ΣΕΡΙ & ΠΑΡΑΔΟΣΕΙΣ

Προγνωστικά στοιχήματος: Ανώτερη σε όλα η Χαρτς, με απουσίες η Άσκολι

Ο Αντρέα Πίρλο
Ο Αντρέα Πίρλο @ 2020 JOAN MONFORT / AP IMAGES

Παιχνίδι με μια δυάδα από Ιταλία και Σκωτία από το πρόγραμμα της Δευτέρας.

Λίγα πράγματα ως συνήθως στο κουπόνι της Δευτέρας, πάμε να δούμε τις επιλογές μας. Ξεκινάμε από το Μόρτον – Χαρτς για τα προημιτελικά του κυπέλλου Σκωτίας. Αξιόμαχη η γηπεδούχος που αγωνίζεται στην Τσάμπιονσιπ και παλεύει για τη συμμετοχή της στα πλέι οφ ανόδου. Έδειξε και στον προηγούμενο γύρο τη δυναμική της, επικρατώντας της –ανεβασμένης στο πρωτάθλημα- Μάδεργουελ (2-1).

Όπως και να ‘χει, η Χαρτς φέτος είναι με διαφορά η 3η κορυφαία ομάδα της χώρας. Ήδη εξάλλου έχει κλειδώσει σε μεγάλο βαθμό την 3η θέση στο πρωτάθλημα και προέρχεται από σούπερ 2-0 επί της Σέλτικ στο πρωτάθλημα, σε ματς όπου έπαιζε με παίκτη παραπάνω από το 16’. Συνολικά, τρέχει σερί 9-0-1 σε όλες τις διοργανώσεις μέσα στο ’24 κι αυτό λέει πολλά για τη δυναμική της. Έχει νόημα το διπλό στο 1,75.

Βρες εδώ τις τελευταίες αναλύσεις αγώνων.

Συνεχίζουμε με το Σαμπντόρια – Άσκολι από τη Serie B. Μεγάλη η βαθμολογική ανάσα που πήρε η πρώτη μετά το 3-1 στην έδρα της Φεραλπισαλό, παλεύει να απομακρυνθεί από την τελευτάια 5άδα, αλλά και να πλησιάσει όσο γίνεται την 8άδα.

Τέσσερα ματς αήττητη η Άσκολι, μέσα στα οποία πάντως έχει πετύχει μονάχα... δύο γκολ και με αυτό το στιλ παιχνιδιού φαίνεται πως θα παλέψει για την παραμονή μέχρι το τέλος. Ισχυρό πλήγμα ο σοβαρός τραυματισμός του φορ/αρχισκόρερ Μέντες (27/11), που έχει πετύχει τα 11/27 γκολ της, ενώ κουβαλά και μερικές ακόμα σημαντικές απουσίες. Σαφέστατα προς τα αριστερά γέρνει η πλάστιγγα, ικανοποιεί ο άσος της Σαμπντόρια στο 2,05.

ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ

  • Σαμπντόρια – Άσκολι: 1 (απόδοση 2.05), 21:30
  • Μόρτον – Χαρτς: 2 (απόδοση 1.75), 21:45
TAGS ΣΕΡΙ & ΠΑΡΑΔΟΣΕΙΣ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΟΣ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΙΤΑΛΙΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ