ΣΕΡΙ & ΠΑΡΑΔΟΣΕΙΣ

Προγνωστικά στοιχήματος: Άδεια από ενέργεια η Τουλούζ, λάμψη αστέρων στο Λος Άντζελες

Ο Λιονέλ Μέσι με τη φανέλα της Ίντερ Μαϊάμι σε φιλική αναμέτρηση κόντρα στην Αλ Χιλάλ | 29 Ιανουαρίου 2024
Ο Λιονέλ Μέσι με τη φανέλα της Ίντερ Μαϊάμι σε φιλική αναμέτρηση κόντρα στην Αλ Χιλάλ | 29 Ιανουαρίου 2024 @2024 AP IMAGES

Πλούσιο, αλλά ζόρικο το κουπόνι της Κυριακής, λίγα τα ζευγάρια που βγάζουν επιλογές σημείων. Παιχνίδι με τρεις επιλογές από Γαλλία, ΗΠΑ και Χιλή.

Σε πρώτο πλάνο το Τουλούζ – Λιλ. Την 3η χειρότερη έδρα της κατηγορίας διαθέτουν οι γηπεδούχοι, μετρώντας μονάχα μία νίκη σε όλη τη σεζόν. Πιο συγκεκριμένα, τα τρία τελευταία εντός έδρας παιχνίδια τους τα έχασαν με 2/2 (διπλό ημίχρονο/διπλό τελικό). Ρεφάρει βέβαια σε έναν βαθμό η Τουλούζ με τις επιδόσεις της στον δρόμο, στο σπίτι της όμως είναι φουλ αναξιόπιστη.

Κομβικός παράγοντας φυσικά και το ματς της Πέμπτης για το Europa League, εκεί όπου ήταν εξαιρετική κόντρα στην Μπενφίκα, όμως αποκλείστηκε (0-0, 1-2 το α’ ματς). Τεράστια τα αποθέματα ενέργειας που άφησε εκεί, σε αρκετά καλή φάση η Λιλ, ανώτερη ποιοτικά και πιο ξεκούραστη, στέκει το διπλό στο 1,90.

Πάμε και στο... λαμπερό Λ.Α. Γκάλαξι – Ίντερ Μαϊάμι από το MLS. Πρώτο φαβορί για τον τίτλο η παρέα του Λιονέλ Μέσι, η οποία ξεκίνησε με το δεξί τις υποχρεώσεις της (2-0 το Σολτ Λέικ). Με τη χειρότερη άμυνα στην κατηγορία πέρυσι το Γκάλαξι, δεν έκανε τις απαραίτητες κινήσεις προκειμένου να αλλάξει αυτό και αναμένεται μία από τα ίδια και φέτος.

Επιθετικά λογικά θα είναι μια χαρά, στα μετόπισθεν όμως θα έχει ζητήματα και κόντρα σε ένα τόσο ταλαντούχο σύνολο, οι πιθανότητες δεν είναι υπέρ της. Μια χαρά το διπλό στο 2,40.

Βρες εδώ τις τελευταίες αναλύσεις αγώνων.

Τελευταία επιλογή από τη Χιλή και το Κομπρεσάλ – Ουνιόν Εσπανιόλα. Χάλι μαύρο η δεύτερη στην πρεμιέρα, αποκαρδιωτική η εικόνα της στο 0-3 από την Κόλο Κόλο και μοιάζει δύσκολο να συμμαζευτεί η κατάσταση μέσα σε ένα τόσο μικρό χρονικό διάστημα.

Προγνωστικά στοιχήματος

Δεν έπαιξε στην πρεμιέρα η Κομπρεσάλ, ξεκούραστη και με παρόμοιο ρόστερ με πέρυσι, όπου τερμάτισε 2η και μόλις στο -1 από την κορυφή. Αναμένεται δυνατή επομένως, σταθερό πλεονέκτημα για την ίδια και το υψόμετρο της έδρας της. Στα συν ακόμα η σούπερ προϊστορία που έχει χτίσει κόντρα στην Ουνιόν Εσπανιόλα, με ρεκόρ 4-1-0 στα τελευταία πέντε ματς όπου την υποδέχθηκε. Έχει νόημα ο άσος στο 1,90.

ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ

  • Τουλούζ – Λιλ: 2 (απόδοση 1.90), 16:00
  • Κομπρεσάλ – Ουνιόν Εσπανιόλα: 1 (απόδοση 1.90), 01:30
  • Λος Άντζελες Γκάλαξι – Ίντερ Μαϊάμι: 2 (απόδοση 2.40), 04:00
TAGS ΣΕΡΙ & ΠΑΡΑΔΟΣΕΙΣ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΟΣ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΓΑΛΛΙΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ