ΕΙΔΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΑ

Προγνωστικά Στοιχήματος: Bet Builder σε Bundesliga και Serie Α

Ο Χάρι Κέιν στην αναμέτρηση της Μπάγερν απέναντι στη Χόφενχαϊμ
Ο Χάρι Κέιν στην αναμέτρηση της Μπάγερν απέναντι στη Χόφενχαϊμ 2024 AP PHOTO/MATTHIAS SCHRADER

Προγνωστικά και στοιχηματική ανάλυση για τις αναμετρήσεις Φράιμπουργκ - Μπάγερν και Λάτσιο - Μίλαν από τη Γερμανία και την Ιταλία αντίστοιχα.

Στη Γερμανία η αγωνιστική ανοίγει με το Φράιμπουργκ – Μπάγερν. Εξουθενωμένη από την παράταση και την επική ανατροπή επί της Λανς για το Γιουρόπα Λιγκ η Φράιμπουργκ, έχασε 2-1 (72', 81' / 19') στο Άουγκσμπουργκ, παρότι προηγήθηκε με πέναλτι. Μόλις ένας βαθμός στις τελευταίες πέντε αγωνιστικές και 14 γκολ παθητικό.

Η Μπάγερν μετά από τρεις σερί ήττες, κέρδισε με τα χίλια ζόρια 2-1 τη Λειψία στο Μόναχο. Αήττητη 15 σερί ματς Bundesliga (12-3-0) κόντρα στη Φράιμπουργκ. Οι Βαυαροί στα τελευταία οκτώ ματς έχουν παίξει με οκτώ διαφορετικές συνθέσεις στην άμυνά τους και έχουν δεχθεί σε όλα γκολ. Η Φράιμπουργκ, όσο κουρασμένη κι αν είναι, στην έδρα της είναι πάντα μαχητική και μπορεί να το παλέψει. Βάση το G/G στο 1,60, μαζί με Under 4,5 και σκόρερ τον Χάρι Κέιν, bet builder στο 4.00 απόδοση. Ο Κέιν ήταν απίστευτός με τη Λειψία και πρώτος σκόρερ της λίγκας, επιλογή το να σκοράρει anytime.

Τα πάντα για το στοίχημα στο matchmoney.com.gr.

Στη Serie A της Ιταλίας σέντρα στην αγωνιστική με το δυνατό ματς ανάμεσα στη Λάτσιο και τη Μίλαν. Πολύ κακή η εικόνα στη Φιορεντίνα η Λάτσιο και πάλι καλά που έχασε μόνο με 2-1. Στο πρώτο ημίχρονο υπέφερε, τα δοκάρια την έσωσαν τέσσερις φορές. Την Τρίτη η ρεβάνς με Μπάγερν για το Champions League. Στα σημεία άξιζε τη νίκη με την Αταλάντα η Μίλαν, έμεινε στο 1-1.

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

Στο δεύτερο ημίχρονο ήταν μονίμως στην αντίπαλη περιοχή, δεν βρήκε το γκολ στις δύο κλασικές ευκαιρίες. Η Λάτσιο ήταν απογοητευτική στο Τορίνο αλλά κέρδισε, έπαιξε ακόμα χειρότερα με την Φιορεντίνα, μπορούσε να δεχτεί πολλά γκολ. Η ευκαιρία της Μίλαν για να κάνει το διπλό, σε συνδυασμό με το να σκοράρει ο Ζιρού. Ο Γάλλος έχει βάλει 12 γκολ σε 23 συμμετοχές. Στο 5.00 αυτό το bet builder.

ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ

  • Φράιμπουργκ - Μπάγερν : Bet Builder Goal/Goal & Κέιν anytime σκόρερ & Under 4,5 goals (απόδοση 4.00), 21:30
  • Λάτσιο - Μίλαν: Bet Builder 2 & Ζιρού anytime σκόρερ (απόδοση 5.00), 21:45
TAGS ΕΙΔΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΟΣ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΙΤΑΛΙΑ ΓΕΡΜΑΝΙΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ