BETMARKET TIPS

Προγνωστικά Στοιχήματος: Bet Builder από το Μάντσεστερ Σίτι – Ρεάλ!

Οι παίκτες της Ρεάλ πανηγυρίζουν γκολ που σημείωσαν κόντρα στη Μάντσεστερ Σίτι για τα προημιτελικά του Champions League 2023-2024 στο "Σαντιάγο Μπερναμπέου", Μαδρίτη | Τρίτη 9 Απριλίου 2024
Οι παίκτες της Ρεάλ πανηγυρίζουν γκολ που σημείωσαν κόντρα στη Μάντσεστερ Σίτι για τα προημιτελικά του Champions League 2023-2024 στο "Σαντιάγο Μπερναμπέου", Μαδρίτη | Τρίτη 9 Απριλίου 2024 © 2024/MANU FERNANDEZ/AP IMAGES

Η αγωνία στο Champions League χτυπά "κόκκινο" με την διεξαγωγή των επαναληπτικών για τα προημιτελικά του Champions League! Το Freetips247.com προτείνει σε απόδοση 6.60, Bet Builder από την αναμέτρηση της Μάντσεστερ Σίτι με την Ρεάλ Μαδρίτης.

Οι δύο ομάδες πρόσφεραν στο πρώτο ματς στη Μαδρίτη απίθανο θέαμα σε ένα ματς υψηλού επιπέδου που δικαιώνει τη φήμη τους.

Η Σίτι προηγήθηκε μόλις στο 2΄ με απευθείας εκτέλεση φάουλ του Μπερνάρντο Σίλβα. Η Ρεάλ μέσα σε 15 λεπτά γύρισε το ματς χάρη σε αυτογκόλ του Ρούμπεν Ντίας και γκολ του Ροντρίγκο, όμως οι φιλοξενούμενοι πήραν εκ νέου το προβάδισμα με τέρματα των Φόντεν (66') και Γκβάρντιολ (71'), προτού ο Βαλβέρδε διαμορφώσει το τελικό 3-3 στο 79'!

Με καλή ψυχολογία η ομάδα του Πεπ Γκουαρδιόλα, καθώς εκμεταλλεύτηκε τις γκέλες των Λίβερπουλ και Άρσεναλ συντρίβοντας με 5-1 την Λούτον. Έτσι βρίσκεται μόνη πρώτη στη βαθμολογία της Premier League.

Στον αντίποδα, η Ρεάλ Μαδρίτης επικράτησε της Μαγιόρκα εκτός έδρας (0-1) χάρη σε γκολ του Τσουαμενί στο 48΄. Έτσι παραμένει στην κορυφή της La Liga έχοντας 8 βαθμούς περισσότερους σε σχέση με την Μπαρτσελόνα. Εκτός μάχης λόγω καρτών ο Τσουαμένι για τους φιλοξενούμενους.

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

Το Bet Builder του Freetips247 απαρτίζεται αρχικά από το Goal/Goal, το οποίο, όπως φάνηκε και από την εικόνα των δύο αντιπάλων στο πρώτο ματς είναι αρκετά πιθανό να επανεμφανιστεί.

Δεύτερη επιλογή να σκοράρει ο Έρλινγκ Χάαλαντ. Ο Νορβηγός σούπερ σταρ μπορεί στο πρώτο παιχνίδι να μην σκόραρε, όμως έχει την κλάση για να κρίνει τέτοιους είδους ματς διαψεύδοντας εκείνους που θεωρούν πως είναι απών από μεγάλες αναμετρήσεις.

Τρίτη επιλογή μας το ενδεχόμενο να σκοράρει η Ρεάλ Μαδρίτης περισσότερα από ένα γκολ κάτι που έδειξε και στο "Σαντιάγκο Μπερναμπέου" πως μπορεί να πετύχει εκμεταλλευόμενη τα κενά στην άμυνα της Σίτι. Η απόδοση στο 3.00 προκαλεί!

Τελευταία επιλογή το Over 3.5 σε κάρτες, η οποία σε τόσο κρίσιμο ματς φαντάζει προφανής προκειμένου να ανεβάσουμε τον συνολικό συντελεστή του BetBuilder.

Η πρόβλεψη του Freetips247.com

  • Μάντσεστερ Σίτι – Ρεάλ Μαδρίτης: Goal/Goal (1.62)

  • Μάντσεστερ Σίτι – Ρεάλ Μαδρίτης: Over 3.5 κάρτες (1.26)

  • Μάντσεστερ Σίτι – Ρεάλ Μαδρίτης: Να σκοράρει Χάαλαντ (1.80)

  • Μάντσεστερ Σίτι – Ρεάλ Μαδρίτης: Ρεάλ Over 1.5 γκολ (3.00)

Απόδοση Bet Builder: 6.60

Στο Freetips247.com μπορείτε να βρείτε έτοιμα δελτία με προγνωστικά από όλες τις αγορές, όπως anytime scorers, γκολ, νικητές και πολλές ακόμα επιλογές!

TAGS BETMARKET TIPS ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΟΣ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ CHAMPIONS LEAGUE ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ