρίου 2023 © 2023/MATTHIAS SCHRADER/AP IMAGES

Παιχνίδι με τρεις επιλογές με αποδόσεις στο 5.00 και στο 15.00

Μπαίνουμε σιγά σιγά στο εορταστικό πρόγραμμα, τελευταία αγωνιστική στην Bundesliga πριν τη χειμερινή διακοπή. Σε πρώτο πλάνο βρίσκεται το Βέρντερ Βρέμης – Λειψία. Ούτε κρύο ούτε ζέστη η σεζόν για τους γηπεδούχους ως τώρα, οι οποίοι βρίσκονται ένα κλικ πιο πάνω, σε σχέση με τους ανταγωνιστές για την παραμονή. Θετικός ο βαθμός στην έδρα της Γκλάντμπαχ (2-2), με τους Ντουκς και Μπορέ να σκοράρουν (έχουν πετύχει μαζί 11/22 γκολ της).

Σε ανοδική φάση η Λειψία, τρεις σερί νίκες μετρά και σκαρφάλωσε στην 3η θέση. Με σούπερ προϊστορία στη Βρέμη (ρεκόρ 4-1-2) και τρεις σερί νίκες, την ίδια στιγμή που δέχεται γκολ μακριά από την έδρα της για οχτώ σερί ματς. Κερασάκι στην τούρτα τα οχτώ σερί G/G & Over 2,5 σε όλες τις διοργανώσεις, μπορούμε να ψάξουμε τη νίκη των ταύρων συνδυασμένη με το αμφίσκορο. Υπολογίσιμη η Βέρντερ στην έδρα της, διαθέτει την επιθετική γραμμή για να βρει σκορ.

Βρίσκουμε ενδιαφέρον και στα κόρνερ, 3η στην κατηγορία σε συνολικά υπέρ της κόρνερ η Λειψία με 6,27 ανά αγώνα. Σε ένα ανοιχτό ματς που αναμένεται πως θα έχει τα ηνία, μπορούμε να δούμε μια παρόμοια επίδοση. Το 5,00 αγγίζει το bet builder με το διπλό, το G/G και το Over 5,5 κόρνερ της Λειψίας.

Δεύτερη επιλογή από το Βαγιεκάνο – Βαλένθια. Επτά ματς χωρίς νίκη συμπλήρωσαν οι γηπεδούχοι μετά την ήττα στην Παμπλόνα από την Οσασούνα (1-0), συνεχίζουν πάντως άνετοι βαθμολογικά στα μεσαία στρώματα της βαθμολογίας. Σε παρόμοια θέση η Βαλένθια, πέντε ματς χωρίς νίκη μετρά, προέρχεται ωστόσο από το δυνατό εντός έδρας 1-1 κόντρα στην Μπαρτσελόνα.

Οριακό ζευγάρι, ανοιχτό σε όλα τα ενδεχόμενα, θα ασχοληθούμε πρώτα από όλα με τα κόρνερ. Τελευταία και καταϊδρωμένη στην κατηγορία η Βαλένθια σε κερδισμένα κόρνερ, με μονάχα 3,24 ανά αγώνα. Έχει νόημα το Under 4,5 κόρνερ της. Έντονη επίσης η ροπή της Βαγιεκάνο στο «Χ ημίχρονο» στην έδρα της, 5/8 μετρά και σε ένα ματς που μοιάζει οριακό, δεν αποκλείεται να δούμε μια παρόμοια κατάσταση.

Τέλος, ενδιαφέρον έχει και το anytime του Ούγκο Ντούρο της Βαλένθια. Εφτά από τα 17 γκολ της ομάδας έχει πετύχει ο 24χρονος φορ, σκοράροντας μάλιστα τρεις φορές σε εκτός έδρας αναμετρήσεις. Τσιμπημένο μοιάζει το anytime του στο 4,00 και μαζί με τις άλλες δύο επιλογές, το bet builder απογειώνεται στο 15,00.

Κλείνουμε τις επιλογές μας με το Νάπολι – Φροζινόνε. Αγώνας Κυπέλλου, από το 2-1 επί της Κάλιαρι προέρχονται οι γηπεδούχοι, για ακόμα μια φορά ζορίστηκαν στην έδρα τους και το κάκιστο 3-1-4 στο “Μαραντόνα” τα λέει όλα. Αδύναμη στις εξόδους της η Φροζινόνε (ρεκόρ 0-2-6), προέρχεται από την ήττα στο Λέτσε (2-1). Αλέγκρο πάντως το στιλ ποδοσφαίρου της, παλεύει όλα τα παιχνίδια.

Με ροτέισον οι δύο ομάδες φυσικά, η Νάπολι έχει μείνει πολύ μακριά από την κορυφή στο πρωτάθλημα (-14) και μοιάζει υποχρεωμένη να δει σοβαρά τη διοργάνωση του Κυπέλλου. Κόντρα σε μια ομάδα με αμυντικά κενά και αδύναμη εκτός έδρας εικόνα, το σκορ μπορεί να ξεφύγει υπέρ των Ναπολιτάνων, οι οποίοι πάντως όπως αναφέρθηκε ήδη, δίνουν δικαιώματα στην έδρα τους και δέχονται γκολ για εφτά σερί εντός έδρας ματς. Επομένως, δεν αποκλείεται να δούμε σκορ και από τους φιλοξενούμενους. Θετική και η προϊστορία, δύο σερί 4-0 μετρά η Νάπολι στα ματς όπου υποδέχεται τη Φροζινόνε. Στο 1,80 ο άσος & Over 2,5.

Αξίζει να ρίξουμε μια ματιά κι εδώ στα κόρνερ. Εντυπωσιακό το γεγονός πως η Φροζινόνε είναι 2η στην κατηγορία (από κοινού με άλλες δύο ομάδες) στον μέσο όρο συνολικών κόρνερ (10,69). Από κοντά η Νάπολι με 10,50, δεν αποκλείεται να δούμε ένα ματς με μπόλικα κόρνερ και το Over 10,5 παίζει στο 1,83.

Προγνωστικά στοιχήματος

Όσον αφορά τις αγορές των σκόρερ, τα δεδομένα είναι δύσκολα, καθώς το ευρύ ροτέισον που λογικά θα υπάρξει, μπερδεύει τα δεδομένα. Μοναδική ίσως εξαίρεση αποτελεί ο Ρασπαντόρι της Νάπολι. Αξιόπιστη ρεζέρβα που λογικά θα μπει στο βασικό σχήμα εδώ, μετρά τέσσερα γκολ σε όλες τις διοργανώσεις, με μονάχα πέντε συμμετοχές ως βασικός. Στο 2,10 το anytime του, από κοινού με τις άλλες δύο επιλογές, το bet builder μας φτάνει το 5,00.

ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ

  • Βέρντερ – Λείψια: 2 & Goal/Goal & Over 5,5 κόρνερ Λειψία (απόδοση 5.00), 19:30
  • Βαγιεκάνο – Βαλένθια: Under 4,5 κόρνερ Βαλένθια & Χ ημίχρονο & Ούγκο Ντούρο να σκοράρει (απόδοση 15.00), 20:00
  • Νάπολι – Φροζινόνε: 1 & Over 2,5 & Over 10,5 κόρνερ & Ρασπαντόρι να σκοράρει (απόδοση 5.00), 21:45
TAGS ΕΙΔΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΟΣ ΓΕΡΜΑΝΙΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΙΣΠΑΝΙΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΙΤΑΛΙΑ OVER 2.5 ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΓΚΟΛ ΓΚΟΛ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ BIG GAMES BET
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ