ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΤΕΝΙΣ

Προγνωστικά Roland Garros: Με το combo του Ναδάλ για το 1.82

Ο Ράφα Ναδάλ
Ο Ράφα Ναδάλ © 2022 MANU FERNANDEZ/AP IMAGES

Ο Ράφα Ναδάλ μπαίνει στη μάχη του β΄ γύρου του Roland Garros και τίθεται αντιμέτωπος με τον Κορεντίν Μουτέ από τη Γαλλία. Ποντάρισμα στο 1.82.

Ο Ράφα Ναδάλ ήταν εντυπωσιακός και δεν είχε καμία διάθεση στον πρώτο γύρο να μπει σε μπελάδες και να σπαταλήσει πολλές δυνάμεις. Πάτησε γκάζι και υπέταξε εύκολα τον Τόμσον στα τρία σετ με 6-2,6-2,6-2. Ο πηλός είναι η αγαπημένη του επιφάνεια, το Γαλλικό Όπεν το δικό του Grand Slam. Στο χώμα ο Ναδάλ είναι ένας ταυρομάχος, το παρατσούκλι Matador δεν είναι τυχαίο που του έχει δοθεί.

Σήμερα ο Ναδάλ αγωνίζεται στο βραδινό πρόγραμμα (21:45 Eurosport 2 , LIVE από το SPORT24) και κοντράρεται στο Φιλίπ Σατριέ απέναντι στον νεαρό Κορεντίν Μουτέ. Ο κόσμος θα υποστηρίξει τον Γάλλο αναμενόμενα, ωστόσο ο Ισπανός θρύλος έχει μια ιδιαίτερη σχέση με το Παρίσι. Ο 23χρονος Γάλλος τρέχει ρεκόρ 2-2 στο χώμα στο φετινό Tour, κατάφερε όμως να κάνει μια μεγάλη έκπληξη στον προηγούμενο γύρο και να πετάξει εκτός τον Στάνισλας Βαβρίνκα με 3-1 σετ (2-6,6-3,7-6,6-3). Ο Γάλλος ξεκίνησε δυναμικά το Tour, ωστόσο τον τελευταία ενάμιση μήνα δείχνει πεσμένος. Η νίκη όμως απέναντι στον Ελβετό μπορεί να γυρίσει το χαρτί και να ανεβάσει την αυτοπεποίθησή του. Είχε ανάγκη μια τέτοια επικράτηση ώστε να αποδείξει ότι η wild card που έλαβε δεν πήγε στράφι. Βέβαια, το εμπόδιο είναι ακόμα πιο υψηλό αυτή τη φορά απέναντι στον Ναδάλ.

Ο Ναδάλ έδειξε να ψάχνεται σε Ρώμη και Μαδρίτη, δεν έφτασε μακριά και αποκλείστηκε πρόωρα, στους 16 και στους 8 αντίστοιχα. Δεν είναι όμως πρώτη φορά που πριν από Grand Slam ο Ισπανός κατεβάζει ταχύτητα. Τα χρόνια έχουν περάσει και ο σπουδαίος τενίστας οφείλει να διαχειριστεί τη φυσική κατάσταση και το απαιτητικό πρόγραμμα.

Προγνωστικά στοιχήματος

Ο Μουτέ δεν έχει πλουραλισμό και τη διαύγεια, κυρίως όμως την εμπειρία να διαχειριστεί ένα τόσο ζόρικο ματς. Ο Ναδάλ στο παριζιάνικο όπεν έχει χάσει μόλις τρεις φορές και οι δύο ήταν από τον Τζόκοβιτς. Ο Matador είναι κάτοχος 13 Roland Garros και στους πρώτους γύρους συνηθίζει να μην σπαταλάει δυνάμεις και να δίνει δικαιώματα. Δεν προσφέρει ελπίδες στους αντιπάλους του. Ο Μουτέ έκανε την έκπληξη απέναντι στον Βαβρίνκα, ωστόσο τα καλά χρόνια του Ελβετού έχουν περάσει, την ώρα που ο Ναδάλ συνεχίζει να παίζει τένις υψηλού επιπέδου. Ξέρει και ο ίδιος πως είναι από τις τελευταίες φορές που αγωνίζεται στο Παρίσι. Ο Μουτέ μπορεί να κερδίσει κάποια γκέιμς, αλλά τα όρια βρίσκονται υψηλά. Το Combo νίκη Ναδάλ σε συνδυασμό με το under 26,5 games τιμάται στο 1.83.

ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ

  • Μουτέ - Ναδάλ: Νίκη Ναδάλ & under 26,5 games (απόδοση 1.83), 21:45
TAGS ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΤΕΝΙΣ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΟΣ ΕΙΔΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ