ΣΕΡΙ & ΠΑΡΑΔΟΣΕΙΣ

Προγνωστικά στοιχήματος: Ασταμάτητες Φέγενορντ και Ζιρόνα

Girona's Artem Dovbyk, left, celebrates with teammates after scoring the opening goal during the Spanish La Liga soccer match between Barcelona and Girona at the Olimpic Lluis Companys stadium in Barcelona, Spain, Sunday, Dec. 10, 2023. (AP Photo/Joan Monfort)
Οι παίκτες της Ζιρόνα πανηγυρίζουν γκολ του Αρτέμ Ντόβμπικ @ 2023 JOAN MONFORT / AP IMAGES

Παιχνίδι με τέσσερις επιλογές από τα μεγάλα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα.

Στη Serie Α της Ιταλίας το πρόγραμμα περιλαμβάνει πέντε αναμετρήσεις. Στοιχηματικά θα μείνουμε στο βραδινό ματς, αυτό ανάμεσα στη Φιορεντίνα και την Ίντερ. Δεν τα κατάφερε στο Σούπερ Καπ του Ριάντ η Φιορεντίνα, έχασε με 3-0 από τη Νάπολι στον ημιτελικό. Υπερβολική η έκταση του σκορ, δεν την άξιζε. Αντίθετα, η Ίντερ κατέκτησε το τρίτο διαδοχικό Σούπερ Καπ, στον τελικό του Ριάντ επικράτησε με 1-0 της Νάπολι. Προφανές φαβορί η Ίντερ αλλά θα της λείψουν οι κομβικοί στον άξονα Τσαλχάνογλου και Μπαρέλα. Η Φιορεντίνα μπορεί να σκοράρει, επιλογή το Goal/Goal στο 1.80.

Στη Γαλλία έξι αναμετρήσεις στο πρόγραμμα της Ligue 1. Θα σταθούμε στο Λοριάν – Χάβρη. Τίποτα δεν φαίνεται ικανό να ξυπνήσει τη Λοριάν. 0-2-8 στα 10 τελευταία επίσημα. Με αμυντική οργάνωση αλλά ανύπαρκτη επιθετικά και 3-0 ήττα από τη Λιλ. Τρία επίσημα αήττητη η Χάβρη. Δύο προκρίσεις στο κύπελλο και το δίκαιο 3-1 με τη Λυών. Η Λοριάν σε κακή φάση και με ένα σωρό απουσίες, ευκαιρία για την ήρεμη Χάβρη να πάρει κάτι καλό. Πάμε με την κάλυψη στο 2 DNB που πληρώνει 1.80.

Τα πάντα για το στοίχημα στο matchmoney.com.gr

Με τέσσερις αναμετρήσεις συνεχίζεται η πρώτη κατηγορία της Ισπανίας την Κυριακή. Κρατάμε το Θέλτα – Ζιρόνα. Η Θέλτα έχασε για δεύτερη φορά μέσα σε λίγες μέρες από την ίδια ομάδα (Σοσιεδάδ), αυτή τη φορά για το Κύπελλο με 2-1. Ήττα και για τη Ζιρόνα από τη Μαγιόρκα με 3-2 και αντίο Κύπελλο. Όταν πρέπει η Ζιρόνα δίνει απαντήσεις και μιλάμε για μία από τις δύο ομάδες (η άλλη είναι η Μπαρτσελόνα) που παραμένουν αήττητες εκτός έδρας στο πρωτάθλημα (7-3-0 ο απολογισμός). Με την ποιότητα που διαθέτει η Ζιρόνα πάμε με την κάλυψη στο 2 DNB που βρίσκεται στο 1.75.

Προγνωστικά στοιχήματος

Στην πρώτη κατηγορία της Ολλανδίας το ματς που ξεχωρίζει από το πρόγραμμα της Κυριακής είναι το Φέγενορντ – Τβέντε. Η Φέγενορντ με την ψυχολογία στα ύψη μετά τη μεσοβδόμαδη νίκη επί της Αϊντχόφεν στο Κύπελλο. Έγινε η πρώτη ομάδα που την κερδίζει φέτος εντός συνόρων. Από την άλλη η Τβέντε στα εκτός έδρας βγάζει φόβο και κόμπλεξ, ενώ πηγαίνει στο Ρότερνταμ πληγωμένη από απουσίες. Λογικό φαβορί ο άσος στο 1.45.

ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ

  • Θέλτα - Χιρόνα: 2 DNB (απόδοση 1.75), 15:00
  • Φέγενορντ – Τβέντε: 1 (απόδοση 1.45), 15:30
  • Λοριάν - Χάβρη: 2 DNB (απόδοση 1.80), 16:00
  • Φιορεντίνα - Ίντερ: Goal/Goal (απόδοση 1.80), 21:45
TAGS ΣΕΡΙ & ΠΑΡΑΔΟΣΕΙΣ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΟΣ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΓΑΛΛΙΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΙΣΠΑΝΙΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΙΤΑΛΙΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ