ΕΙΔΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΑ

Προγνωστικά Στοιχήματος: Bet Builder σε Γερμανία και Ισπανία

Οι παίκτες της Λεβερκούζεν πανηγυρίζουν γκολ που σημείωσαν κόντρα στην Μπάγερν για την Bundesliga 2023-2024 στην "Μπαϊαρένα", Λεβερκούζεν | Σάββατο 10 Φεβρουαρίου 2024
Οι παίκτες της Λεβερκούζεν πανηγυρίζουν γκολ που σημείωσαν κόντρα στην Μπάγερν για την Bundesliga 2023-2024 στην "Μπαϊαρένα", Λεβερκούζεν | Σάββατο 10 Φεβρουαρίου 2024 © 2024/MARTIN MEISSNER/AP IMAGES

Προγνωστικά και στοιχηματική ανάλυση για τις αναμετρήσεις Λεβερκούζεν - Μάιντς και Σοσιεδάδ - Βιγιαρεάλ από το γερμανικό και το ισπανικό πρωτάθλημα αντίστοιχα.

Η αγωνιστική στην πρώτη κατηγορία της Γερμανίας ανοίγει με το Λεβερκούζεν – Μάιντς. Συνέχισε το βιολί της η Λεβερκούζεν, καθώς κέρδισε 2-1 στη Χαϊντενχάιμ κι έκανε ακόμη ένα βήμα για το πρώτο πρωτάθλημα της ιστορίας της. Ο Τσάμπι Αλόνσο είναι αυτή τη στιγμή το πιο καυτό όνομα στην Ευρώπη, τον θέλουν Λίβερπουλ, Μπάγερν και Μπαρτσελόνα.

Παθιασμένη, αποφασιστική και συγκεντρωμένη στο ντεμπούτο του Χένρικσεν η Μάιντς, κέρδισε πανάξια 1-0 την Αουγκσμπουργκ. Λυτρωτική για τη Μάιντς η νίκη επί της Αουγκσμπουργκ, εμφανής σε κάθε περίπτωση η αλλαγή ψυχολογίας μετά την έλευση του Χένρικσεν. Στόχος τώρα να παρουσιάσει ένα αξιοπρεπές πρόσωπο κόντρα στην ακαταμάχητη φέτος Λεβερκούζεν. Η Μπάγερ είναι μακράν η κορυφαία άμυνα της λίγκας, οπότε πάμε στη λογική του 1 & Under 3,5 goals, ενώ θα προσθέσουμε ως επιλογή το να σκοράρει anytime ο Πάτρικ Σικ.

Με τον Μπονιφάς εκτός, ο Τσέχος είναι κύρια επιθετική αιχμή της Λεβερκούζεν. Bet Builder με 4.00 απόδοση.

Τα πάντα για το στοίχημα στο matchmoney.com.gr.

Στην Ισπανία στο πρόγραμμα υπάρχει το πολύ ενδιαφέρον παιχνίδι ανάμεσα στη Σοσιεδάδ και τη Βιγιαρεάλ. Έβαλε τέλος στο σερί των 5 επίσημων αγώνων χωρίς να σκοράρει η Σοσιεδάδ, κερδίζοντας 2-1 τη Μαγιόρκα εκτός έδρας. Απέκτησε αριθμητικό πλεονέκτημα στο 45+4΄ (με το σκορ στο 1-1), κυριάρχησε στο β’ και λυτρώθηκε στο 90+3'.

Τέταρτη ισοπαλία στα πέντε τελευταία που είναι αήττητη η Βιγιαρεάλ, έμεινε στο 1-1 με τη Χετάφε. Πίσω στο σκορ, πίεσε για την ισοφάριση, τη βρήκε στο 56΄, προσπάθησε για την ανατροπή, χωρίς αποτέλεσμα. Νίκη θέλουν και οι δύο για να ανέβουν βαθμολογικά. Φαβορί η Σοσιεδάδ, αλλά ο άσος είναι χαμηλά, μπορεί να κοντράρει η Βιγιαρεάλ, ωραίες οι τιμές στα γκολ. Bet Builder (απόδοση 6.20) με goal/goal, over 2,5 και το να σκοράρει ο Πορτογάλος Γκέντες της Βιγιαρεάλ, που αποκτήθηκε τον Ιανουάριο από την Μπενφίκα.

ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ

  • Λεβερκούζεν - Μάιντς : Bet Builder 1 & Σικ anytime σκόρερ & Under 3,5 goals (απόδοση 4.00), 21:30
  • Σοσιεδάδ - Βιγιαρεάλ : Bet Builder G/G & anytime σκόρερ Γκέντες & Over 2,5 goals (απόδοση 6.20), 22:00
TAGS ΕΙΔΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΟΣ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΙΣΠΑΝΙΑ ΓΕΡΜΑΝΙΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ