ΣΕΡΙ & ΠΑΡΑΔΟΣΕΙΣ

Προγνωστικά στοιχήματος: Αναγκασμένες να τολμήσουν, παιχνίδι με τρία over

Οι παίκτες της Κρίσταλ Πάλας πανηγυρίζουν γκολ που σημείωσαν κόντρα στη Λίβερπουλ για την Premier League 2023-2024 στο "Σέλχαστ Παρκ", Λονδίνο | Σάββατο 9 Δεκεμβρίου 2023
Οι παίκτες της Κρίσταλ Πάλας πανηγυρίζουν γκολ που σημείωσαν κόντρα στη Λίβερπουλ για την Premier League 2023-2024 στο "Σέλχαστ Παρκ", Λονδίνο | Σάββατο 9 Δεκεμβρίου 2023 © 2023/KIN CHEUNG/AP IMAGES

Γεμάτο ως συνήθως το κουπόνι του Σαββάτου, πάμε να δούμε τα επικρατέστερα ζευγάρια για γκολ.

Μεγάλο το ενδιαφέρον στο Κρίσταλ Πάλας – Μπέρνλι. Εποχή Όλιβερ Γκλάσνερ στους γηπεδούχους, οι οποίοι μετρούν μονάχα δύο νίκες στα τελευταία 14 παιχνίδια και βρίσκονται στο +5 από τη ζώνη του υποβιβασμού. Ο 49χρονος Αυστριακός τεχνικός κατέκτησε το Europa League με την Άιντραχτ τη σεζόν 2021/22 και θα δοκιμαστεί για πρώτη φορά σε αυτό το επίπεδο.

Από το κακό στο χειρότερο η Μπέρνλι, που προέρχεται από το 0-5 από την Άρσεναλ. 13 ματς της απομένουν για να πραγματοποιήσει το θαύμα της παραμονής, θα τα χτυπήσει όλα με το κλασικό επιθετικό της στιλ, αλλά και την άμυνά της να... μπάζει (2η χειρότερη της κατηγορίας). Με αέρα ανανέωσης η Κρίσταλ Πάλας, στριμωγμένη στα σχοινιά η Μπέρνλι, πάμε με τα γκολ στο υψηλό 2,10.

Βρες εδώ τις τελευταίες αναλύσεις αγώνων.

Λιγότερο εμπορικές οι δύο επόμενες επιλογές, πρώτο στη σειρά το Χιμπέρνιαν – Νταντί από την Πρέμιερ Σκωτίας. Εντυπωσιακοί οι νεοφώτιστοι φιλοξενούμενοι, συνεχίζουν εντός 6άδας, παίζοντας μάλιστα επιθετικό ποδόσφαιρο. Δεν είναι τυχαίο ότι πέρα από το Old Firm διαθέτουν την κορυφαία επίθεση της κατηγορίας!

Μπερδεμένη η Χιμπέρνιαν, βγάζει κάποια καλά στοιχεία, στο τέλος όμως πάντα τα χαλάει και τα κενά στην άμυνά της είναι μεγάλα. Υπήρξε μια επιθετική ενίσχυση τον Γενάρη, ο Μοντγκόμερι νιώθει πίεση στον πάγκο της και θα χτυπήσει το θεωρητικά βατό παιχνίδι με την Νταντί. Όλα συνηγορούν προς τα πολλά γκολ κι εδώ, πάμε με το Over 2,5 στο 1,80.

Προγνωστικά στοιχήματος

Για το τέλος, κρατάμε το Βαλενσιέν – Ροντέζ. Χωρίς ιδιαίτερα περιθώρια η πρώτη, βρίσκεται στο -14 από την παραμονή και με 13 αγωνιστικές να απομένουν, χρειάζεται απανωτές υπερβάσεις για να τα καταφέρει. Αρκετά ανοιχτά τα τελευταία παιχνίδια της, δεν έχει νόημα να κλειστεί ούτε εδώ.

Απέναντί της θα βρει τη 2η καλύτερη επίθεση της κατηγορίας. Ηρέμησε η Ροντέζ με το διπλό στην Κορσική επί της Μπαστιά (2-0), πάντοτε επιθετικό το στιλ παιχνιδιού της, λογικά θα βρει χώρους στο συγκεκριμένο ζευγάρωμα. Τσιμπημένο το Over 2,5 στο 2,10.

ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ

  • Κρίσταλ Πάλας – Μπέρνλι: Over 2,5 (απόδοση 2.10), 17:00
  • Χιμπέρνιαν – Νταντί: Over 2,5 (απόδοση 1.80), 17:00
  • Βαλενσιέν – Ροντέζ: Over 2,5 (απόδοση 2.10), 20:00
TAGS ΣΕΡΙ & ΠΑΡΑΔΟΣΕΙΣ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΟΣ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΓΑΛΛΙΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΑΓΓΛΙΑ OVER 2.5 ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ