ROLAND GARROS

Roland Garros: Το τηλεοπτικό πρόγραμμα της ημέρας

Roland Garros: Το τηλεοπτικό πρόγραμμα της ημέρας
AP PHOTO/MICHEL EULER

Οι Τζόκοβιτς και Ναδάλ θα τεθούν αντιμέτωποι απόψε στο Philippe Chatrier, με φόντο ένα εισιτήριο για τα ημιτελικά του φετινού Roland Garros. Ποια είναι τα άλλα τρία παιχνίδια που θα μεταδοθούν από το Eurosport 1.

Οι Νόβακ Τζόκοβιτς και Ράφαελ Ναδάλ θα τεθούν αντιμέτωποι την Τρίτη (31/5) στο Philippe Chatrier, με φόντο ένα εισιτήριο για τα ημιτελικά του φετινού Roland Garros. Οι διοργανωτές, ανακοίνωσαν το πρόγραμμα της 10ης ημέρας αγώνων στο Παρίσι, τοποθετώντας την 59η μάχη των δυο κορυφαίων τενιστών της εποχής, στο βραδινό session του κεντρικού court.

Αν και τα ερωτήματα πριν την ανακοίνωση του προγράμματος, ήταν πολλά, η γκρίνια επίσης, καθώς και η αγωνία για το τι θα αποφάσιζαν οι ιθύνοντες, οι Γάλλοι έκαναν το… λογικό, βάζοντας τους Ναδάλ και Τζόκοβιτς να αναμετρηθούν στις 21:45 (Eurosport 1 και LIVE στο SPORT24), στο session που δημιουργήθηκε για να διεξάγονται οι κορυφαίοι αγώνες κάθε ημέρας.

Κι αυτό θα γίνει την Τρίτη, παρά το γεγονός ότι οι περισσότεροι τενίστες δεν θέλουν να αγωνίζονται τόσο αργά. Φυσικά, οι συνθήκες κάτω από τις οποίες θα γίνει το ματς, αναμένεται να λειτουργήσουν υπέρ του Τζόκοβιτς, μιας και ο Ναδάλ δεν αρέσκεται καθόλου να αγωνίζεται βράδυ.

Νωρίτερα στο Philippe Chatrier, θα διεξαχθεί ο άλλος ανδρικός προημιτελικός της ημέρας, καθώς και οι δυο προημιτελικοί του κάτω κομματιού του γυναικείου ταμπλό.

Στις 13:00 (Eurosport 1) θα ανοίξει τον χορό των αναμετρήσεων το ματς της Άννι Λέιλα Φερνάντεζ με την Μαρτίνα Τρεβιζάν, ενώ στις 15:00 (Eurosport 1) θα διεξαχθεί ο αμερικανικός εμφύλιος της Κόκο Γκοφ με την Σλόαν Στίβενς.

Στις 17:00 (Eurosport 1 και LIVE στο SPORT24) θα μπουν στο court ο Κάρλος Αλκαράθ και ο Αλεξάντερ Ζβέρεφ, για τον 1ο χρονικά ανδρικό προημιτελικό της φετινής διοργάνωσης.

Το πρόγραμμα της Τρίτης (31/05):

Philippe Chatrier
13:00 Martina Trevisan v. Leylah Fernandez [17]
15:00 Coco Gauff [18] v. Sloane Stephens
17:00 Alexander Zverev [3] v. Carlos Alcaraz [6]
21:45 Novak Djokovic [1] v. Rafael Nadal [5]

TAGS ROLAND GARROS ΡΑΦΑ ΝΑΔΑΛ ΝΟΒΑΚ ΤΖΟΚΟΒΙΤΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ