ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΤΕΝΙΣ

Προγνωστικά Roland Garros: Με δύο ειδικά στοιχήματα στο Τζόκοβιτς - Ναδάλ

Ο Τζόκοβιτς και ο Ναδάλ ποζάρουν πριν από τον αγώνα τους στο Roland Garros
Ο Τζόκοβιτς και ο Ναδάλ ποζάρουν πριν από τον αγώνα τους στο Roland Garros 2021 AP PHOTO/MICHEL EULER

Σε μια blockbuster μονομαχία ο Νόβακ Τζόκοβιτς κοντράρεται απέναντι στον Ράφα Ναδάλ για τα προημιτελικά του Roland Garros. Ποντάρισμα στο 1.78 και στο 2.50.

Το Παρίσι, η Πόλη του Φωτός, πρόκειται να είναι πιο λαμπερή το βράδυ της Τρίτης (31/05). Το Φιλίπ Σατριέ θα υποδεχτεί δύο θρύλους του τένις. Νοβάκ Τζόκοβιτς και Ραφαέλ Ναδάλ (21:45 Eurosport, LIVE από το SPORT24) θα κονταροχτυπηθούν για τα προημιτελικά του Roland Garros. Ένας πρόωρος τελικός στο παρισινό όπεν ανάμεσα σε δύο εκ των κορυφαίων αθλητών όλων των εποχών.

Τζόκοβιτς και Ναδάλ γνωρίζονται κάτι παραπάνω από καλά. Έχουν τεθεί αντιμέτωποι 58 φορές, με τον Νόλε να μετράει 30 νίκες, έναντι 28 του Matador. Στον πηλό το ρεκόρ είναι 18-8 υπέρ του Ναδάλ. Μια επίδοση για τον Σέρβο καθόλου αδιάφορη εάν αναλογιστούμε την κυριαρχία του Ισπανού στο χώμα.

Ο Τζόκοβιτς μετράει ρεκόρ φέτος στο χώμα 15-3, ενώ ο Ναδάλ λόγω ενοχλήσεων αλλά και για να διαχειριστεί τη φυσική του κατάσταση ενόψει Γαλλικού Όπεν έχει δώσει λιγότερους αγώνες και μετράει ρεκόρ 7-2. Μετά από την ήττα κόντρα στον Αλκαράθ στα ημιτελικά της Μαδρίτης ο Νόλε έχει κάνει κάτι εντυπωσιακό, παρότι φέτος έχει χάσει αρκετά παιχνίδια, τρέχει εννιά νίκες στη σειρά δίχως να παραχωρήσει σετ.

Ο Ναδάλ στα τρία πρώτα ματς του Γαλλικού Όπεν δεν παραχώρησε σετ, κόντρα στον Οζέρ Αλιασίμ στους "16" όμως έδειξε τεράστια ψυχικά αποθέματα και πήρε την πρόκριση μετά από συγκλονιστικό ματς που κρίθηκε στα πέντε σετ. Ο Ναδάλ είναι ο Βασιλιάς του Χώματος, έχει κατακτήσει το Roland Garros 13 φορές και πρέπει να χαίρει εκτίμησης και σεβασμού όπως τόνισε και ο ίδιος ο Ιβανίσεβιτς, αλλά όχι πολύ σεβασμό. Μάλιστα δεν παρέλειψε να υποστηρίξει πως "Εάν ο Νόβακ θέλει να κερδίσει, πρέπει να είναι έτοιμος να παίξει 27 σετ και 57 ώρες".

Προγνωστικά στοιχήματος

Ο Νόβακ Τζόκοβιτς πάει με πολλά κίνητρα σ’ αυτό το ματς, θέλει να αποδείξει γιατί είναι το Νο1 στην παγκόσμια κατάταξη, θέλει να το φτάσει ως το τέλος ύστερα από τα όσα έγιναν στη Μελβούρνη, είναι πιο φρέσκος και δεν δίνει δικαιώματα. Οι φορές που ήταν φαβορί στο χώμα κόντρα στον Ναδάλ ήταν μετρημένες στα δάχτυλα του ενός χεριού, μια από αυτές είναι αποψινή. Κατά μέσο όρο η νίκη του Σέρβου κυκλοφορεί στο 1.43, ενώ η επικράτηση του Ισπανού κοντά στον τριπλασιασμό. Δεν βλέπουμε συχνά τέτοιες τιμές κατά του Ναδάλ. Αναμένεται μια αμφίρροπη και δυνατή μονομαχία, ο Ναδάλ μπορεί να δοκιμάσει τα όρια του Νόλε.

Παραδοσιακά στα τελευταία μεταξύ τους ματς ο Ναδάλ μπαίνει δυνατά στο πρώτο σετ, ενώ έχει καλύτερο ποσοστό στα break points σε σύγκριση με τον Σέρβο. Στο 1.78 το over 9,5 games στο πρώτο σετ. Η κλάση του Ναδάλ είναι αδιαμφισβήτητη, ωστόσο έχει παρουσιάσει ενοχλήσεις στο πόδι και κόντρα στον Αλιασίμ ταλαιπωρήθηκε πολύ. Το παιχνίδι διεξάγεται βράδυ και δεν είναι το καλύτερό του. Το έχει παραδεχτεί και ο ίδιος ο Ναδάλ πως δεν του αρέσει να παίζει στον πηλό το βράδυ. Η μπάλα κινείται πιο αργά και δεν μπορεί εύκολα να εκμεταλλευτεί τα βαριά χτυπήματά του με το φάλτσο. Στο 2.50 το combo Τζόκοβιτς & over 34,5 games. Δείχνει σε καλύτερη κατάσταση ο Σέρβος και πιο άνετος.

ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ

  • Τζόκοβιτς - Ναδάλ: Over 9,5 games στο πρώτο σετ (απόδοση 1.78), 21:45
  • Τζόκοβιτς - Ναδάλ: Τζόκοβιτς & over 34,5 games (απόδοση 2.50), 21:45
TAGS ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΤΕΝΙΣ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΟΣ ΕΙΔΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ