TIPS ΜΑΡΚΟ

Προγνωστικά στοιχήματος: Αναζητούν αντίδραση Ζουβεντούδε και Σάντος, εφικτό το 2.20

Ο Ρουάν της Σάντος πανηγυρίζει γκολ κόντρα στην Ουνιβερσιδάδ Κατόλικα στο Copa Sudamericana στο Κίτο
Ο Ρουάν της Σάντος πανηγυρίζει γκολ κόντρα στην Ουνιβερσιδάδ Κατόλικα στο Copa Sudamericana © 2022 DOLORES OCHOA/ASSOCIATED PRESS

Στο Αλφρέδο Γιακόνι η Ζουβεντούδε φιλοξενεί τη Σάντος για τη 12η αγωνιστική του Brasileirao σε μια περίοδο που και οι δύο ψάχνουν αντίδραση και επιστροφή στις νίκες. Έχει αξία το 2.20.

Φουλ δράση μεσοβδόμαδα στη Βραζιλία, καθώς διεξάγεται η 12η αγωνιστική του Brasileirao. Η Serie A δεν βρίσκεται ούτε στα μισά της διαδρομής, ωστόσο βγαίνουν σταδιακά τα πρώτα συμπεράσματα για ορισμένες ομάδες. Σε μια από τις ομάδες που δεν τη θέλει ιδιαίτερα η μπάλα ως τώρα είναι η Ζουβεντούδε (01:00 LIVE από το SPORT24 ). Δεν της κυλάνε όπως επιθυμεί τα εντός έδρας ματς, έχει ξεκάθαρα θέμα κόμπλεξ. Είναι αξιοπρεπής, αλλά δεν μπορεί να τελειώσει τα ματς και έχει χτίσει ένα αρνητικό σερί στην έδρα της, πιο απελευθερωμένη αγωνίζεται εκτός έδρας. Το 1-1-3 στην τελευταία πεντάδα αγώνων στο Αλφρέδο Γιακόνι είναι ενδεικτικό της κατάστασης και οφείλει να ξεκινήσει να παίρνει αποτελέσματα για να ξεφύγει από τις τελευταίες θέσεις του ταμπλό. Είναι προτελευταία με 10 βαθμούς και στο -2 και την ισχυρή Φλαμένγκο. Η διοίκηση πάντως στηρίζει τον Εντουάρντο Μπαπτίστα. Στο τελευταίο χρονικά ματς ήταν ανταγωνιστική και το πάλεψε εκτός έδρας κόντρα στην Κορίνθιανς, αλλά λύγισε και έχασε 2-0 απέναντι σε μια ανώτερη ομάδα.

Η Σάντος έχει ειδικό βάρος στη φανέλα της, είναι από τα βαριά χαρτιά, αλλά καμία φορά αυτό δεν παίζει ρόλο και στη Serie A, έξι ματς μακριά από τις νίκες ανεξαρτήτως διοργάνωσης και ο κλοιός σιγά σιγά σφίγγει, με τα πέντε ματς να λήγουν ισόπαλα. Σκοράρει, αλλά είναι απρόσεκτη ανασταλτικά, ενώ προέρχεται από ζόρικο πρόγραμμα, υπάρχει υπομονή πάντως για την ώρα. Κόντρα στην Ατλέτικο Μινέιρο (1-1) άφησε υποσχέσεις κυρίως με βάση την εμφάνιση του β’ μέρους που προς το τέλος έγινε ροντέο και θα μπορούσε να πάρει τη νίκη.

Προγνωστικά στοιχήματος

Στον πάγκο της Ζουβεντούδε επικρατεί περισσότερη πίεση, αλλά κάπου τα χαλάει. Η Σάντος δείχνει στο σωστό σημείο, αλλά ανασταλτικά δεν πείθει, ειδικά στον δρόμο. Τα 4/5 τελευταία ματς της Σάντος έληξαν Goal/Goal, πιθανό άλλο ένα.

ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ

  • Ζουβεντούδε - Σάντος: Goal/Goal (απόδοση 2.20), 03:30
TAGS TIPS ΜΑΡΚΟ TIPSTERS ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΓΚΟΛ ΓΚΟΛ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΟΣ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ