TOTAL BETTING

Η πρόταση της ημέρας από το Match Money: Λάτιν δυάδα στο 5.00+

Η σημαία της Βραζιλίας στο παιχνίδι της Αστον Βίλα με τη Λιντς για την Premier League
Η σημαία της Βραζιλίας στο παιχνίδι της Αστον Βίλα με τη Λιντς για την Premier League © 2022 RUI VIEIRA/ASSOCIATED PRESS

Το Match Money διαβάζει το πρόγραμμα της Τρίτης, ντριμπλάρει το Nations League και ασχολείται με Αργεντινή και Βραζιλία.

"Σφαγή" έγινε για μια ακόμη φορά τη Δευτέρα στο Nations League, με τους Γάλλους να χάνουν 0-1 από τους Κροάτες. Γενικότερα τα πρώτα παιχνίδια της διοργάνωσης ήταν εντελώς αλλοπρόσαλλα, ελάχιστες καλές ομάδες επιβεβαίωσαν τον τίτλο του φαβορί, με τους περισσότερους παίκτες να είναι σκασμένοι και τους προπονητές να δοκιμάζουν πάρα πολλά πράγματα.

Σήμερα θα αποφύγουμε το ποντάρισμα στο Nations League και θα ασχοληθούμε με τα πρωταθλήματα της Αργεντινής και της Βραζιλίας, τα οποία, έτσι κι αλλιώς, θα μας κρατήσουν συντροφιά στη μεγαλύτερη διάρκεια του καλοκαιριού.

Σαν Λορέντζο – Άρσεναλ Σαραντί στην Αργεντινή (21:00 Live από το SPORT24). Η Σαν Λορέντζο είναι από τις "μεγάλες", η οποία όμως δεν έχει ξεκινήσει καλά το πρωτάθλημα, έχοντας δύο κολλητές ισοπαλίες και μάλλον μέτριες ως κακές εμφανίσεις. "’Παίζουμε καλά αλλά πρέπει να αρχίσουμε να σκοράρουμε" δηλώνει ο προπονητής της και σύμφωνα με το ρεπορτάζ αναμένεται να κάνει διορθωτικές κινήσεις στην 11άδα και να προσπαθήσει για τη στροφή. Η Αρσεναλ Σαραντί, ως αντίπαλος προσφέρεται για να κάνει την πρώτη της νίκη η Σαν Λορέντζο και ο άσος παίζεται στο ικανοποιητικό 2.40.

Δες εδώ όλα τα προγνωστικά Αμερικής

Ζουβεντούδε – Σάντος παίζουν στη Βραζιλία (15/06, 03:30 Live από το SPORT24). Η Σάντος έχει μομέντουμ θετικών εμφανίσεων, όμως τα αποτελέσματά της δεν αντικατοπτρίζουν την καλή εικόνα που έχει στο γήπεδο. Η Ζουβεντούδε, από την άλλη, έχει μόλις μία νίκη εντός έδρας, ενώ δείχνει εδώ και καιρό εντελώς αναποτελεσματική. Χαρακτηριστικό ότι η νίκη ήταν επί της Φλουμινένσε με 1-0, σε ένα γήπεδο πισίνα από τη βροχή. Στο 3-6-4 είναι το ρεκόρ της Ζουβεντούδε φέτος και δεν έχει διορθωθεί παρά την άφιξη του Εντουάρντο Μπατίστα, ο οποίος τρέχει ρεκόρ 1-3-3.

Το παιχνίδι έχει αρκετό "Χ", αλλά αν ξεκολλήσει από την ισοπαλία θα πάει λογικά προς τα δεξιά. Και το μομέντουμ αυτή τη στιγμή δείχνει Σάντος και ο Μπατίστα, ο προπονητής της Ζουβεντούδε είναι πολύ πιεσμένος και παρότι έχει καθίσει μόνο επτά ματς στον πάγκο, πηγαίνει προς απόλυση. Το 2 στο ασιατικό 0.0 (δηλαδή το DNB, αλλά με χαμηλότερη γκανιότα) φτάνει στο 2.10.

ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ

  • Σαν Λορέντζο – Άρσεναλ Σαραντί: 1 (απόδοση 2.40), 21:00
  • Ζουβεντούδε – Σάντος: 2 ασιατικό 0.0 (απόδοση 2.10), 03:30
TAGS TOTAL BETTING ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΟΣ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ