ΣΕΡΙ & ΠΑΡΑΔΟΣΕΙΣ

Προγνωστικά στοιχήματος: Αδιάφορη, αλλά επικίνδυνη η Εστουδιάντες

Ο Φαμπιάν Νογέρα της Εστουδιάντες διεκδικεί την μπάλα σε αναμέτρηση κόντρα στη Νασιονάλ Μοντεβιδέο στο Copa Libertadores
Ο Φαμπιάν Νογέρα της Εστουδιάντες διεκδικεί την μπάλα σε αναμέτρηση κόντρα στη Νασιονάλ Μοντεβιδέο © 2022 MATILDE CAMPODONICO/ASSOCIATED PRESS

Αργεντίνικη μονομαχία στο Αμαλφιτάνι για την τελευταία αγωνιστική του Copa Libertadores με μονόπλευρο βαθμολογικό κίνητρο. Ποντάρισμα στο 2.32.

Ολοκληρώνεται η φάση των ομίλων του Copa Libertadores και στον τρίτο όμιλο η κατάσταση είναι ρευστή. Η Εστουδιάντες είναι πρωτοπόρος με 13 βαθμούς και δεδομένα πρώτη, Μπραγκαντίνο και Βελέζ έχουν από πέντε βαθμούς, ωστόσο ο βραζιλιάνικος σύλλογος έχει το πλεονέκτημα λόγω της διαφοράς τερμάτων. Τελευταία η Νασιονάλ Μοντεβιδέο που και αυτή είναι στο κόλπο της πρόκρισης, καθώς έχει τέσσερις βαθμούς. Οι δύο πρώτοι προκρίνονται στους 16 του Copa Libertadores, ενώ ο τρίτος συνεχίζει στο Copa Sudamericana.

Η Βελέζ φιλοξενεί την Εστουδιάντες (01:15 LIVE από το SPORT24) και την ίδια ώρα η Νασιονάλ υποδέχεται την Μπραγκαντίνο. Η Βελέζ για να συνεχίσει στο Libertadores θέλει μόνο νίκη και να μην κερδίσει η Μπραγκαντίνο. Σε περίπτωση που οι Βραζιλιάνοι κερδίσουν, τότε θα πρέπει να καλύψουν και τη διαφορά των τερμάτων. Σε περίπτωση ήττας δεν θέλει νικητή στο άλλο ματς της βραδιάς. Με ισοπαλία θα συνεχίσει στο Sudamericana.

Το κίνητρο βρίσκεται στην πλευρά της ομάδας του Βακάρι, ωστόσο τα πράγματα δεν είναι τόσο απλά. Το 1.32 που κυκλοφορεί κατά μέσο όρο ο άσος δεν λέει όλη την αλήθεια. Υπάρχει πίστη για την πρόκριση, το ματς λογικά θα είναι sold out και το Αμαλφιτάνι είναι από τις πιο καυτές έδρες.

Η Εστουδιάντες όμως είναι υπολογίσιμη ομάδα, τα πήγε περίφημα στο Libertadores. Ανταγωνιστική ομάδα, δεν είναι αδιάφορη σε κανένα ματς, ίσα ίσα είναι ανταγωνιστική και ο Σιελίνσκι έχει χτίσει μια ομάδα ομάδα με τσαγανό και χαρακτήρα. Το απέδειξε και την προηγούμενη αγωνιστική που πήγε αδιάφορη στην έδρα της Μπραγκαντίνο και έφυγε με το διπλό (0-1), παρότι δεν καιγόταν ιδιαίτερα για το τρίποντο.

Προγνωστικά στοιχήματος

Το ματς δεν είναι τόσο βατό για την οικοδέσποινα. Η Εστουδιάντες είναι ζημιάρα, δεν ανακοίνωσε ενδεκάδα, αλλά θα κάνει γερό ροτέισον απόψε και θα πάει με στόχο να παίξει το ποδόσφαιρό της. Ένα γκολ μπορεί να το βρει ακόμα και έτσι. Στο 2.32 κατά μέσο όρο το Goal/Goal. Η Εστουδιάντες σκόραρε κόντρα στη Βελέζ και στα τέσσερα τελευταία ματς που την πέτυχε. Σε κανένα από αυτά μάλιστα δεν έχασε (3-1-0).

ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ

  • Βελέζ - Εστουδιάντες: Goal/Goal (απόδοση 2.32), 01:15
TAGS ΣΕΡΙ & ΠΑΡΑΔΟΣΕΙΣ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΓΚΟΛ ΓΚΟΛ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΟΣ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ