BIG GAMES BET

Προγνωστικά πόλο: Το χάντικαπ της Ελλάδας και η ισχυρή Ουγγαρία

Προγνωστικά πόλο: Το χάντικαπ της Ελλάδας και η ισχυρή Ουγγαρία
INTIME SPORTS

Προγνωστικά και ανάλυση για δύο αναμετρήσεις από το ταμπλό των γυναικών στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα υγρού στίβου της Βουδαπέστης. Ποντάρισμα σε δυάδα του 2.62.

Το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα υγρού στίβου στη Βουδαπέστη συνεχίζεται και η δράση φτάνει προς την κορύφωσή της. Η Εθνική ομάδα πόλο γυναικών δεν μπόρεσε να προκριθεί στα ημιτελικά, καθώς γνώρισε την ήττα από την Ολλανδία του Ευάγγελου Δουδέση με 12-7. Η Εθνική εγκλωβίστηκε από την άμυνα των Ολλανδών και εκεί ήταν που το πλήρωσε. Πλέον θα δώσει μάχη για τις θέσεις 5-8. Δεδομένα, είναι ένα σύνολο που μπορεί να φέρει και άλλες επιτυχίες στο ελληνικό πόλο.

Απόψε κοντράρεται με την Αυστραλία (20:30 ΕΡΤ2) η οποία έχασε από την οικοδέσποινα Ουγγαρία 7-6, σε μια αναμέτρηση που τα έδωσαν αμφότερες οι ομάδες στη δύναμη, αλλά η κλάση της Ουγγαρίας έκανε τη διαφορά. Απόψε τίθενται αντιμέτωπες δυο διαφορετικές σχολές. Οι Αυστραλές αρέσκονται στο δυναμικό παιχνίδι και στην ταχύτητα. Η Εθνική θα επιδιώξει να πάει το παιχνίδι σε χαμηλό τέμπο, να στηριχτεί στην άμυνά της, ενώ διαθέτει ιδιαίτερη δύναμη στη θέση της φουνταριστής. Στο 1.50 το +2,5 υπέρ της Ελλάδας, έχει λογική και βάση.

Ουγγαρία και Ολλανδία τίθενται αντιμέτωπες στον ημιτελικό. Η Ολλανδία άντεξε κόντρα στην Αυστραλία και ήταν πιο αποτελεσματική στο επιθετικό κομμάτι. Απέδειξε ότι είναι ένα σύνολο με πολλές λύσεις στο σκοράρισμα, ενώ εκείνη που… βγάζει μάτια είναι η 17χρονη Μουλχάουζεν η οποία σκοράρει κατά ριπάς.

Προγνωστικά στοιχήματος

Ένας ημιτελικός είναι μια διαφορετική ιστορία όμως, η Ουγγαρία έχει για όπλο της την έδρα, έχει δυνατότητες για να κατακτήσει το Χρυσό μετάλλιο. Σημείο-κλειδί της αναμέτρησης πρόκειται να είναι ο ρυθμός. Η Ουγγαρία έχει την εμπειρία και τη δυναμική ώστε να πάει χαμηλά το line. Είναι πιο έμπειρη ομάδα, έχει τον πρώτο λόγο για τη νίκη. Στο 1.75 η επικράτηση της Ουγγαρίας στην κανονική διάρκεια.

ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ

  • Αυστραλία - Ελλάδα: 2 με +2,5 (απόδοση 1.50), 20:30
  • Ουγγαρία - Ολλανδία: 1 (απόδοση 1.75), 22:00
TAGS BIG GAMES BET ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΟΣ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ