ΣΕΡΙ & ΠΑΡΑΔΟΣΕΙΣ

Προγνωστικά στοιχήματος: Must win για τη Γκρέμιο, χαμηλός ο φαβοριτισμός

Ο Πέδρο Γκερομέλ της Γκρέμιο σε ματς του Copa Sudamericana κόντρα στην Ντεπορτίβα Ουνιβερσιατάρια
Ο Πέδρο Γκερομέλ της Γκρέμιο σε ματς του Copa Sudamericana © 2021 DIEGO VARA/POOL VIA ASSOCIATED PRESS

Η Γκρέμιο δίνει must win παιχνίδι κόντρα στη Νοβοριζοντίνο σ’ ένα ματς που μόνο εύκολο δεν είναι. Ποντάρισμα στο 2.37.

Σφίγγει ο κλοιός στη Γκρέμιο στη Serie B στη Βραζιλία, για άλλη μια σεζόν αποδεικνύεται έστω σε πρώτη φάση, ότι οι φανέλες δεν παίζουν μπάλα στη δεύτερη τη τάξει κατηγορία του βραζιλιάνικου ποδοσφαίρου. Είναι άλλες οι συνθήκες και οι απαιτήσεις. Η Γκρέμιο είναι από τα βαριά χαρτιά της κατηγορίας, αλλά δεν δείχνει για την ώρα ότι θα πάρει αέρα την άνοδο, ίσα ίσα που δεν έχει μπει στην τετράδα, που οδηγεί στο Brasileirao.

Μετράει τέσσερις σερί ισοπαλίες, πέντε ματς μακριά από τις νίκες και τρία 0-0 στη σειρά. Ζορίζει η κατάσταση, η πίεση είναι αυξημένη και το αποψινό ματς το βλέπουν άπαντες ως must win, επικρατεί συσπείρωση. Ένα σταυρό αποτέλεσμα ενδεχομένως να απομακρύνει και τον Ρόχερ Μασάδο από τον πάγκο. Κόντρα στη Βάσκο ντα Γκάμα στο τελευταίο χρονικά ματς ήταν υποτονική και τη γλίτωσε σε κάποιες περιπτώσεις. Θυμίζει το όλο κλίμα την κατάσταση της τρίτης αγωνιστικής που μπήκε με το μαχαίρι στα δόντια και υπέταξε 3-1 τη Γκουαρανί εντός έδρας.

Η Νοβοριζοντίνο αν και άπειρη ομάδα με μικρή ιστορία, δεν μασάει, κάνει το παιχνίδι της και έχει τους ίδιους βαθμούς μετά από δέκα ματς. Αμφότερες έχουν 14 βαθμούς ύστερα από δέκα ματς και βρίσκονται στο -4 από την τετράδα που οδηγεί στην άνοδο.

Προγνωστικά στοιχήματος

Δεν τον παίρνει τον Μασάδο για άλλο ματς χωρίς νίκη. Είναι πολλά τα πέντε παιχνίδια, σε ορισμένες περιπτώσεις δεν ήταν τόσο άθλια η εικόνα της. Όπως και να έχει το 1.60 του άσου δεν λέει πολλά και ας είναι τεράστιο το βάρος της φανέλας της Αλεπούς. Η φιλοξενούμενη μετράει τρία ματς χωρίς νίκη, έδωσε εξίσου δύσκολο ματς την προηγούμενη αγωνιστική εντός έδρας με τη Σαμπάιο Κορέα που και αυτή βρίσκεται στο κόλπο της ανόδου. Το 0-0 δεν τα λέει όλα, καθώς δημιούργησε πληθώρα ευκαιριών. Θα μπορούσε να είχε σκορ το ματς.

Κόντρα στις επιδόσεις των ομάδων και στα πολλά 0-0 που έχουν μαζευτεί, το ρίσκο με το over 2,5 στο 2.37 αξίζει. Η νεοφώτιστη παίζει με άγνοια κινδύνου, ενώ η Γκρέμιο είναι άκρως ποιοτική ομάδα που παράγει φάσεις, αλλά δεν τις τελειώνει εύκολα, ενώ απόψε θα πάει με τρεις στην άμυνα με στόχο να αποκτήσει πλάτος η ομάδα.

ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ

  • Γκρέμιο - Νοβοριζοντίνο: Over 2,5 (απόδοση 2.37), 03:30
TAGS ΣΕΡΙ & ΠΑΡΑΔΟΣΕΙΣ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ OVER 2.5 ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΟΣ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ