TIPS ΜΑΡΚΟ

Προγνωστικά στοιχήματος: Αδιάφορο το 1.15 της Αργεντινής, λογικό το 1.91

Ο Χοσέ Μαρτίνεζ της Βενεζουέλας κόντρα στον Λιονέλ Μέσι στα προκριματικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου
Ο Χοσέ Μαρτίνεζ της Βενεζουέλας κόντρα στον Λιονέλ Μέσι © 2022 YURI CORTEZ, POOL VIA ASSOCIATED PRESS

Η Αργεντινή δίνει το τελευταίο εντός έδρας ματς για τα προκριματικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου φιλοξενώντας τη Βενεζουέλα του Χοσέ Πέκερμαν. Ποντάρισμα στο 1.91.

Η Αργεντινή βρίσκεται ήδη στην τελική φάση του Κατάρ, αλλά δεν λέει να αφήσει τα ματς στη μοίρα τους, θέλει να παρουσιάσει αξιόλογο και ανταγωνιστικό προφίλ ως το τέλος. Ενδεικτικό της φόρμας της αλμπισελέστε είναι το γεγονός πως έχει να χάσει από τον ημιτελικό του Copa America με τη Βραζιλία το 2019, από εκείνη τη μέρα ακολούθησαν 29 ματς. Απόψε δίνει το τελευταίο εντός έδρας ματς, στο Μπουένος Άιρες μάλιστα και θέλει να αποχαιρετήσει τον κόσμο της με χαμόγελο και μια καλή εμφάνιση.

Ο Λιονέλ Μέσι ταλαιπωρήθηκε από ίωση την προηγούμενη εβδομάδα, αλλά έβγαλε τις τελευταίες προπονήσεις και λογικά ο Σκαλόνι θα τον ξεκινήσει έχοντας δίπλα τους Κορέα και Γκονζάλεζ. Αν δεν ξεκινήσει ο Pulga τότε θα χρησιμοποιηθεί ο Χουλιάν Άλβαρεζ. Με πολλές απουσίες απόψε κόντρα στη Βενεζουέλα (01:30 LIVE από το SPORT24) του Χοσέ Πέκερμαν ο Σκαλόνι.

Εμιλιάνο Μαρτίνεζ, Κούτι Ρομέρο Ζιοβάνι Λο Τσέλσο, Εμιλιάνο Μπουντία είναι τιμωρημένοι από τη FIFA, εκτός επίσης Μάρκος Ακούνια, Λισάντρο Μαρτίνεζ, Αλεχάντρο Γκόμεζ, ενώ ο Λαουτάρο Μαρτίνεζ ανιχνεύθηκε θετικός στον κορονοϊό.

Προγνωστικά στοιχήματος

Η εποχή Πέκερμαν στη Βενεζουέλα έχει και θετικά και αρνητικά. Στο ντεμπούτο του οι παίκτες του σκόρπισαν τη Βολιβία εντός έδρας με 4-1, ενώ λίγες μέρες αργότερα έχασα από την Ουρουγουάη με 4-1 εκτός έδρας. Μέχρι το τέλος βλέπει τα ματς ως τεστ και δεν θα λείψουν οι δοκιμές, ακόμα και απέναντι στην ομάδα της πατρίδας του, ενώ ο Σκαλόνι αποτελεί κατά κάποιο τρόπο… παιδί του.

Δεν τρομάζει επιθετικά η Βενεζουέλα, είναι η δεύτερη χειρότερη επίθεση στη ζώνη της Λατινικής Αμερικής και η δεύτερη χειρότερη άμυνα. Από την άλλη πλευρά η γηπεδούχος έχει κάποιες καλές απουσίες, πολλοί παίκτες είναι… ξεζουμισμένοι από μια δύσκολη σεζόν, ενώ έτσι και αλλιώς δεν βγάζει μεγάλα σκορ. Το combo 1 & under 3,5 στο 1.91 κρίνεται λογικό και εφικτό. Οι 6 τελευταίες νίκες της Αργεντινής συνδυάστηκαν με under 3,5, οι 4 μάλιστα εντός έδρας.

ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ

  • Αργεντινή - Βενεζουέλα: 1 & under 3,5 (απόδοση 1.91), 01:30
TAGS TIPS ΜΑΡΚΟ TIPSTERS ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΟΣ ΕΙΔΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ