TOTAL BETTING

Η πρόταση της ημέρας από το Match Money: Η δυάδα της Παρασκευής

Η πρόταση της ημέρας από το Match Money: Η δυάδα της Παρασκευής
@2022 JEREMIAS GONZALEZ/AP IMAGES

Δυάδα Παρασκευής από το Match Money για… ζέσταμα ενόψει του καυτού στοιχηματικά Σαββατοκύριακου που είναι προ των πυλών.

Λάτσιο – Μίλαν. Σε πολύ καλή συγκυρία έρχεται το ματς στη Ρώμη για τη Μίλαν. Κι αυτό βέβαια γιατί η Λάτσιο έχει μπροστά της, την Τρίτη, την τεράστια πρόκληση του επαναληπτικού με την Μπάγερν στο Μόναχο, όπου καλείται να υπερασπιστεί το 1-0 του πρώτου αγώνα. Η Λάτσιο, επιπλέον, έχει επιβαρυνθεί πολύ το τελευταίο διάστημα (το σημερινό είναι το έκτο της ματς μέσα σε τρεις εβδομάδες), ως ομάδα έχει σχετικά κοντό ρόστερ, με τον Σάρι γενικά να μην είναι προπονητής του ροτέισον, και έρχεται από πολύ κακή εμφάνιση τη Δευτέρα στην ήττα από τη Φιορεντίνα.

Σε ρόλο φαβορί το διπλό της Μίλαν, γύρω στο 2,30, και σίγουρα δεν είναι απόδοση που μπορεί κανείς να τη χαρακτηρίσει λάθος. Αλλά σε κάθε περίπτωση οι συνθήκες είναι ευνοϊκές και το ματς είναι στο χέρι των Μιλανέζων.

Βρες εδώ τα καλύτερα προγνωστικά στοιχήματος.

Γουέστ Μπρομ – Κόβεντρι. Τοπικό ντέρμπι των Μίντλαντς, αλλά κυρίως βαθμολογικό εξάποντο στη μάχη των πλέι οφ της Championship: η Γουέστ Μπρομ είναι αυτή τη στιγμή εντός προνομιούχου εξάδας (5η με 56 βαθμούς), ενώ η Κόβεντρι έχει ρόλο κυνηγού, 9η με 51 πόντους. Το ματς προφανώς και είναι ανοιχτό σε κάθε αποτέλεσμα, αυτό που λέμε παιχνίδι-τριπλή, ανάμεσα σε δύο ομάδες λίγο πολύ ίδιου επιπέδου και αμφότερες με πολύ ισχυρό κίνητρο.

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

Κάτι πάντως που δεν αποτυπώνεται ακριβώς στις αποδόσεις, που θέλουν τον άσο σε ρόλο φαβορί στο 2.10, ανεβάζοντας το διπλό στο 3.75. Κι αυτό ακριβώς είναι που μας δίνει τη στοιχηματική πάσα. Αν το διπλό ήταν στα επίπεδα, ας πούμε, του 3.40, η σωστή στοιχηματική κίνηση θα ήταν το no bet, αλλά το 3.75 μάς δίνει το δικαίωμα να πάμε προς τα δεξιά, παίρνοντας μαζί μας και το DNB. Ειδικά μάλιστα από τη στιγμή που η Γουέστ Μπρομ έχει αυτή τη στιγμή λειψανδρία στη θέση του φορ, με τον πρώτο της σκόρερ Μπράντον Τόμας-Ασάντε εκτός πλάνων λόγω τραυματισμού.

ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ

  • Λάτσιο – Μίλαν: 2 (απόδοση 2.30) 21:45
  • Γουέστ Μπρομ – Κόβεντρι: 2 DNB (απόδοση 2.50) 22:00
TAGS TOTAL BETTING ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΟΣ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΙΤΑΛΙΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΑΓΓΛΙΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ