ΣΕΡΙ & ΠΑΡΑΔΟΣΕΙΣ

Προγνωστικά Στοιχήματος: Ανώτερη η Αυστραλία, αλλά κρίνεται στο όριο

Οι παίκτες της Αυστραλίας πανηγυρίζουν το γκολ που πέτυχαν στο φιλικό με την Ιορδανία
Οι παίκτες της Αυστραλίας πανηγυρίζουν το γκολ που πέτυχαν στο φιλικό με την Ιορδανία © 2022 HUSSEIN SAYED/ASSOCIATED PRESS

Προγνωστικά και στοιχηματική ανάλυση για το μπαράζ στη ζώνη της Ασίας ανάμεσα στα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα και την Αυστραλία.

Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα και Αυστραλία διεκδικούν απόψε στο Κατάρ ένα εισιτήριο για το διηπειρωτικό μπαράζ με το Περού, που θα δώσει την πρόκριση στην τελική φάση του Μουντιάλ. Η αναμέτρηση είναι νοκ άουτ και σε περίπτωση ισοπαλίας θα ακολουθήσει παράταση κι αν χρειαστεί πέναλτι (21:00 Live από το SPORT24).

ΗΑΕ - Αυστραλία: Προγνωστικά και Ανάλυση

Το συγκεκριμένο παιχνίδι αφορά τις δύο ομάδες που τερμάτισαν στην τρίτη θέση των δύο προκριματικών ομίλων, στον τρίτο γύρο, στη ζώνη της Ασίας. Τα ΗΑΕ με ρεκόρ 3-3-4 και 12 βαθμούς, έμειναν πίσω από Ιράν και Κορέα, αλλά ξεπέρασαν το Ιράκ, τη Συρία και τον Λίβανο.

Από την άλλη, η Αυστραλία μάζεψε 15 βαθμούς (4-3-3) κι έχασε την απευθείας πρόκριση, αφού οι δύο πρώτες θέσεις του β' γκρουπ πήγαν στη Σαουδική Αραβία και την Ιαπωνία. Οι Socceroos πάντως, κατάφεραν να αφήσουν πίσω τους το Ομάν, την Κίνα και το Βιετνάμ, παρότι έκαναν μόνο μία νίκη στα τελευταία επτά παιχνίδια τους στην προκριματική φάση.

Το αποψινό παιχνίδι διεξάγεται στο "Αχμάντ Μπιν Αλί Στάντιουμ", χωρητικότητας 40.000 θεατών. Είναι ένα από τα γήπεδα που θα χρησιμοποιηθούν και στην τελική φάση του Παγκοσμίου Κυπέλλου. Σημειώνεται, ότι στο Κατάρ αυτήν την εποχή έχει πάνω από 40 βαθμούς Κελσίου, ωστόσο το "Αχμάντ Μπιν Αλί Στάντιουμ" διαθέτει συστήματα κλιματισμού, που αναμένεται να βελτιώσουν τις συνθήκες για τους 22 ποδοσφαιριστές. Σε ό,τι αφορά στην προσέλευση των θεατών, οι εκτιμήσεις αναφέρουν πως τα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα, λόγω εγγύτητας με το Κατάρ, θα έχουν σαφώς πιο έντονη παρουσία στις κερκίδες, βέβαια οι διοργανωτές αποκλείουν το ενδεχόμενο το γήπεδο να γεμίσει.

Τα ΗΑΕ βασίζονται αποκλειστικά σε παίκτες που αγωνίζονται στο εγχώριο πρωτάθλημα. Τεχνικός της ομάδας είναι από τον περασμένο Μάρτιο, ο Ροδόλφο Αρουαμπαρένα. Ο άλλοτε άσος της ΑΕΚ, ξεκίνησε με ήττα 1-0 από το Ιράκ, όμως στην τελευταία αγωνιστική του ομίλου, κέρδισε με 1-0 την αδιάφορη Κορέα και σφράγισε την τρίτη θέση. Τον Μάιο, σε φιλική αναμέτρηση με την Γκάμπια, τα ΗΑΕ ήρθαν ισόπαλα 1-1, άρα το ρεκόρ του Αρουαμπαρένα στον πάγκο τους είναι 1-1-1.

Η Αυστραλία από την άλλη έχει παίκτες στην αποστολή της από όλα τα μήκη και πλάτη της γης. Οι πιο αναγνωρίσιμοι είναι ο αρχηγός/γκολκίπερ Ματ Ράιν (Σοσιεδάδ) και ο χαφ Χρούστιτς, που κατέκτησε φέτος το Europa League με την Αϊντραχτ.

Σημαντικότερη απουσία είναι ο επιθετικός χαφ Τομ Ρόγκιτς (Σέλτικ), που αποχώρησε για προσωπικούς λόγους. Είναι όμως κανονικά διαθέσιμος ο ηγετικός χαφ Ααρον Μόοϊ (Σανγκάη Πορτ), παρότι δεν έχει αγωνιστεί ούτε λεπτό σε συλλογικό επίπεδο από τον περασμένο Ιανουάριο. Ο 31χρονος άσος έβγαλε πάνω από μία ώρα στο πρόσφατο νικηφόρο φιλικό (2-1) με την Ιορδανία και όλα δείχνουν πως θα βρίσκεται στη βασική ενδεκάδα του Γκράχαμ Αρνολντ.

"Στα προηγούμενα παιχνίδια μας έλειπαν πολλοί παίκτες λόγω Covid, αλλά τώρα όλα αυτά τα έχουμε αφήσει πίσω. Είμαστε πανέτοιμοι τόσο σωματικά, όσο και πνευματικά", αισιόδοξος ο Αρνολντ ότι η Αυστραλία θα ξεπεράσει το εμπόδιο των ΗΑΕ.

Προγνωστικά Στοιχήματος

Λογικά οι μπουκ δίνουν φαβορί την Αυστραλία σε τιμές γύρω στο 1.80. Τέτοιου είδους παιχνίδια βέβαια, ποτέ δεν είναι περίπατος στο πάρκο, πόσο μάλλον όταν διεξάγονται σε ουδέτερο έδαφος και σε δύσκολες καιρικές συνθήκες. Για μεγαλύτερη ασφάλεια μπορούμε να πάμε με την πρόκριση των "καγκουρό" στο 1.40 για να καλύψουμε και το ενδεχόμενο της παράτασης ή των πέναλτι. Αν πάρουμε και το combo με το Under 2,5 τότε χτίζουμε απόδοση πάνω από το 2.35.

Σημειώνεται ότι τα εννιά από τα τελευταία δέκα ματς των ΗΑΕ για τα προκριματικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου έληξαν στο Under 2,5. Επίσης, ας έχουμε υπόψιν μας, ότι από το 2011, οι δύο ομάδες έχουν συναντηθεί έξι φορές και το ρεκόρ είναι 3-2-1 υπέρ της Αυστραλίας με γκολ 5-1 και 6/6 Under 2.5.

ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ

  • ΗΑΕ – Αυστραλία: Πρόκριση Αυστραλία & Under 2,5 (απόδοση 2.35), 21:30
TAGS ΣΕΡΙ & ΠΑΡΑΔΟΣΕΙΣ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΟΣ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ