ΕΙΔΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΑ

Προγνωστικά στοιχήματος: Άλλη κλάση η Παλμέιρας

Ο Ραφαέλ Βέιγκα της Παλμέιρας πανηγυρίζει γκολ κόντρα στη Σάο Πάουλο στο Brasileirao
Ο Ραφαέλ Βέιγκα της Παλμέιρας © 2022 ANDRE PENNER/ASSOCIATED PRESS

Η πανίσχυρη Παλμέιρας του Αμπέλ Φερέιρα δοκιμάζεται στο Σούκρε της Βολιβίας για να αντιμετωπίσει την Ιντεπεντιέντε Πετρολέρο. Ποντάρισμα στο 2.00.

Ο Αμπέλ Φερέιρα συνεχίζει να διαχειρίζεται άψογα το ροτέισον, το ανοίγει σε ορισμένες περιπτώσεις, σ’ άλλες όχι. Όπως και να έχει οι παίκτες της Βερντάο δείχνουν σε καλή κατάσταση και παίζουν ελκυστικό ποδόσφαιρο. Βέβαια, δεν έχουν λείψει οι στιγμές που ο άλλοτε τεχνικός του ΠΑΟΚ δεν δίστασε να παραπονεθεί για τις πολλές φάσεις που σπαταλάνε ανά καιρούς οι παίκτες του.

Βασικός στόχος είναι να φτάσει η ομάδα και φέτος στο τέλος του δρόμου του Copa Libertadores. Στον όμιλο είναι το απόλυτο αφεντικό με 3/3 και απόψε (03:30 LIVE από το SPORT24) για την τέταρτη αγωνιστική δοκιμάζεται στο Σούκρε της Βολιβίας για να αντιμετωπίσει την Ιντεπεντιέντε Πετρολέρο. Ένα βατό έργο εάν συνυπολογίσουμε το αγωνιστικό μομέντουμ της γηπεδούχου που δεν πείθει εδώ και καιρό, είναι τελευταία στο γκρουπ και δεν μπόρεσε να κερδίσει εντός έδρας ούτε τη Ντεπορτίβο Τατσίρα με 2-1, παρότι παραδοσιακά οι ομάδες από τη Βολιβία έστω εντός έδρας κερδίζουν αυτές από τη Βενεζουέλα. Ισορροπημένο ματς, αλλά δίκαιο το τελικό 2-1 αφού έκανε αρκετά λάθη στην άμυνα.

Στο εγχώριο πρωτάθλημα κατάφερε να πάρει τη νίκη με 3-2 επί της Χόρχε Βίλστερμαν σε μια αναμέτρηση που προηγήθηκε 2-0 στο πρώτο ημίωρο, ισοφαρίστηκε στο 67’, αλλά στο 83’ πήρε το τρίποντο. Είναι έβδομη σε γκρουπ με οκτώ ομάδες με 13 βαθμούς και στο -1 από την τετράδα. Εκτός λόγω τιμωρίας ο ηγετικός χαφ Αβιλές, όπως και ο καλός στόπερ Χιμένες.

Η Παλμέιρας ήταν αρκετά θετική κόντρα στην Έμελεκ, κέρδισε 3-1, προηγήθηκε στο 25’ με 2-0, υπέστη τη μείωση στο 62’, αλλά στις καθυστερήσεις ο Μπρένο διαμόρφωσε το τελικό σκορ. Θα μπορούσε να έρθει ακόμα πιο άνετα το τρίποντο, αφού ήταν κυριαρχική και ειδικά στο α’ μέρος δημιούργησε αρκετές ευκαιρίες. Δεν θα ανοίξει πολύ το ροτέισον ο Αμπέλ Φερέιρα απόψε. Εντός συνόρων το Σαββατοκύριακο αντιμετώπισε τη Ζουαζεϊρένσε για τον τρίτο γύρο του Κυπέλλου, ομάδα της Serie D, κέρδισε 2-1 σε μια αναμέτρηση που έπαιξε με αλλαγές και ζορίστηκε μέχρι ενός σημείου. Πάντα εκτός ο αμυντικός μέσος Ζαΐλσον και ο στόπερ Λουάν.

Προγνωστικά στοιχήματος

Άλλη κλάση η Παλμέιρας, ρολάρει, είναι πιο επιθετική, δημιουργεί ευκαιρίες και στο Copa Libertadores θα τα δώσει όλα και φέτος, είναι back to back κάτοχος εξάλλου. Η οικοδέσποινα από την άλλη δεν δείχνει ομάδα επιπέδου Libertadores, έχει ελπίδες για το Sudamericana (προκρίνεται από τρίτος από κάθε όμιλο), αλλά ως εκεί. Πιθανό να βγάλει κόμπλεξ, αφού στη Βραζιλία έχασε 8-1. Στο 2.00 το διπλό και over 2,5, το έχει επιβεβαιώσει και στα τρία ματς στον όμιλο η Βερντάο.

ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ

  • Ιντεπεντιέντε Πετρολέρο - Παλμέιρας: 2 (απόδοση 2.00), 03:30
TAGS ΕΙΔΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΟΣ OVER 2.5 ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΕΡΙ & ΠΑΡΑΔΟΣΕΙΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ