TIPS ΜΑΡΚΟ

Προγνωστικά στοιχήματος: Αξιόπιστη η Αλαγκοάνο, προβληματίζει η Τσαπεκοένσε

Φίλαθλοι της Εθνικής Βραζιλίας σε φιλικό με την Ονδούρα
Φίλαθλοι της Εθνικής Βραζιλίας © 2021 WILFREDO LEE/ASSOCIATED PRESS

Η CSA φιλοξενεί για την 11η αγωνιστική της Serie B στη Βραζιλία την Τσαπεκοένσε σε μια αναμέτρηση που παρατηρείται πτώση στον άσο. Ποντάρισμα στο 1.87.

Φουλ αναμετρήσεις περιλαμβάνει το σημερινό πρόγραμμα της Β’ Βραζιλίας, δεν προκύπτει σαφώς από όλες τις αναμετρήσεις επιλογές προς ποντάρισμα. Υπάρχουν όμως ματς που προκύπτει, όπως το Γκρέμιο - Νοβοριζοντίνο. Άλλο ένα ενδιαφέρον ζευγάρι είναι το Αλαγκοάνο (CSA) κόντρα στην Τσαπεκοένσε. Η φιλοξενούμενη αναμένεται να έχει δύσκολη σεζόν στη Serie B φέτος, έχει προβληματική εικόνα, παίζει κυρίως άμυνα, πάει για το 0-0, ενώ δημιουργικά έχει πολλά θέματα, όχι μόνο δεν μπορεί να τελειώσει φάσεις, αλλά ούτε να δημιουργήσει. Βρίσκεται στη 14η θέση με 11 βαθμούς ύστερα από εννιά ματς και στο +1 από την παραμονή με ματς λιγότερο. Μετράει πέντε ματς δίχως νίκη με ρεκόρ 0-3-2, τρία 0-0 και σε κανένα ματς δεν βρήκε γκολ. Κόντρα στην Πόντε Πρέτα ήταν αρκετά υποτονική εκτός έδρας. Είχε αρκετά δύσκολες εξόδους ως τώρα και δείχνει σαν να περιμένει το εντός έδρας ματς της επόμενης αγωνιστικής με την αδύναμη Κρισιούμα ώστε να επιστρέψει στις νίκες.

Η οικοδέσποινα αποπνέει μεγαλύτερη σιγουριά, είναι 11η με συγκομιδή 12 βαθμούς και ενδεχομένως να άξιζε κάτι καλύτερο το διάστημα αυτό με βάση την αγωνιστική παρουσία της. Είναι αήττητη στα τέσσερα τελευταία με ρεκόρ 1-3-0, ενώ εντός έδρας στη Serie B μετράει δύο νίκες και τρεις ισοπαλίες. Ο άσος παίρνει παιχνίδι τις τελευταίες ώρες και από το 2.07 έπεσε στο 1.87. Την ώρα που το διπλό από το 4.20 ανέβηκε στο 5.20

Προγνωστικά στοιχήματος

Η Τσαπεκοένσε προβληματίζει έντονα δημιουργικά, δεν μπορεί να κάνει φάσεις εύκολα και να σκοράρει, εκτός έδρας τής πάνε περισσότερο το ματς, αλλά δεν μας πείθει ότι μπορεί να πάρει τη νίκη κόντρα σε μια τόσο ανταγωνιστική και πιο αξιόπιστη ομάδα. Χτίζει μομέντουμ η γηπεδούχος σιγά σιγά, στο προηγούμενο εντός έδρας έσπασε καλό σερί της Νοβοριζοντίνο που είναι αξιόλογη στον δρόμο με 2-1, ενώ και στο 0-0 με την Κλαμπ ντε Ρεγκάτας άξιζε τη νίκη. Στα όρια του αποδεκτού πλέον ο άσος, αλλά δεν πείθει η φιλοξενούμενη ότι μπορεί να πάρει αποτέλεσμα.

ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ

  • Αλαγκοάνο - Τσαπεκοένσε: 1 (απόδοση 1.87), 03:30
TAGS TIPS ΜΑΡΚΟ TIPSTERS ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΟΣ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΑΛΛΑΓΕΣ ΑΠΟΔΟΣΕΩΝ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ